Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#duygubal[/HASHTAG] candır :T neyse çiğdemli capsime baktın mı :F çok gerçekçi oldu :F
link at :) bildirim gelmiyor bazen :)
[HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG]

@Mr.At diyor ki
Her halükarda sevmediğim 3 kişi aday çıkacak.Ve biri adaya veda edecek.Bu kim olur bilinmez ama yine de sevmediğim biri gidecek.Gönlüm Akın veya Sahradan yana.İkisinden biri gitmeli ama önce Akın gereksizi.
Not:2 sezondur Acun adamakıllı takım olan bir gönüllüler takımı yapamadı.Hayırlısı. #ünlülerdengideceğineonlardangitsin

@sokak sanati
@Bully
@Maskeli Fedai

tmm arkadaşım sen yeter ki iste :)
[HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG]
Sen önce adamın mesajlarını doğru ilet o Sahra'ya gereksiz demiş konuştuk yanlışlıkla olmuş demişsin ama yemedim. :)

link at :) bildirim gelmiyor bazen :)
[HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG]
şu an ne ediyisinde duruyor :F kendini [HASHTAG]#duygubal[/HASHTAG] veya [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] sana çiğdemi gerçek yüzü :F

düzelttik :)

çiğdem yatmıştır galiba @Çiğdem-
@xemrexxx evet yatmıştım sizin gibi sabahlara kadar dolaşamam vampir gibi :F

çiko gelince nolacak ki yoksa turabiyle de mi hayaller koruyor o şopar çiiko 😱
Sende takıl buraya izle survivoru @Çiğdem- 'de gelsin curcuna başlasın burda :Z:A
hahaha yok ben acun projelerine bakmıyorum kendisinide yarışmalarınıda sevmiyorum :kiki:
ayrıca @ABAY_06 emreye bakma sen özellikle muhteşem yüzyıl haberlerini görmemiş gibi davran haha :F

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...