Klavyenin suçu, ben ne yapayım? Demek 'k' başmamış. Ben de suç yok.
Bully vermiş cevabı by by.
Klavyenin suçu, ben ne yapayım? Demek 'k' başmamış. Ben de suç yok.
Daha çok "de" ekini ayırıyorum, alışkanlık. Hatalarımı düzeltip durmayın arkadaş. Hatasız kul olmaz.Bu sefer de "de" ekini ayrı yazmışsın.
Tamam tutamadım kendimi daha da düzeltmem.Daha çok "de" ekini ayırıyorum, alışkanlık. Hatalarımı düzeltip durmayın arkadaş. Hatasız kul olmaz.
Türkçe konusunda profesyonelim sanki. Kendi kendime yazıyorum, geçiyorum. Gören Türkçe öğretmeni sanacak beni.Tamam tutamadım kendimi daha da düzeltmem.
Ama dilbilgisi konusunda başarılısın. Pek yazım hatası yaptığına rastlamıyorum. Ben de iddialıyım bu konuda ve seni kendime rakip görüyorumdur belki.Türkçe konusunda profesyonelim sanki. Kendi kendime yazıyorum, geçiyorum. Gören Türkçe öğretmeni sanacak beni.
Ben bakmadan hızlıca yazıyorum kendimi övmek gibi olmasın. Arada klavye basmayabiliyor, rastlıyorum. Sürekli aynı şekilde kelimeler yazdığımdan, bazen kelime hatası da yapabiliyorum. Sen de başarılısın tabi. Takıntılıyım bu konularda.Ama dilbilgisi konusunda başarılısın. Pek yazım hatası yaptığına rastlamıyorum. Ben de iddialıyım bu konuda ve seni kendime rakip görüyorumdur belki.
Teşekkürler Abdullah.Tebrik eder, aynı başarılarını devam etmeni dilerim.
Teşekkürler agam.tebrikler aga
Teşekkürler Hayrettin.Tebrikler Atacan
Teşekkürler Buğra.Tebrikler.
Teşekkürler Emre.Tebrikler
Teşekkürler kanka.Tebrikler
Vampir sirlarini okuyorsun degilmi ? Sende oynuyorsun.Melegin kocasi olarak.Yani Cenk ve baharin babasisin.Oku bence.Senin rolun giderek artacak.... daha @kvp-medya nin karakterinden intikam falan alcaksin.Tavsiye ederim 😉Teşekkürler. Atacan.