Kara dogumgünü 4.-5. Bölüm

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
4. BÖLUM
Seyma:"Iste getirdim kızı Huseyin baba "
Huseyin:"Aferin iste boyle adam ol canimi ye." der ve Elifi dövmeye baslar.
Fatmayla Baharda bir arabadan inerler..
Fatma:"Ayse birak bizi Allah askina birak yeter artik yeter.Huseyin ne istediyse yaptik ne istediyse ."
Ayse:"Eger sizi birakirsam senin baban, Baharin kiz kardesi ve Elif ölur.Siz oleceksiniz siz "
(Bu sirada Elif olanlari görur.)
Elif:"Hayvan herif birak onlari hayvan"
Huseyin bu sözler karsisinda tabancasini cikarir tam ates edecekken birden bire yere düser.Huseyini bayiltan kisi Aysenurdur..)
Aysenur:"Bana bakin sizi ahmaklar eger bizim gitmemize izin vermezseniz patronunuz ölur.Oda bizimle gelecek "
Haluk:"Ama ya" derken Ayse onun bogazini keser .
Ayse:"Hadi gidelim artik suradaki ferrari iyiymis sanirim Huseyinin onla gidecegiz" der (ve Huseyini Aysenurlar beraber arabaya tasirlar arkalarindansa Bahar Elif ve Fatma geliyordur.Arabaya binerler.Sürücü koltuguna Aysenur oturur.)
Aysenur:"Sıkı tutunun kemerlerinizi takin " der ve gaza birden bire yüklenir.
Biraz ilerleyince Huseyini kapidan asagiya atarlar.
Fatma:"Nasil olsa birazdan kopekleri gelecek ölmez it oglu it. Elif sen bize hala kizginmisin ? Bak cok özur dilerim Babami öldurecekti Baharinda kiz kardesini ."
(Biraz sonra Bahar ve Fatmanin cep telefonuna meaaj gelir.Mesaji acarlar.Bahar mesajdaki videoyu actigi gibi bayilir sonraysa Fatma...)

(Omer ayilmistir.Ama ayildigi yeri bilmemektedir.Ayaga kalkar ama yuruyemez yere duser sonrasi karanlik...)
Biraz sonra yanina bir kiz gelir kiz Omeri alir ve göturur...)

(Bu siralardaysa Huseyini adamlari bulup hastaneye goturmuslerdir.Zeynep hastaneye girer...)
Zeynep:"Huseyin Para hangi odada kaliyor acaba kendisi benim babam"
Kadin:"Hemen yandaki oda"
Zeynep:"Tesekkurler" der ve odaya girer.
Adamlardan biri:" Hosgeldiniz Zeynep hanim Huseyin beyde sizi bekliyordu."
Zeynep:"Tamam siz cikin biz yalniz konusacagiz"
Adam:"Tamam" der ve bütün adamlar cikar...
Zeynep:"Iyimisin babam benim yuzumden bu haldesin.Ne diye intikamima seni alet ettiysem "diye aglamaya baslar.
Huseyin:"Kizim kendini suclama.Seni baban bana emanet etti.Ben senin manevi babanda olsam seni ben 20 yil boyunca büyülttum yedirdim icirdim ilk erkek arkadasinla tanistim.Yani sana yapilan sey bana yapilmistir.Az kaldi kizim intikamini alacagim Eliften yalniz galiba Omerle Elif birbirine asik oldu.bu durumumuzu güclestiriyor.Ama merak etme Omer senin olacak ve Elif tahtali köyu boylayacak.Asil sen nasilsin ?"
Zeynep:"Iyiyim babam ama hadi sen dinlen bak her tarafin yara bere icinde..."
Onlar boyle konusurken iceriye Seyma girer.
Huseyin:"Ne isin var burda kaltak.Cabuk cik git buradan senin cezani ben degil Kurt Seyit verecek"

(Bu sirada Omer yeniden ayilir ve karsisinda bir sürü ayi görür.Ayaga kalkmaya kacmaya calisir ama kacamaz cünkü cok yorgundur.Acaba Omerin kücük kiyameti biraz sonramidir ??)

