- Reaksiyon puanı
- 59,926
- Puanı
- 1,060
link at[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#duygubal[/HASHTAG] candırneyse çiğdemli capsime baktın mı
çok gerçekçi oldu
![]()
Sen önce adamın mesajlarını doğru ilet o Sahra'ya gereksiz demiş konuştuk yanlışlıkla olmuş demişsin ama yemedim.@Mr.At diyor ki
Her halükarda sevmediğim 3 kişi aday çıkacak.Ve biri adaya veda edecek.Bu kim olur bilinmez ama yine de sevmediğim biri gidecek.Gönlüm Akın veya Sahradan yana.İkisinden biri gitmeli ama önce Akın gereksizi.
Not:2 sezondur Acun adamakıllı takım olan bir gönüllüler takımı yapamadı.Hayırlısı. #ünlülerdengideceğineonlardangitsin
@sokak sanati
@Bully
@Maskeli Fedai
tmm arkadaşım sen yeter ki iste
[HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG]
senin için yorucu birgün olduGörüşücez.![]()
şu an ne ediyisinde duruyorlink atbildirim gelmiyor bazen
[HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG]
düzeltiriz sorun değilSen önce adamın mesajlarını doğru ilet o Sahra'ya gereksiz demiş konuştuk yanlışlıkla olmuş demişsin ama yemedim.![]()
Turabi gibi konuşma benle.Görüşelim baba ben her zaman burdayım![]()
Konuşursam ne yaparsınTurabi gibi konuşma benle.![]()
düzelttikTurabi gibi konuşma benle.![]()
çiğdem yatmıştır galiba @Çiğdem-şu an ne ediyisinde duruyorkendini [HASHTAG]#duygubal[/HASHTAG] veya [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] sana çiğdemi gerçek yüzü
![]()
Niye kullanmadı ben de anlamadım Acun kullandırtmadı kesin.Konuşursam ne yaparsınAkın sana dedim dokunulmazlığını kullanmaz diye yanılmadım
![]()
O melun sms ine güvendi ve olacağı bu olduNiye kullanmadı ben de anlamadım Acun kullandırtmadı kesin.![]()
sanada mı msj yazdıMr at melunu ne zırlıyor facebooktan atarlı ergen
O melun sms ine güvendi ve olacağı bu oldu![]()
At ne söyleyecekse şimdi söylesin diyor.Futbu sonuçları yazıp çıkacağım
At kafa ile yarın hesaplaşırız melun hala ünlüler diyor.😡
tabi tabiNiye kullanmadı ben de anlamadım Acun kullandırtmadı kesin.![]()
akın 2At ne söyleyecekse şimdi söylesin diyor.![]()
Gitmeden gömdünüz adamı bekleyin bakalım hele yarını.Akın gidiyor be haftalardır dedim dedim şimdi oldu işte@Bully
[HASHTAG]#duygubal[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] tt olmuş
Gidecek ordan tüyolar varGitmeden gömdünüz adamı bekleyin bakalım hele yarını.![]()
@xemrexxx evet yatmıştım sizin gibi sabahlara kadar dolaşamam vampir gibi
çiko gelince nolacak ki yoksa turabiyle de mi hayaller koruyor o şopar çiiko 😱
hahaha yok ben acun projelerine bakmıyorum kendisinide yarışmalarınıda sevmiyorum