- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
Biraz ayip ettin yani.Zaten forumuda birakti sık sık girmiyo artikHımm iyi etmişin ama keşke bi güzel ağız burun girişilseydi o zaman rahatlardık ama böylede içima cıdı yaw destereye olmadı ayıp mı ettik acaba
Anamm sende böyle diyince iyicene suçlu hissettim kendimi üzüldüm ama ben senaryomda telafi edeceğim evlendircem onu biriyleBiraz ayip ettin yani.Zaten forumuda birakti sık sık girmiyo artik
Tabikide @Çiğdem- ile evlendirirsin 😉Anamm sende böyle diyince iyicene suçlu hissettim kendimi üzüldüm ama ben senaryomda telafi edeceğim evlendircem onu biriyle
Olabilir Ruh halleri uyuyor belkide başkasıda olabilirKimle evlendircen lo.Yoksa katillemi
Katili baskasina yar etmem. @destere kardesim bile olsaOlabilir Ruh halleri uyuyor belkide başkasıda olabilir
Aman be zaten sen yaziyorsun.Sen alirsin simdi katili. BANADA KATILIN KIZ KARDESINI AYARLA. 😉Yok artık!! sırada ben varım hoop
Mesela Enver Karakteri Ekleye BilirsinHadi ama fikirlerini soyle
Eklerim ama cok sonraya ekleyebilirim 11-12. Bolum veya 20-21 olabilir.Iyi biri olacaksin ve zombi vampir karisimi olacaksin. @Çiğdem- nin eli kulagi olacaksin 😉Mesela Enver Karakteri Ekleye Bilirsin