Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözleriyle keser anca :D Fazla kesiyor turabiye baka baka bir hal oldu :D
Oyunlarda hep kesiyor valla hız olarak Turabi Gökhan'ın yanına yaklaşamıyor. :D Turboymuş pehh. :F

gökhan doğru dürüst oyunlarda da turabiden daha iyi ayrıca hala yüzüne söylüyor diyorsun ya komik :D

Neyi arkasından konuşmuş Turabi ayrıca Serenay en büyük isbattır.O kadar aynı adada yaşadı ve doğruvu biri ondan daha iyi bilemezsin her halde...

Orası survıvor :D Herşey hız değil :D GÖKHAN da atmalı oyunlarda berbat .s
Zaten o atmalı oyunlar olmasa Turabi hiç puan alamaz Gökhan'a karşı. :F Açıkçası Survivor'da en önemli olan şey hız en hızlıları da Gökhan. :A

Zaten o atmalı oyunlar olmasa Turabi hiç puan alamaz Gökhan'a karşı. :F Açıkçası Survivor'da en önemli olan şey hız en hızlıları da Gökhan. :A
Gökhan ve hız? Güldürme beni :D Akın bile daha hızlıydı :D ASDAD :A Serenayın gittiği haftaki dokunulmazlıkda hız oyunuydu :D Atmalı bişi yoktu :D durum 10-5 :oley::oley:

GÖKHAN mı bozmadı ?
SERENAY AKTAŞ ==) GÖKHANIN BÖYLE İYİ NİYETLİ OLDUĞUNA BAKMAYIN , AHMETLE HİNDİSTAN CEVİZLERİNİ ÇALIP YİYORLARDI !
SERENAY AKTAŞA SONSUZ GÜVENİYORUM !

Niye ya :D TURBO TURABİ CANDIR !
serenay bunları ne zaman dedi kız favorim gökhan diyor sen ne diyorsun eğer bunları dediyse de yalan gökhan a boşuna laf atmayın turabinin yaptıkları belli komiksiniz ya :D

serenay bunları ne zaman dedi kız favorim gökhan diyor sen ne diyorsun eğer bunları dediyse de yalan gökhan a boşuna laf atmayın turabinin yaptıkları belli komiksiniz ya :D
DUYGU BAL'IN KONUK OLDUĞU SURVIVOR PANORAMA'YI İZLE :) O ZAMAN HAK VERECEKSİN BANA :D

GÖKHAN mı bozmadı ?
SERENAY AKTAŞ ==) GÖKHANIN BÖYLE İYİ NİYETLİ OLDUĞUNA BAKMAYIN , AHMETLE HİNDİSTAN CEVİZLERİNİ ÇALIP YİYORLARDI !

GÖKHAN mı bozmadı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...