- Reaksiyon puanı
- 58,913
- Puanı
- 1,060
Medcezir'i tatlı bulman güzel.Atacan eşekler kovalasın seni
Akla bak hele
Bu da üşenmemiş resim koymuş
Medcezir'i tatlı bulman güzel.Atacan eşekler kovalasın seni
Akla bak hele
Yalan Dünya için tezek diyor vuhuu kaydedin bu günüBugün günlerden tezek.
Kim bulmuşMedcezir'i tatlı bulman güzel.
Sen dedin ya işte dolaylı yoldan.Yalan Dünya için tezek diyor vuhuu kaydedin bu günü
Kim bulmuş
Tatli yiyelim Tatli konusalim.Atacan eşekler kovalasın seni
Akla bak hele
Yalan Dünyada da tezek olmadı değil, ama Total dizileriyle dalga geçmek için.Yalan Dünya için tezek diyor vuhuu kaydedin bu günü
Kim bulmuş
Cezerye ağza yapışan bir tatlı vıcık bir şey yaniSen dedin ya işte dolaylı yoldan.
Yalan Dünya A/B'nin her kitlesine hitap ediyor.boş bi gün ya izleyecek bişey yok
erkeklere hitap eden hiçbişey yok malesef
çarşamba günü olan kızılelma keşke cuma olsaydı izlerdik ne güzel
Sizin diliniz acılaşmış dostum tatlı size ne yapar kiTatli yiyelim Tatli konusalim.
Hepten tezeklere gelirsin inşallah.Yalan Dünyada da tezek olmadı değil, ama Total dizileriyle dalga geçmek için.
En ağır kadın dizisi miYalan Dünya A/B'nin her kitlesine hitap ediyor.
Karagül için haklısın. En ağır kadın dizisi.
Medcezir de bir bakıma her kesime hitap ediyor.
18 reyting alıyor kadınlarda. Wohooooo. 😱Sizin diliniz acılaşmış dostum tatlı size ne yapar ki
Hepten tezeklere gelirsin inşallah.
En ağır kadın dizisi mi
Karagül izleye izleye kiytirik kelimeler kullanan ben miyim.Sizin diliniz acılaşmış dostum tatlı size ne yapar ki
Hepten tezeklere gelirsin inşallah.
En ağır kadın dizisi mi
Dizileri kadın erkek diye ayırıyor muyduk Revancım tamam görüşürüz18 reyting alıyor kadınlarda. Wohooooo. 😱
Kıytırık benim her zaman kullandığım bir kelime zaten onunla ilgisi yok. İnteresting kelimeler kullanmayı severim.Karagül izleye izleye kiytirik kelimeler kullanan ben miyim.
Ayırmıyorum ki. Her dizinin izleyeni illa ki vardır. 18 reyting kadın ise demekki 6 reyting de erkek ki ortalama çıkıyor o ayrı.Dizileri kadın erkek diye ayırıyor muyduk Revancım tamam görüşürüz
Kıytırık benim her zaman kullandığım bir kelime zaten onunla ilgisi yok. İnteresting kelimeler kullanmayı severim.
interesting kelimeler tam entelektüel takiliyorsunDizileri kadın erkek diye ayırıyor muyduk Revancım tamam görüşürüz
Kıytırık benim her zaman kullandığım bir kelime zaten onunla ilgisi yok. İnteresting kelimeler kullanmayı severim.
Valla ailecek severek izliyoruz ağır kaliteyiz anlayacağınAyırmıyorum ki. Her dizinin izleyeni illa ki vardır. 18 reyting kadın ise demekki 6 reyting de erkek ki ortalama çıkıyor o ayrı.
Ama 18 6'nın 3 katı. Bu yüzden "ağır" diyoruz başında.
Ooo yee kanki sen daha nelerimi göreceksininteresting kelimeler tam entelektüel takiliyorsun
Sen Yalan Dünyayı izlememiş konuşma. Söz hakkın yok.Valla ailecek severek izliyoruz ağır kaliteyiz anlayacağın
Ooo yee kanki sen daha nelerimi göreceksin
İzleriz elbet yaz var kış var nereden izlesem donuyorSen Yalan Dünyayı izlememiş konuşma. Söz hakkın yok.