aga adam duygu içerikli sahnelerin içine ediyr resmenşu onur tan artık gitmeli vallahi bıktık artık onur tan dan
duygusal sahnelerde sıfır adam resmen sıfır yaniaga adam duygu içerikli sahnelerin içine ediyr resmen
Geçen sene beğeniyordun amaduygusal sahnelerde sıfır adam resmen sıfır yani
yani aksiyonda fena değil aslında ama adam nasıl beceriyrsa sahneleri etkisizleştirmeyi hasyret yaduygusal sahnelerde sıfır adam resmen sıfır yani
aga geçen sene bu kadar ruhsuz çekimleri yktu yani taş olsa çatlar yaGeçen sene beğeniyordun ama![]()
Bakıyorumda bu adam Mematinin sahnesini nasıl çektiyani aksiyonda fena değil aslında ama adam nasıl beceriyrsa sahneleri etkisizleştirmeyi hasyret ya
aga geçen sene bu kadar ruhsuz çekimleri yktu yani taş olsa çatlar ya
aga ona bir lafımız tabiki yok bana göre efsane bir sahneydi ama geçmişle yaşanmaz yaniBakıyorumda bu adam Mematinin sahnesini nasıl çekti
Aynen katılıyorum sana mezarlık sahnesinde duygu 0aga ona bir lafımız tabiki yok bana göre efsane bir sahneydi ama geçmişle yaşanmaz yani
aga bazen bi sahne çekiyor adam diyorsun bunu onur tan yapmış olamaz bazende içine ediyor yaniGeçen sene beğeniyordun ama![]()
Aynen ben şok geçirdimaga bazen bi sahne çekiyor adam diyorsun bunu onur tan yapmış olamaz bazende içine ediyor yani
mematinin sahnesi mükemmel üstüydü zaten orda gözleri dolmayan yoktur![]()
aynen ya , safiye-leyla-ömer baba nın polat ile olan sahneleri bana baştan sağma çekimler gibi geliyorAynen katılıyorum sana mezarlık sahnesinde duygu 0
o sahneleri süre dolsun diye çekiyor galiba safiye abisini görüyor verdiği tepkiye bak orda var ya ağlatabilirdi izleyicileri ama onur tan ın miladı dolmuştur artık vadideaynen ya , safiye-leyla-ömer baba nın polat ile olan sahneleri bana baştan sağma çekimler gibi geliyor
yalnız bir sıkıntımız var , yerine alternatif kim olacak ?o sahneleri süre dolsun diye çekiyor galiba safiye abisini görüyor verdiği tepkiye bak orda var ya ağlatabilirdi izleyicileri ama onur tan ın miladı dolmuştur artık vadide
Eskilerden getirirleryalnız bir sıkıntımız var , yerine alternatif kim olacak ?
eski yönetmenlerden biri gelsin aga serdar akar gelirse varya vadiyi coştururyalnız bir sıkıntımız var , yerine alternatif kim olacak ?
o isim ne öyle agaAlican Güneşi Beklerken bence @takas
Forumun hatası adamın ismi öyle ama düzeltiyorlareski yönetmenlerden biri gelsin aga serdar akar gelirse varya vadiyi coşturur
o isim ne öyle aga
alican Güneşi Beklerken
bence daha iyi biri gelsin ama alican Güneşi Beklerken onur tandan iyidir çektiği bölümlere bakıyorumda fena değilmiş
aga o aslınfa fena değildi ama rüştünü ispatlamış birisi daha iyi olur sanki oyuncularda maksimumunu verirlerEskilerden getirirler
harbiden aga o ne lan alican güneşi beklerken yazıyorForumun hatası adamın ismi öyle ama düzeltiyorlar![]()
Aga öyle yazma şimdi ceza gelir destereye gelmiştiharbiden aga o ne lan alican güneşi beklerken yazıyor
Alican G E B E Ş![]()