Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw hehe turabiyi fazla izlemede sende kötü etki yapıyo :F:A

Sende İsmail'i izle vakit geçirde buralarda fazlalık yapma.:F

@sokak sanati sana güveniyorum sonuna kadar.Hem bu yola birlikte çıktık :A

Sana gelince @ABAY_06 aramızı bozmaya çalışıyon ama yemedim :A

Bu totoşun taktiklerine kanma.:D Masajlarımızda orada seniş etişketlemiştim o masaja...

314-315 'te falandır her halde... @Maskeli Fedai

Ne kadar korktum anlatamam. :A

Dün baya beni anmışsınız hepnizi yorumlayayım dedim kurtuluşunuz yok.:A

@Bully bilindik fesatlığı ile öne çıkmış.:FBen yokken maskeli oda yokkke Harunnn60 kardeşimize saldırmış ama gereken tüm cevaplar verilmiş o mendebura.:Z

@Harunnn60 'a son ana kadar ne diyor diyordum bu ama adamı öyle zıvanadan çıkarmışsınız ki tarafsızlığını koruyamamış ve mecburen Turabi fanı olmuş bu konuda kendisini destekliyorum ve çok sıkı bişr ekip olduğumuzu dile getiriyorum önümğze geleni yutacağımızıda buradan söyleyeyim bize güç katacaktır.:Z

@Maskeli Fedai kjardeşim Bully'nin oyunlarıyla biraz baş etmekte zorlanmış iftralar havada uçuşmuş ama güzel sıyrıldı o melunların arasından.Tebrikler yola devm.

@ABAY_06 tarafı belli değil ama antici olduğu içi,n umrumuzda değpil kellesinhi alabiliriz.:A

Olaya karışan melunları göz altı yapalım kalan sahalar bizimdir yola devam.:Z
Yok artık ben her zaman doğruluğun,dürüstlüğün yolundayım bana saldıran onlar asıl. :A

Sen yukarıda anlamıyorum diyordun einstein zakan bir anda neden tavan yapıpta nalamaya başladı.:F
Zekamız var Allaha şükür anlıyacak kadar olmuyanlar düşünsün :F:A:kiki:

Sen yukarıda anlamıyorum diyordun einstein zakan bir anda neden tavan yapıpta nalamaya başladı.:F

@Maskeli Fedai okusana şu masajları 314 yada 315'teydi...
Okusunda senin gerçek yüzünü görsün :F:A:kiki:

@Bully agam gelmiş ben bunlara gerekli cevapları verdim hepsine gidersem sen devam edersin :F:A:kiki:

@Bully agam gelmiş ben bunlara gerekli cevapları verdim hepsine gidersem sen devam edersin :F:A:kiki:
Eyvallah aga sen de hadlerini bildirmişsin bu Turbocu melunlara bayrağım ben devralırım artık sıkıntı yok. :A :Z

Anlamıyorum diye ısrar edince baya şüphelenmiştim ama sıkıntının çözülmesi iyi.:FÇ.ünkü vasattın burada 3 kelimenden biri aynıydı...

Söz konusu Turbo olunca antilik damarım baya kabarıyor yapacak bir şey yok. :A

Damarın kopsun.😡 Bu arada ağzınıza o nacizane kelimeyi yerleştirdik herkes artık Turbo oalrak anıyor Turabi'yi.:oley:Helal bize @Maskeli Fedai

İsmail'e sürekli yenilmesinin bahanesi olamaz bence. :F :F

İsmail'e sürekli yenilmemiş istetistiklere bakarsan.:F

Yaw gülüyorum bu dediğine sadece senin kulladığın cümleler hem anlaşılmıyor hemde aynı :F:A:kiki:

Yine mi anlayamadım sen biraz uyu akşama Sabit kancayı izle hadi hadi.:noworry:

Damarın kopsun.😡 Bu arada ağzınıza o nacizane kelimeyi yerleştirdik herkes artık Turbo oalrak anıyor Turabi'yi.:oley:Helal bize @Maskeli Fedai

İsmail'e sürekli yenilmemiş istetistiklere bakarsan.:F

Yine mi anlayamadım sen biraz uyu akşama Sabit kancayı izle hadi hadi.:noworry:
O zaman [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] devam edelim ya da [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] dan. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...