Sahra'nın fanlarından biri yazmış, Sahra'da rtlemiş ordan gördüm.Şaşırmadım hiç
sen nerden biliyorsun, ben şansa öğrendim elendiğini![]()
Haklılar ben de diyorum ya zaten sürekli.Evde Turabiyi kötülüyorlar iki yüzlü diye![]()
Sahte turboya gelecek sIra pek yakInda,,,,,,,Elenmiş![]()
Sahra elenirse ne gülerim ama.Sahra'nın fanlarından biri yazmış, Sahra'da rtlemiş ordan gördüm.![]()
Sahra niye rtlesin ki o zaman.Sahra elenirse ne gülerim ama.![]()
O kadar basit değil bence bu işler. Hoşuna gitmiştir rtlemiştir.Sahra niye rtlesin ki o zaman.Hesabı yöneten her kimse biliyo demekki rtlediğine göre.
![]()
Hadi öyle diyelim smslerde Sahra Akın'ın önündeydi hep?O kadar basit değil bence bu işler. Hoşuna gitmiştir rtlemiştir.![]()
Geçenlerde de Serenay 1. Tolga 3. idi. Ama sonra ne oldu Tolga Serenay'ı eledi.Hadi öyle diyelim smslerde Sahra Akın'ın önündeydi hep?![]()
Sana nickimi yazma izni verdim mi
ver verme bu fırsatı kaçıramazdımSana nickimi yazma izni verdim mi![]()
Eski olabilir bence dur bakalım.ver verme bu fırsatı kaçıramazdım![]()
dün paylaşılmış , neresi eskiEski olabilir bence dur bakalım.![]()
Resim eski olabilir yorum yapanlar sallamış olabilir.dün paylaşılmış , neresi eski![]()
Bundan önceki sms sonuçları geçerli olacak ama, Akın hep Sahra'nın gerisindeydi.Geçenlerde de Serenay 1. Tolga 3. idi. Ama sonra ne oldu Tolga Serenay'ı eledi.![]()
sen hadi akını izle , son görüşün bugünResim eski olabilir yorum yapanlar sallamış olabilir.![]()
Son sms sonucunda sıralamayı bilmiyoruz bu yüzden umudumu koruyorum.Bundan önceki sms sonuçları geçerli olacak ama, Akın hep Sahra'nın gerisindeydi.![]()
Bi kalsın var ya çekeceğin var benden.sen hadi akını izle , son görüşün bugün![]()