Kadın Eli Değince 1.Bölüm Türü Komedi

Bölümü Nasıl Buldunuz ? Puan

• 10

Oy: 15 88.2%
  • 9

Oy: 2 11.8%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    17
Çok güzel olmuş @Çiğdem- puanım 10

en komik yerleri sirke çorbası yapman ve şortunda oklava saklaman sonunuda güzel bitirmişsin,eline sağlık
hahaha evet şike'den sirkeyi çıkarmakta bir benim aklıma gelirdi galiba haha :F
ortadakı r halfini unuttular farz ederek sirke oalrak algıladım sonunuda braz gönderme gibi oldu ama aklıma bşi gelemdi başka ama güzelde oldu oklava sorta nasıl sakladım bende bilmiyorum ama silahsız çıkamazdım maça vlla haha :F

etiketle de recep iveedik benzeri yaptın demedim mantığı aynı.
evet mantık oalrak öyle gibi teşekkür ederim bu arada etiketlerim :bhr::bhr:

İlk bölüm için hiç fena değil zamanla daha da güzelleşeceğine inanıyorum. Sirke çorbası ve oklava olayı beni de güldürdü. :D Kadın biraz fazla saf ve iyi niyetli. Bu işi komikleştirmiş.

10 Puan. 😉

İlk bölüm için hiç fena değil zamanla daha da güzelleşeceğine inanıyorum. Sirke çorbası ve oklava olayı beni de güldürdü. :D Kadın biraz fazla saf ve iyi niyetli. Bu işi komikleştirmiş.

10 Puan. 😉
teşekkür ederim :bhr::bhr: aklıma gelen konulara deyinmeye çalıştım şike olayını nasıl çevirebilirim derken ortadakı r halfini hesaba katarak sirke geldi aklıma :F oklava gizli silahım herzaman :kiki::kiki: evet saf temiz yürekli bende eğlence yönüne çok ağırlık verdim diğer bölümlerdede sıkmadan eğlenceli olmasına özen göstericem 🙂🙂

teşekkür ederim :bhr::bhr: aklıma gelen konulara deyinmeye çalıştım şike olayını nasıl çevirebilirim derken ortadakı r halfini hesaba katarak sirke geldi aklıma :F oklava gizli silahım herzaman :kiki::kiki: evet saf temiz yürekli bende eğlence yönüne çok ağırlık verdim diğer bölümlerdede sıkmadan eğlenceli olmasına özen göstericem 🙂🙂
Güzeldi. Zekice kurgulanmış bir ilk bölümdü. Merakla bekliyorum devamını takipçisiyim bundan sonra. :D

Güzel olmuş ben de beğendim. Eline sağlık 10 puan verdim. :)

Gelecek bölüm yazı düzeni daha iyi olmalı ama böyle karışık biraz. :)

Güzel olmuş ben de beğendim. Eline sağlık 10 puan verdim. :)

Gelecek bölüm yazı düzeni daha iyi olmalı ama böyle karışık biraz. :)
tşşk ederim :bhr::bhr: aceleye geldi normalde 18:00 yayınlıcaktım ama misafirliğe gittik eve 7 olurken geldik acele şekilde 7 gibi hemen toparlayıp yayınladım göz gezdirme fırsatımda tam olmadı dğer bölümelri önceden geniş zamanda toplamaya çalışıcam 🙂🙂

Bende beğenenlerdenim.farklı ve eğlenceli.anlatım tarzın da akıcı.
puanım 10.

Ellerine sağlık genel itibari ile beğendim ama hikayede kopukluklar var. Ayrıca diyalog şeklinde yazsan daha güzel olabilirdi. Yinede ilk bölüm için iyi bir başlangıç 9 :) @çiğdem-

Ellerine sağlık genel itibari ile beğendim ama hikayede kopukluklar var. Ayrıca diyalog şeklinde yazsan daha güzel olabilirdi. Yinede ilk bölüm için iyi bir başlangıç 9 :) @çiğdem-
diyalok olarak düşünmedim çünkü cnm sadece 2 ana karakter oluşturdum ben ve bay becerikli
bay beceriklide sadece bölümlerin ilk sahnesi ve son sahnesinde olucak yanı bölümlerde ana karakter tek olarak konu benim üzerimden dönücek düzenli başka karakter olmadığı için diyaloğa fazla dökmedim birde uzun tutmak istemiyordum ama deyinicek çok unsur olunca az uzun kaçtı :kiki::kiki: kopukluğa ve mantığa önem vermiyorum mantık aranmazsa daha iyi olur sadece eğlence yönüne ağırlık koydum diğer bölümler daha iyi toparlamaya çalışırım tabi 🙂🙂

diyalok olarak düşünmedim çünkü cnm sadece 2 ana karakter oluşturdum ben ve bay becerikli
bay beceriklide sadece bölümlerin ilk sahnesi ve son sahnesinde olucak yanı bölümlerde ana karakter tek olarak konu benim üzerimden dönücek düzenli başka karakter olmadığı için diyaloğa fazla dökmedim birde uzun tutmak istemiyordum ama deyinicek çok unsur olunca az uzun kaçtı :kiki::kiki: kopukluğa ve mantığa önem vermiyorum mantık aranmazsa daha iyi olur sadece eğlence yönüne ağırlık koydum diğer bölümler daha iyi toparlamaya çalışırım tabi 🙂🙂
Anladım canım 2. Bölümü merakla bekliyorum o zaman. :)

ayol ben de dizi yapıcam kendimi övücem :F

@Çiğdem- harika ötesi olmuş güldürürken eğlendirmeyi ihmal etmemişsin birde sonundaki sosyal mesaj güzeldi eline sğalık her bölümünü merakle bekliyorum biraz geç oldu okumam sınavlardan dolayı ama kaçırılmaz bir dizi yani 😉

@Çiğdem- harika ötesi olmuş güldürürken eğlendirmeyi ihmal etmemişsin birde sonundaki sosyal mesaj güzeldi eline sğalık her bölümünü merakle bekliyorum biraz geç oldu okumam sınavlardan dolayı ama kaçırılmaz bir dizi yani 😉
tşşk ederim cnm 😉😉 evet eğlence yönünü yüksek tutmayı istiyorum bende mantık falan yok yanı eğlendirmek tek amacım 🙂🙂 sınavlara denk geldi braz ama yinede ilk bölüme oranla braz takipçi edinebildim diğer bölümlerde ilgi görür umarım :Z:Z