[HASHTAG]#TurboTurabi[/HASHTAG] 'yi destekliyorsak adam gibi olmaliyiz, yamuk yapmaya gerek yok.Ne alaka.Bizde yerlerini değiştirip yazariz.
benim yoktur zaten.![]()
[HASHTAG]#TurboTurabi[/HASHTAG] 'yi destekliyorsak adam gibi olmaliyiz, yamuk yapmaya gerek yok.Ne alaka.Bizde yerlerini değiştirip yazariz.
benim yoktur zaten.![]()
Ben de rapor ederim.![]()
[HASHTAG]#TurboTurabi[/HASHTAG] 'yi destekliyorsak adam gibi olmaliyiz, yamuk yapmaya gerek yok.![]()
sinsirella lar da edilir o zaman.bende ederim zaten Emre'yi ettim gelmiyor artık.Turabla'lar edilebilir yani.
![]()
Sadece Harun'un ikinci kez yazdigi mesaji ve Bully ile Maskeli'nin beni etiketledikleri mesajlari sildim.bende ederim zaten Emre'yi ettim gelmiyor artık.Turabla'lar edilebilir yani.
Sil tabi benim varmıydı onu sordum sildiklerin arasında..![]()
sinsirella lar da edilir o zaman.![]()
Ha şöyle haddinizi bilin melunlar.tamam etmeyelim o zaman biz daha fazlayız.![]()
Sadece Harun'un ikinci kez yazdigi mesaji ve Bully ile Maskeli'nin beni etiketledikleri mesajlari sildim.![]()
Ha şöyle haddinizi bilin melunlar.![]()
benimkinide silmişsinSildim ikinci mesajini. Sizin mesajlar da silindi. Tarafsiziz sonuna kadar. 😎
Rapor edin rahatsiz oluyorsaniz.Hıı olmuş o zaman.Bu arada canın sıkılırda hirboturbi Turabi tarzı şeyler rahatsız olursan sil.
Yüklenen biziz genel olarak.
![]()
Silecek tabii ayrıcalık mı bekliyordunbenimkinide silmişsin![]()
büyümü yapıyorsun ne yapıyorsun yaHa şöyle haddinizi bilin melunlar.![]()
Rapor edin rahatsiz oluyorsaniz.![]()
ayrıcalığım olabilirSilecek tabii ayrıcalık mı bekliyordun![]()
Aynen ayık olun.büyümü yapıyorsun ne yapıyorsun ya![]()
Şu ana kadar elem kederci şahıs dışında kimseyi rapor etmişliğim yok ama kışkırtma istersen.Sen rahatsız olursan diye dedim.Biz edince oda bizi ediyor melun.
![]()
tmm tm bir daha yapmayacağız