5. BÖLUM
(Omer ayilara dalip giderken yanina guzeller guzeli bir kiz geldigini farketmez.)
Kiz:"Merhaba ben Didem seni ben kurtardim"
Omer:"Tesekkurler de bu ayilarda neyin nesi ? Yoksa sen buradami yasiyorsun?"
Didem:"Evet ben burada yasiyorum.Ayilar beni büyuttu"
Omer:"Ciddenmi" dedi sasirarak
Didem:"Hayir tabiki şapşal.O ayilar benim ayilarim o kadar.Senin ne isin var burada ?"
Omer:"Senin ne isin var bu Allahin ormaninda?"
Didem:"Ailemle geldik ayilarimiza bakmak icin korkma evcillerdir.Ee hadi sende anlat neden buradasin?"
Omer olan biten her seyi anlatir.Sonra ormanda ilerlemeye baslarlar.Biraz ilerleyince otoyola cikarlar.)
Omer:"Telefonunu alabilirmiyim Didem?"
Didem:"Tabiki" der ve S5 ini cebinden cıkarip Omere verir)
Omer:"Vayy S5 mi bu cok muthis görunuyor :) "
Didem:"Evet oyledir."
Omer:"Peki rami yeterli oluyormu yani 2 gb ram ? Benim kardesimin Note 3 u var 3 gb rami var tel.in 1.67 gbsi kendiliginden kullaniliyor."
Didem:"Yetiyor ya.Senin kardesin cok oyun yuklemistir :D "
Omer:"Son bir soru neden S 5 aldin ?"
Didem:" Ben almadim.Kardesim Amerikadan getirtmisti ilk cıktıgında :) "
Omer:"Anladim.Baya zenginsiniz o zaman ?"
Didem:"Evet"
Omer Elifi arar.. Telefon acilir.
Omer:"Elif nerdesiniz ben Dandanakan Otoyolundayim beni alirmisiniz?
Elif:"Tabikide 5 dakikaya oradayiz :) "
Omer:"Görusuruz"
Elif:"Görusuruz."
Didem:"Elif sevgilin mi ?"
Omer ne diyecegini bilemez.Ama : "Hayir tabikide degil bir arkadasim der."
Bu sirada Didemin kardesi Didemin yanina gelir.

Selim:" Didem hadi ama nerdesin?" der ama Omeri gorunce susar.
Didem:"Bu Omer ormanda buldum biraz sonra arkadaslari gelecek"
(Omer bu arada S5 ini Dideme geri verir.)
Selim:"Anladim abla." derken bile Omere kötu kötu bakiyordur.
(Biraz sonra Elifler gelir)
Elif arabadan inerek "Omer nerdeydin Seyma sana neler yapti cok korktum ben " diyip Omere sarilir.Omerde karsilik verir.
Omer olan biteni anlatip "Asil sana noldu ? Iyisin degilmi ?" der.
Elifte olan biten herseyi anlatir ama Omere sarilmayi birakmaz.Cünkü kendini bir tek Omerin kasli Kollarinda huzurlu ve guvende hissediyordur.
Selim:"Vayyyy fistik. Ne guzelsin sen oyle adin ne ?"
Elif:"Bana mi dedin ?"
Selim:" Evet sana dedim numarani verde aksam göruselim."
Omer bu laflari duyduktan sonra Selime kafa atar sonra bi guzel dover.
Didem:"Elif soyle Omere dursun lutfen beni dinlemez simdi.Kardesimi öldurecek yoksa."
(Elifte durumun ciddiyetini anlar)
Omerin yanina giderek :"Omer hadi birak degmez öldureceksin cocugu " diye Omeri cekistirir.Omerde cocugu dövmeyi birakir ve Elifle beraber arabaya binerler... )
Omer:"Nereye gidecegiz simdi ? Huseyin her yerde bizi ariyordur "
Daha yeni ayilmis ve su ana kadar surekli aglamis Bahar sessizligini bozar
"Bir yer biliyorum Londrada.Serefin yeri adi.Oraya gidebiliriz"
Elif:"Mantikli.Aysenur Hadi Hava alanina gidelim.Ama pasaportlar ?"
Ayse:"Merak etme Elif seninkini Baharinkini Omerinkini ve Fatmaninkini Huseyinden caldik hepsi onda ne ariyorsa.Bizimkide yanimizda "
derken arabanin önü kesildi.

BÖLUMLER @destere ye OMER KARAKTERI @sürgünüm e ithaf edilmistir :)

Son düzenleme:
2 Bölümde güzel olmuş yalnız 5.bölümün sonu heyecanlı bitmemmiş ama haftaya ne olcka bakalım kaçabiliceklermi yurt dışına felan...
Eline sağlık yalnız bu s5 tanıtımı gibi olmuş naptın reklammı aldın 😛 para felan baya bi tanıttın telefonu

2 Bölümde güzel olmuş yalnız 5.bölümün sonu heyecanlı bitmemmiş ama haftaya ne olcka bakalım kaçabiliceklermi yurt dışına felan...
Eline sağlık yalnız bu s5 tanıtımı gibi olmuş naptın reklammı aldın 😛 para felan baya bi tanıttın telefonu
Sonu degistirildi heyecanli yapildi.Bu arada reklam almadim maksat senaryo dolsun :)

Selim,Didem'in kardeşi galiba dayağı haketmiş varmı öyle Ömer'in yanında sevgilisine laf atmak.:)

Selim,Didem'in kardeşi galiba dayağı haketmiş varmı öyle Ömer'in yanında sevgilisine laf atmak.:)
Evet didemin kardesi.Bu arada tam olarak sevgili degiller.Daha ilerde olacaklar. :) Ama birbirlerini seviyorlar 😉
Begendinmi bölumleri
BÖLUMLER @destere ye ithaf edilmistir ve Selim karakteri @desteredir :)

Elif,Ömer'e soruyor ya hani Seyma sana ne yaptı diye.Ne yaptığını nerden öğreneceğiz??:)

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar