- Reaksiyon puanı
- 59,856
- Puanı
- 1,060
Sana soracak değilim.ikiside hak etmiyor , o oylamada mügenin gitmesi lazımdı
fazla ses çıkarma o zaman![]()
Sana soracak değilim.ikiside hak etmiyor , o oylamada mügenin gitmesi lazımdı
nedense o zaman böyle dediğini hiç sanmıyorumikiside hak etmiyor , o oylamada mügenin gitmesi lazımdı
seni sinirlendirmeyi seviyorumSana soracak değilim.![]()
ne demişim o zamanlarnedense o zaman böyle dediğini hiç sanmıyorum![]()
Herşey takım değil arkadaşlıkta önemli Nihat Doğan da dediya şöyle düşünenleri anlamıyorum ahmet deseydi bu hafta dokunulmazlık ve bütün oyunları kaybederdiler en kötüyü söyledi en doğrusunu yaptı turabi adam falan değil
bilmiyorum ama sahra gitmeliydi falan dediğini düşünüyorumseni sinirlendirmeyi seviyorum
ne demişim o zamanlar![]()
ya nihat doğan boş konuşuyor takımmı kaldı falan diyor lan asıl finale fazla kişi gidebilmesi için şimdi takım daha çok önemli ya takım çok önemli aga serenay demese belkide ünlülerden 1 kişi bile finale kalamayabilirdi bu ihtimal bile varken en doğrusunu yaptı merveHerşey takım değil arkadaşlıkta önemli Nihat Doğan da dedi
valla senide @Bully mi ? tuttu diye düşünüyorum bendebilmiyorum ama sahra gitmeliydi falan dediğini düşünüyorum![]()
Adam gerçekçi arkadaşım.
Turabi nin karşısında smsleri yok hiç birininbilmiyorum ama sahra gitmeliydi falan dediğini düşünüyorum
ya nihat doğan boş konuşuyor takımmı kaldı falan diyor lan asıl finale fazla kişi gidebilmesi için şimdi takım daha çok önemli ya takım çok önemli aga serenay demese belkide ünlülerden 1 kişi bile finale kalamayabilirdi bu ihtimal bile varken en doğrusunu yaptı merve
Akın'ın verdiği cevap sayesinde hayata döndüm.sen yasını tutsana , ne işin var buralarda![]()
Çok iyi gidiyorsun aga helal.yok beni @Bully tutmadı![]()
gökhanın çok var sen merak etme ama ben birtek acundan korkuyorumTurabi nin karşısında smsleri yok hiç birinin![]()
sahte hesaptır , seni kandırmışlardıAkın'ın verdiği cevap sayesinde hayata döndüm.![]()
Kendine bir melun transfer etmişsin .ssAkın'ın verdiği cevap sayesinde hayata döndüm.
Çok iyi gidiyorsun aga helal.![]()
Görürüzgökhanın çok var sen merak etme ama ben birtek acundan korkuyorum![]()
sağol agaAkın'ın verdiği cevap sayesinde hayata döndüm.
Çok iyi gidiyorsun aga helal.![]()
Atmıyorum la sizi inandırmak zorunda değilim çatlayın da patlayın.sahte hesaptır , seni kandırmışlardı
sen şunu face linkini atsana? , orjinal mi biz bakalım bi![]()
Çok doğrucu bir arkadaşım kendisi yorumları birbirinden kaliteli aramızdan ayrılmamasını diliyoruz.Kendine bir melun transfer etmişsin .ss
Görürüz![]()
aga ayıp oluyor amaKendine bir melun transfer etmişsin .ss
Görürüz![]()
Melun .ssaga ayıp oluyor amagörücez acun karışmasın gökhan 1.ben bundan eminim
![]()
eskici nerden geldin senAtmıyorum la sizi inandırmak zorunda değilim çatlayın da patlayın.
Çok doğrucu bir arkadaşım kendisi yorumları birbirinden kaliteli aramızdan ayrılmamasını diliyoruz.![]()
Ben eskici ve ABAY süper 3'lü olacaz.Melun .ss
eskici nerden geldin sen![]()
sensin melunMelun .ss
eskici nerden geldin sen![]()