FF Futbu Ligi 9.Sezon | Transfer Merkezi

Bizim formata uymuyor o ya o zaman herkes büyük takımları almak isteyecek iyice. Büyük takımlar oynayabilecek ama küçükler oynayamayacak. :(

Takımları şampiyonlar liginden seçsek. Mini bir lig gibi. 32 takımlı grup aşamasından başlarız. Sonra rövanşlı maçlar, toplam 13 hafta sürer. :)

Ve Sonunda Bu Transfer Gerçekleşti.
Real Madrid'in yıldız oyuncusu C.Ronaldo 59.875.875 € karşılığında Bayern Münih'de!Cristiano Ronaldo şunları söyledi: "Bayern Mühin'de olduğum için çok mutluyum.Gol krallığında birinci olmağı düşünüyorum."
Ronaldo3.jpg

Son düzenleme:
Real Madrid'in yıldız oyuncusu C.Ronaldo 59.875.875 € karşılığında Bayern Mühin'de!Cristiano Ronaldo şunları söyledi: "Bayern Mühin'de olduğum için çok mutluyum.Gol krallığında birinci olmağı düşünüyorum."
Ronaldo3.jpg
Hayırlı olsun. Ama şunu söylim Real Madriddeyken çok kötü bir sezon geçirdi @OzaN admni bilir

Real Madrid'in yıldız oyuncusu C.Ronaldo 59.875.875 € karşılığında Bayern Mühin'de!Cristiano Ronaldo şunları söyledi: "Bayern Mühin'de olduğum için çok mutluyum.Gol krallığında birinci olmağı düşünüyorum."
Ronaldo3.jpg

Hayırlı olsun bende oynatma bu melunu.:(

Ronaldo3.jpg

Ucuza almışsın yine.:F