aynen aga o kızı hala niye adada tutmaya çalişıyor acun anlamıyorum zaten sahrayı seven kimsede yok hep acun atmıştır smsleriYavaş yavaş atlatıyorum aga.Bence de Acun'un oyunları Sahra kim ki geçiyor Akın'ı
![]()
aynen aga o kızı hala niye adada tutmaya çalişıyor acun anlamıyorum zaten sahrayı seven kimsede yok hep acun atmıştır smsleriYavaş yavaş atlatıyorum aga.Bence de Acun'un oyunları Sahra kim ki geçiyor Akın'ı
![]()
bizim ettiğimiz laflarıda söyleseydin ona. Turabi'nin onun arkasından ettiği lafları yazdım.
doğruları söylemiş aga napsın yaniTurabiyi ne kötüledin melun![]()
İşinize gelmeyince Acuna suç atıyorsunuzaynen aga o kızı hala niye adada tutmaya çalişıyor acun anlamıyorum zaten sahrayı seven kimsede yok hep acun atmıştır smsleri![]()
Akın görmeli o soytarının gerçek yüzünü şimdi videoları izlemeye başlamıştır.Turabiyi ne kötüledin melun![]()
Siz kimsiniz be melunlar
yoo ben her hafta söylüyorum smslerin yalan olduğunu acunun ayarladığını işme gelmemekle alakası yok yaniİşinize gelmeyince Acuna suç atıyorsunuz![]()
Nasıl olsa gitti önemli olan oAkın görmeli o soytarının gerçek yüzünü şimdi videoları izlemeye başlamıştır.![]()
Neyse bu yarışmanın favorisi Turabidiryoo ben her hafta söylüyorum smslerin yalan olduğunu acunun ayarladığını işme gelmemekle alakası yok yani![]()
Akın sinsisisni biz yolladık işteAkın görmeli o soytarının gerçek yüzünü şimdi videoları izlemeye başlamıştır.
Siz kimsiniz be melunlar![]()
akını çok seven insan da yokaynen aga o kızı hala niye adada tutmaya çalişıyor acun anlamıyorum zaten sahrayı seven kimsede yok hep acun atmıştır smsleri![]()
hayır yarışmanın favorisi gökhan ama acunun favorisi turabi o belli yani kazanırsa şaşırmam ama inşallah kazanamıyacakNasıl olsa gitti önemli olan obizim dediklerimizide söyleseydin [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG] a
Neyse bu yarışmanın favorisi Turabidir
Akın sinsisisni biz yolladık işte![]()
Sizi takan yokNasıl olsa gitti önemli olan obizim dediklerimizide söyleseydin [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG] a
Neyse bu yarışmanın favorisi Turabidir
Akın sinsisisni biz yolladık işte![]()
Acunun favorisi Gökhandırhayır yarışmanın favorisi gökhan ama acunun favorisi turabi o belli yani kazanırsa şaşırmam ama inşallah kazanamıyacak![]()
resmi koymadın hala ,birilerinden mi korkuyorsun ?Akın görmeli o soytarının gerçek yüzünü şimdi videoları izlemeye başlamıştır.
Siz kimsiniz be melunlar![]()
sahradan çok ama kabul et şimdiakını çok seven insan da yok![]()
Koymam.resmi koymadın hala ,birilerinden mi korkuyorsun ?![]()
acun gökhanla konuşmuyor bile nasıl favorisi oluyor adam yarışlarda öndeyken acun elinden geldiğince gökhan önde dememeye çalışıyor ama turabiyi çok sevdiği belliAcunun favorisi Gökhandır
bak işte şimdi birşeyler yazıcam akın gibi sende kaldıramıyorsun eleştirileri , koy işteKoymam.![]()
Gökhan hakkında ada konseyinde bir sürü şey dedi Turabiye söz hakkı vermiyor bileacun gökhanla konuşmuyor bile nasıl favorisi oluyor adam yarışlarda öndeyken acun elinden geldiğince gökhan önde dememeye çalışıyor ama turabiyi çok sevdiği belli![]()
Neyse o sinsiden kurtuldukSizi takan yok![]()
Yok olmaz Turabicilere göstermem hayatta.bak işte şimdi birşeyler yazıcam akın gibi sende kaldıramıyorsun eleştirileri , koy işte![]()
evt ama sahra performans olarak akından iyi , yani kalmayı hak ediyor adadasahradan çok ama kabul et şimdi![]()
Hadi lo resmi gösterYok olmaz Turabicilere göstermem hayatta.![]()