- Reaksiyon puanı
- 37,525
- Puanı
- 1,061
Ben gerçek olmayan bir şey kurmadım ki karagül yazdım sadece.Gerçek olmayan cümleler kurunca hashtag de geçerli olmuyor işte.
Ne güzel kafa buluyordum.ü olmuyor hashtaglarda
[HASHTAG]#karagulkiytirigi[/HASHTAG] [HASHTAG]#cumaninkalitesultanimedcezir[/HASHTAG] 'in eline su dökemezNe güzel kafa buluyordum.
Sen benimle kafa bulmaya devam et yarın bulacam ben seni.Ne güzel kafa buluyordum.
Yok ya niye ölüyon seviyoruz seni dostum.Çok cahilim keşke ölsem
[HASHTAG]#CumaninkaliteresitaliKaragul[/HASHTAG] sizi o [HASHTAG]#Cezerye[/HASHTAG] 'nizi yer geçer.[HASHTAG]#karagulkiytirigi[/HASHTAG] [HASHTAG]#cumaninkalitesultanimedcezir[/HASHTAG] 'in eline su dökemez
Ne haklı beGaliba bu konuda hakli @Bully
[HASHTAG]#kaliteninsultanimedcezir[/HASHTAG] 'e [HASHTAG]#cezerye[/HASHTAG] diyerek simdi positif bir sey yazdin galiba @Bully ne diyorsun.[HASHTAG]#CumaninkaliteresitaliKaragul[/HASHTAG] sizi o [HASHTAG]#Cezerye[/HASHTAG] 'nizi yer geçer.
Ne haklı be
Reyting olarak zirvede olamasak da kalite olarak en tepedeyiz bu yüzden başım dik alnım açık.Galiba bu konuda hakli @Bully
Bu [HASHTAG]#kiytirik[/HASHTAG] ile [HASHTAG]#kilciklar[/HASHTAG] ne oluyor arkadas nereden cikti@Bully @Yakamoz-Asi istediğiniz kadar kandırın çırpının bataklıklarınızda yarın Karagül'ümün fırtınasına teslim olacaksınız.
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp bir de kılçıklar
AB kaliteyse gerisi teferruattır orada da kalitenin adresi biziz artıkReyting olarak zirvede olamasak da kalite olarak en tepedeyiz bu yüzden başım dik alnım açık.
Onlar bana özel telif hakkı bendeBu [HASHTAG]#kiytirik[/HASHTAG] ile [HASHTAG]#kilciklar[/HASHTAG] ne oluyor arkadas nereden cikti
Daha hastag yapmayı bile bilmiyon Allah'ın kör cahili. .ss#karagül varken ona laf düşmez.
Sende olmasan ögrenemeyecegiz böyle kelimeler.AB kaliteyse gerisi teferruattır orada da kalitenin adresi biziz artık
Onlar bana özel telif hakkı bende
Cezerye bir tatlı çeşiti. Yani Medcezir'e tatlı dizi demek istedi sanırım bu total.[HASHTAG]#kaliteninsultanimedcezir[/HASHTAG] 'e [HASHTAG]#cezerye[/HASHTAG] diyerek simdi positif bir sey yazdin galiba @Bully ne diyorsun.
Aynen. @denizz19Cezerye bir tatlı çeşiti. Yani Medcezir'e tatlı dizi demek istedi sanırım bu total.
Atacan eşekler kovalasın seniDaha hastag yapmayı bile bilmiyon Allah'ın kör cahili. .ss
Akla bak heleCezerye bir tatlı çeşiti. Yani Medcezir'e tatlı dizi demek istedi sanırım bu total.
Bu da üşenmemiş resim koymuş