benim kızdığım anlaşmazlığa düşsen bile izleyicine vefa duygun olmalı ve izlyicine saygı göstermelisin, ben küstüm oynamıyorum deme lüxlerine sahip olduklarını düşünmüyorume tabi herkes için öyledir zaten
benim kızdığım anlaşmazlığa düşsen bile izleyicine vefa duygun olmalı ve izlyicine saygı göstermelisin, ben küstüm oynamıyorum deme lüxlerine sahip olduklarını düşünmüyorume tabi herkes için öyledir zaten
vefasız çokmuş demek tek gerçek kurtlar vadisibenim kızdığım anlaşmazlığa düşsen bile izleyicine vefa duygun olmalı ve izlyicine saygı göstermelisin, ben küstüm oynamıyorum deme lüxlerine sahip olduklarını düşünmüyorum
aynen aga necati şaşmaz a saygım bir kat daha arttıvefasız çokmuş demek tek gerçek kurtlar vadisi
ustamız her zaman 1 numaradır yeri değişmezaynen aga necati şaşmaz a saygım bir kat daha arttı
efsanedir kendisi ! gelecek sezon çok önemli artık, inş efsane bir sezon izlerizustamız her zaman 1 numaradır yeri değişmez
Bunlar hep Kanal D'nin uğursuzluğundan.Bence de ölmesin.![]()
Kanal D'ye gelecekken öleceği tuttu bu Abdülhey'in de.Bunlar hep Kanal D'nin uğursuzluğundan.![]()
Diyorum ya, hep uğursuzluğundan.Kanal D'ye gelecekken öleceği tuttu bu Abdülhey'in de.![]()
Kanal D'ye gelecekken öleceği tuttu bu Abdülhey'in de.![]()
Aynen@BullyDiyorum ya, hep uğursuzluğundan.![]()
Kanal D'min ne uğursuzluğunu gördün melunDiyorum ya, hep uğursuzluğundan.![]()
Efendimizi bu tür fani §eyler icin kullanmasak cok daha iyi olacakVallaha ben şimdiden dualara başladım Allahım Yarabbim Peygamber Efendimizin yüzü suyu hürmetine İnşallah Kurtlar Vadisi Pusuda ki Abdülhey Çoban ölmez
ben de söyleyecektim de ben söyleyince arkadaş kışkırtıcı mesaj diyip kaale almiyiEfendimizi bu tür fani §eyler icin kullanmasak cok daha iyi olacak
Allah affetsin o zamanEfendimizi bu tür fani §eyler icin kullanmasak cok daha iyi olacak
abi bişeyinde suyunu çıkarmasa olmayacak her konuda böyle huyunu sevmiyorumEfendimizi bu tür fani §eyler icin kullanmasak cok daha iyi olacak
aynen cahit ölsün gereksiz aşk sahnesinden kurtuluruz hemÖlebilir.. açıkçası bunu birkaç bölümdür seziyordum.. Abdülhey yerine Cahit ölmeli bence.. umarım doğru değildir fakat Vadi kalem kırmada çok acımasız.
Taptalk 2
Vadi etkilenmez o kadar yine yolumuza devam ederizabdülhey de ölürse bakalım vadi nasıl olacak?
aga orada şöyle birşey var ki senaryo çok önemli ve de yönetmen bu ikisi iyi olduktan ve necati şaşmaz diziden ayrılmadığı sürece vadinin yeri ve reytingi garantidir bana göreVadi etkilenmez o kadar yine yolumuza devam ederiz