Bitmedi hep kalacak@mrt-06
Bitmedi hep kalacak@mrt-06
Yarın sosyal medya reytinglerini merak ediyorum açıkçası.Tatmin etmek mi ben her bölümünü mest olarak izliyorum zaten, final tam tamına beklentimi karşıladı keşke bitmeseydi ama unutulmaz bir finaldi hem drama hem de komedi çok iyiydi. Twitter epey hareketliydi Sevdaluk için @mrt-06![]()
Halâ kanala kızıyor ya.
Kanala hala kızıyorum kızacağım da öfkem dinmeyecek Show Tv'ye karşı. 20 bölüm sürmesi suçunu hafifletmiyor.Halâ kanala kızıyor ya.
Farkında mısın? Bu dizi Karadeniz'de çekiliyor, kadrodaki isimler öyle ucuz oyuncular da değil bu dizinin haftalık maliyeti nereden baksan 800 Bin üstüdür çok rahat. Ve 20 bölüm sürdü valla ben bu konuda daha bir şey demiyorum artık sana..
Emre ne alaka şimdi bomba.![]()
O kadar yorum içinden onu mu buldun sadece hey Allah'ım. Muhteşem Yüzyıl ile alakası yok hala anlamıyorsun.tuna tanrıkulu @RaTuten 2 sa.
#SevdalukBitmesin demicem aslında güzel bir diziydi lakin muhteşem yüzyıl ile rakip olmaya çalışan ve Show TV'de yayınlanması hataydı zaten
dizinin bitiş nedenlerini bi güzel açıklamış@mrt-06 @denizz19
kaliteli dizi isen ekranın en kalitelisi my karşısında işin yokKanala hala kızıyorum kızacağım da öfkem dinmeyecek Show Tv'ye karşı. 20 bölüm sürmesi suçunu hafifletmiyor.
O kadar yorum içinden onu mu buldun sadece hey Allah'ım. Muhteşem Yüzyıl ile alakası yok hala anlamıyorsun.
Sevdaluk ile Muhteşem Yüzyıl'ı bir tutuyorsan sen bu senin kalitesiz bir izleyici olduğunu gösterir. Muhteşem Yüzyıl kaliteli bir yapım buna kimsenin bir şey dediği yok. Sevdaluk da kaliteli ama Muhteşem Yüzyıl kadar sükse yapamaz bu da aşikar. Ama bu onun izlenmeyeceği anlamına da gelmez. Muhteşem Yüzyıl'ın çok konuşulmasında dizide rol alan insanların fazlalığı da bir sebep. İki dizi de çok farklı kulvarda biri komedi, diğeri drama.kaliteli dizi isen ekranın en kalitelisi my karşısında işin yoko yüzden alakası büyük
sevdalukta da drama var senin bana gönderdiğin sahneler misal hep dramaSevdaluk ile Muhteşem Yüzyıl'ı bir tutuyorsan sen bu senin kalitesiz bir izleyici olduğunu gösterir. Muhteşem Yüzyıl kaliteli bir yapım buna kimsenin bir şey dediği yok. Sevdaluk da kaliteli ama Muhteşem Yüzyıl kadar sükse yapamaz bu da aşikar. Ama bu onun izlenmeyeceği anlamına da gelmez. Muhteşem Yüzyıl'ın çok konuşulmasında dizide rol alan insanların fazlalığı da bir sebep. İki dizi de çok farklı kulvarda biri komedi, diğeri drama.
