Kurtlar Vadisi Pusu 228.Bölüm Özeti ve Fotoğrafları

Vallaha aranızdan bir kişi bile takasın dediğini kabul etmez ise bende kabul etmem önce herkesin kabul etmesi lazım :)

Vallaha aranızdan bir kişi bile takasın dediğini kabul etmez ise bende kabul etmem önce herkesin kabul etmesi lazım :)
aga bir konu ya neyi kabul etmiyon :D

Bunun sesi neden yok ya ?
onda ses yok aga başka yerden izle ben öyle yaptım

Senin için söylemesi kolay bugüne kadar 3000 konu açmışsın,şunun şurasında finale 2 bölüm kalmış kim erken açarsa artık. darksaal söyledi geçen gün biz eskiden 4-5 kişi kapışırdık daha heyecanlı oluyor diye :)
hpdri meydan diyorsun yani tamam kim açarsa beyler kimse birbirine bırakmasın :D
aga ben hiç konu açan biri değilim 3000 konu ne ara açtım hatırlamıyorum :D

hpdri meydan diyorsun yani tamam kim açarsa beyler kimse birbirine bırakmasın :D
Tamam ben normalde açmam da hani sürgünüm kabul etmedi ya konu kvp-medya da kalmaz ondan dedim :)

üçbinyüzotuzbeş rakamla 3135 konu açmışsın Allah gözünü doyursun hala bizimle set resmi peşinde koşuyorsun.:A

üçbinyüzotuzbeş rakamla 3135 konu açmışsın Allah gözünü doyursun hala bizimle set resmi peşinde koşuyorsun.:A
aga benim sayılarla işim yok mesaj-konu falan bunlara doydum artık :D konu açan birisi değilim eskiden de açmazdım birike birike bu sayıya gelmiş :D

konu vadi ise ben ordayım ve o konuya talibim kusura bakmayın :D

@Maskeli Fedai görüşecez aga o gün sınavımda yok konu bende :D

aga benim sayılarla işim yok mesaj-konu falan bunlara doydum artık :D konu açan birisi değilim eskiden de açmazdım birike birike bu sayıya gelmiş :D

konu vadi ise ben ordayım ve o konuya talibim kusura bakmayın :D

@Maskeli Fedai görüşecez aga o gün sınavımda yok konu bende :D
Yalnız saatim yanlış saati bir öğrensem tamam :D

Onu bunu bilmemde bir daha ki hafta Vadi konuları çok fena zor olacak herkes konuyu açma peşinde olacak. Özellikle fragman ve yorum konuları Allah yardımcım olsun :D

Yalnız saatim yanlış saati bir öğrensem tamam :D
Android telefonundan yapsana aga :D Bak bana saatin 18.00 olduğu anda bir basıyorum az önce de olduğu gibi konuları açıyorum çok Şükür :D

Onu bunu bilmemde bir daha ki hafta Vadi konuları çok fena zor olacak herkes konuyu açma peşinde olacak. Özellikle fragman ve yorum konuları Allah yardımcım olsun :D

Android telefonundan yapsana aga :D Bak bana saatin 18.00 olduğu anda bir basıyorum az önce de olduğu gibi konuları açıyorum çok Şükür :D
la olm büyütme ya altı üstü bi konu açacaz noluyor :kiki:

tabi sezon finali konularını kaptırmayacam sınavlarım bitiyor siz yokken biz vadi konularını ayakta tutuyoduk ona göre :D

Seni pek rakip olarak göremiyorum 😕
bence konuyu ya @sürgünüm açacak ya da @mrt-06 görürsün sen hiçbi vadi konusunu açamayacaksın haftaya :D

İnşallah elektriğiniz gider,internetiniz koparda açamayasınız.:)
aga böyle beddua mı olur yapma :D

tabi sezon finali konularını kaptırmayacam sınavlarım bitiyor siz yokken biz vadi konularını ayakta tutuyoduk ona göre :D
Ben çoktan tatile girdim aga Cuma günü 2 sınavım var 2 side tekrar o günü atlatalım gerisi kolay zaten çalışmıyorum bile Demokrasi sınavı ve hoca soruları veriyor :F
Abartma aga foruma ilk giriş yaptığımda organ mafyalarına falan rast gelirsek hayatımız kayar stratejisini uyguluyordum girmiyordum altı üstü bir 6 ay falan yoktum sonra zaten foruma falan girmeye başlamıştım :D

Seni pek rakip olarak göremiyorum 😕
Hemen bizi ezingo yaptın. Görciz. :A

bence konuyu ya @sürgünüm açacak ya da @mrt-06 görürsün sen hiçbi vadi konusunu açamayacaksın haftaya :D
Eyvallah. :D Bir süpriz yapıp @XanTier de konuyu açabilir aga. :D

Hemen bizi ezingo yaptın. Görciz. :A

Eyvallah. :D Bir süpriz yapıp @XanTier de konuyu açabilir aga. :D

Olur mu olur ne demişler ummadığın taş baş yararmış :)

Şunu da söyleyim kim açarsa çok sevinirim başta sen olmak üzere @mrt-06 agamı da çok seviyorum.:)