Polat Şaşmaz
Favori Üye
Vallaha aranızdan bir kişi bile takasın dediğini kabul etmez ise bende kabul etmem önce herkesin kabul etmesi lazım 
zaten o saatlerde evde olamayacagimdan kim acarsa fark etmez benim icinaga o konuyu sana bırakalım yarın favori üyesin ilk vadi konunu açmış olursun @sürgünüm @Polat Şaşmaz @mrt-06 @Maskeli Fedai @Arslan Bey @legolas9900 başka kim açıyordu bilmiyorum ama aga yarın konuyu kvp-medya kardeşimize bıraksak güzel bi jest olur ne diyorsunuz
ben tapınakçı değil demedim zaten yüce majeste değil dedim![]()
aga bir konu ya neyi kabul etmiyonVallaha aranızdan bir kişi bile takasın dediğini kabul etmez ise bende kabul etmem önce herkesin kabul etmesi lazım![]()
onda ses yok aga başka yerden izle ben öyle yaptımBunun sesi neden yok ya ?
hpdri meydan diyorsun yani tamam kim açarsa beyler kimse birbirine bırakmasınSenin için söylemesi kolay bugüne kadar 3000 konu açmışsın,şunun şurasında finale 2 bölüm kalmış kim erken açarsa artık. darksaal söyledi geçen gün biz eskiden 4-5 kişi kapışırdık daha heyecanlı oluyor diye![]()
Tamam ben normalde açmam da hani sürgünüm kabul etmedi ya konu kvp-medya da kalmaz ondan dedimaga bir konu ya neyi kabul etmiyon
onda ses yok aga başka yerden izle ben öyle yaptım
hpdri meydan diyorsun yani tamam kim açarsa beyler kimse birbirine bırakmasın
aga ben hiç konu açan biri değilim 3000 konu ne ara açtım hatırlamıyorum![]()
üçbinyüzotuzbeş rakamla 3135 konu açmışsın Allah gözünü doyursun hala bizimle set resmi peşinde koşuyorsun.aga bir konu ya neyi kabul etmiyon
onda ses yok aga başka yerden izle ben öyle yaptım
hpdri meydan diyorsun yani tamam kim açarsa beyler kimse birbirine bırakmasın
aga ben hiç konu açan biri değilim 3000 konu ne ara açtım hatırlamıyorum![]()
aga benim sayılarla işim yok mesaj-konu falan bunlara doydum artıküçbinyüzotuzbeş rakamla 3135 konu açmışsın Allah gözünü doyursun hala bizimle set resmi peşinde koşuyorsun.![]()
Yalnız saatim yanlış saati bir öğrensem tamamaga benim sayılarla işim yok mesaj-konu falan bunlara doydum artıkkonu açan birisi değilim eskiden de açmazdım birike birike bu sayıya gelmiş
konu vadi ise ben ordayım ve o konuya talibim kusura bakmayın
@Maskeli Fedai görüşecez aga o gün sınavımda yok konu bende![]()
Ya ben?Görürüz bakalım o konu benimle takasın düellosu olacak![]()
Android telefonundan yapsana agaYalnız saatim yanlış saati bir öğrensem tamam![]()
la olm büyütme ya altı üstü bi konu açacaz noluyorOnu bunu bilmemde bir daha ki hafta Vadi konuları çok fena zor olacak herkes konuyu açma peşinde olacak. Özellikle fragman ve yorum konuları Allah yardımcım olsun
Android telefonundan yapsana agaBak bana saatin 18.00 olduğu anda bir basıyorum az önce de olduğu gibi konuları açıyorum çok Şükür
![]()
bence konuyu ya @sürgünüm açacak ya da @mrt-06 görürsün sen hiçbi vadi konusunu açamayacaksın haftayaSeni pek rakip olarak göremiyorum 😕
aga böyle beddua mı olur yapmaİnşallah elektriğiniz gider,internetiniz koparda açamayasınız.![]()
Ben çoktan tatile girdim aga Cuma günü 2 sınavım var 2 side tekrar o günü atlatalım gerisi kolay zaten çalışmıyorum bile Demokrasi sınavı ve hoca soruları veriyorla olm büyütme ya altı üstü bi konu açacaz noluyor
tabi sezon finali konularını kaptırmayacam sınavlarım bitiyor siz yokken biz vadi konularını ayakta tutuyoduk ona göre![]()
Hemen bizi ezingo yaptın. Görciz.Seni pek rakip olarak göremiyorum 😕
Eyvallah.
Olur mu olur ne demişler ummadığın taş baş yararmışla olm büyütme ya altı üstü bi konu açacaz noluyor
tabi sezon finali konularını kaptırmayacam sınavlarım bitiyor siz yokken biz vadi konularını ayakta tutuyoduk ona göre
bence konuyu ya @sürgünüm açacak ya da @mrt-06 görürsün sen hiçbi vadi konusunu açamayacaksın haftaya
aga böyle beddua mı olur yapma![]()
Şunu da söyleyim kim açarsa çok sevinirim başta sen olmak üzere @mrt-06 agamı da çok seviyorum.la olm büyütme ya altı üstü bi konu açacaz noluyor
tabi sezon finali konularını kaptırmayacam sınavlarım bitiyor siz yokken biz vadi konularını ayakta tutuyoduk ona göre
bence konuyu ya @sürgünüm açacak ya da @mrt-06 görürsün sen hiçbi vadi konusunu açamayacaksın haftaya
aga böyle beddua mı olur yapma![]()