Karadeniz dizisi çekmek hep zor olmuştur, şive oturmaz sorun olur, tavırlar oturmaz sorun olur vs. Drama ve komediyi de yakalamak zordur ama bunu başardı ekip. Şivelerde sorunlar vardı ama bu nadir zamanlar dışında çok da rahatsız etmedi beni ve genel izleyiciyi. Ünlü isimlerle dolu olması tek etken demedim zaten. Senaryonun etkisi çok önemli ama oyuncu da önemli. Muhteşem Yüzyıl farklı format dizi. Tarihsel bir dizi ve şuana kadar profesyonel anlamda çekilen tek dizi. Tüm karakterler seviliyor ben zaten başarısına hiçbir zaman laf atmadım, atmam da. Ama iki dizinin sürekli kıyaslanması ve Sevdaluğun Yüzyıl yüzünden bitti denmesi çok saçma.sevdalukta da drama var senin bana gönderdiğin sahneler misal hep dramaayrıca ünlü isimlerle dolu olması çok izlenecek demek değil kurt seyit şura ve kara para aşk da ünlü dolu ama biri 3 diğeri 5 reyting alıyor
ayrıca sevdaluk ile my yi bir tutmuyorummy kalitesine ulaşması imkansızdı sevdalukun
oyuculardan birkaçını biliyorum hiçbirinin en iyi performansını sevdalukta sergilediğini söyleyemiyeceğim
my olmasa sevdaluk un daha da izlenecek olması da bir gerçek misal ben ve atacan my olmasa sevdaluk izlerdik almila da öyleKaradeniz dizisi çekmek hep zor olmuştur, şive oturmaz sorun olur, tavırlar oturmaz sorun olur vs. Drama ve komediyi de yakalamak zordur ama bunu başardı ekip. Şivelerde sorunlar vardı ama bu nadir zamanlar dışında çok da rahatsız etmedi beni ve genel izleyiciyi. Ünlü isimlerle dolu olması tek etken demedim zaten. Senaryonun etkisi çok önemli ama oyuncu da önemli. Muhteşem Yüzyıl farklı format dizi. Tarihsel bir dizi ve şuana kadar profesyonel anlamda çekilen tek dizi. Tüm karakterler seviliyor ben zaten başarısına hiçbir zaman laf atmadım, atmam da. Ama iki dizinin sürekli kıyaslanması ve Sevdaluğun Yüzyıl yüzünden bitti denmesi çok saçma.
Ya bu senin ya da benim izlememle olmuyor ki TNS denen bir sistem var işte ne yapacağı aşikar. Dizinin yoğun bir kitlesi var aslında. Sadece sosyal medyada olacak diye de bir şey yok. Görünmeyen kısmı da var bu işin. Herkes sosyal medya mı kullanıyor hayır. Bizim evdekiler de bugün izlemişlerdir mesela finali. Dizi kitlesini arttırdı fazlasıyla ama sisteme ayak uyduramadı ya da ilk bölüm sonrasını birkaç bölüm yakalayamayınca izleyici kaybetti. Yarın da çok büyük bir reyting beklemiyorum hatta geçen haftayla benzer de alabilir şaşırmam buna. Zaten tuhaf bir reklam düzeni vardı. Gönül isterdi daha uzun sürsün Sevdaluk ama kısmet buraya kadarmış.my olmasa sevdaluk un daha da izlenecek olması da bir gerçek misal ben ve atacan my olmasa sevdaluk izlerdik almila da öyleböyle çok kişi olduğuna eminim
SENİN BENİM DEMEMLEolmuyor tabi ki ben gördüğümü söylüyorum baya my izleyicisi tanıyorum facebooktan ya da diğer sitelerden 7 den 70e onlar my olmasa ya sevdaluk ya kpa izleyeceklerdir zaten kpa için bırakanlar oldu diziyiYa bu senin ya da benim izlememle olmuyor ki TNS denen bir sistem var işte ne yapacağı aşikar. Dizinin yoğun bir kitlesi var aslında. Sadece sosyal medyada olacak diye de bir şey yok. Görünmeyen kısmı da var bu işin. Herkes sosyal medya mı kullanıyor hayır. Bizim evdekiler de bugün izlemişlerdir mesela finali. Dizi kitlesini arttırdı fazlasıyla ama sisteme ayak uyduramadı ya da ilk bölüm sonrasını birkaç bölüm yakalayamayınca izleyici kaybetti. Yarın da çok büyük bir reyting beklemiyorum hatta geçen haftayla benzer de alabilir şaşırmam buna. Zaten tuhaf bir reklam düzeni vardı. Gönül isterdi daha uzun sürsün Sevdaluk ama kısmet buraya kadarmış.
Dizi biter adı kalırSENİN BENİM DEMEMLEolmuyor tabi ki ben gördüğümü söylüyorum baya my izleyicisi tanıyorum facebooktan ya da diğer sitelerden 7 den 70e onlar my olmasa ya sevdaluk ya kpa izleyeceklerdir zaten kpa için bırakanlar oldu diziyineyse söz söylemeye lüzum yok artık bitmiş gitmiş dizi