Diziyi şimdi 2. kez izledim ve hala doyamadım
Beyazıt'ın bölümüydü resmen. Selim'e son söylediği sözler ne kadar da doğruydu
Yazacak bir sürü şey var ama yazıya dökemiyorum ya
@xemrexxx @mrt-06 @yatutarsa @Bully
@Forumdash ile @destere kaçırdıklarına yansınlarDiziyi şimdi 2. kez izledim ve hala doyamadımBeyazıt'ın bölümüydü resmen. Selim'e son söylediği sözler ne kadar da doğruydu
Yazacak bir sürü şey var ama yazıya dökemiyorum ya
@xemrexxx @mrt-06 @yatutarsa @Bully
Mahidevran'ı yine göstermediler ama
Hiç pişman değilim MY 4.sezon için
olmaman normal kalite aramadığın ortadaHiç pişman değilim MY 4.sezon için![]()
finalde de göstermezlerse artık isyan edersinMahidevran'ı yine göstermediler amaFinalde görücez artık :
![]()
kalite aradaiğim için bıraktımizlediklerine bakınca
olmaman normal kalite aramadığın ortada
finalde de göstermezlerse artık isyan edersin![]()
kalite 3g güzelliği değil panpakalite aradaiğim için bıraktımSen MenoVahi ile kal
![]()
Gösterirler gösterirlerizlediklerine bakınca
olmaman normal kalite aramadığın ortada
finalde de göstermezlerse artık isyan edersin![]()
![]()
Çok doğru dedin.Selim melunlukta anasını da rüstemi de aştı çağ atladı resmen .ss hiç yemediği küfürler yedi
bu arada bu sülümanı kurtarma çabası niye var anlamadım olayı selimin üstüne yıktılar
[HASHTAG]#IsvicreliKotuModertor[/HASHTAG] tt mi yapsak napsakÇok doğru dedin.
İsviçreli kötü Moderatör silmiş yine birsürü mesaj.![]()
100 den fazla mesaj gitmiş .ss hep kpa konusu önde gözüksün diye yapıyor .ss [HASHTAG]#IsvicreliKotuModerator[/HASHTAG][HASHTAG]#IsvicreliKotuModertor[/HASHTAG] tt mi yapsak napsak![]()
aynen kpa sayfası 18 sf olmuş maşallah .ss neyse ban yemesek bari100 den fazla mesaj gitmiş .ss hep kpa konusu önde gözüksün diye yapıyor .ss [HASHTAG]#IsvicreliKotuModerator[/HASHTAG]
a harfini unutmuşun moderatör de .ss
@destere eylemine destek veriyoruz panpaaynen kpa sayfası 18 sf olmuş maşallah .ss neyse ban yemesek bari![]()
@destere eylemine destek veriyoruz panpa![]()
Gerekirse yönetimden izin alalım, final konusu 1000 yorumu geçmeli.aynen kpa sayfası 18 sf olmuş maşallah .ss neyse ban yemesek bari![]()
onu bari silmesinler bir zahmetGerekirse yönetimden izin alalım, final konusu 1000 yorumu geçmeli.![]()
sadece ben 100 mesaj yazarım be yaGerekirse yönetimden izin alalım, final konusu 1000 yorumu geçmeli.![]()
Ben inşallah haftaya işlerimi ayarlarım ben ve Kaan'dan da toplam 250 yorum çıkar belki 300.sadece ben 100 mesaj yazarım be ya![]()
teşrif edermiş sanki hiç yorum yapmıyorumBen inşallah haftaya işlerimi ayarlarım ben ve Kaan'dan da toplam 250 yorum çıkar belki 300.@yatutarsa da teşrif eder belki konuya.
![]()
sülüman ölürse vadicisi yalan dünyacısı karagülcüsü herkes gelirBen inşallah haftaya işlerimi ayarlarım ben ve Kaan'dan da toplam 250 yorum çıkar belki 300.@yatutarsa da teşrif eder belki konuya.
![]()