Çığlık 5.Bölüm (+13)

Bu Bölümü Nasıl Buldunuz,Puanınız Kaçtır?

• 10

Oy: 6 85.7%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 1 14.3%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    7
bizim mutlu olmamızı istemiyor zaten bugün artık sizi dolaba sokucam dediğinde anlamıştım pis bişeyler olacakta ? yalnız senden o tekmeyi bekleemzdim :) koluma vur kafama vur oraya niye vuruyon :)

bekler heralde sakat bıraktı zararsız zannedip bekleyecektir beni :))
O da @Çiğdem- in ayıpı suç onda bende değil bu seferde :F ama oraya vurmasıda hayra sebep oldu snei içeri aldı yaa :D

bizim mutlu olmamızı istemiyor zaten bugün artık sizi dolaba sokucam dediğinde anlamıştım pis bişeyler olacakta ? yalnız senden o tekmeyi bekleemzdim :) koluma vur kafama vur oraya niye vuruyon :)

hahahha katil sandım ben seni cnm ama tekme atmam iyi olmus sonucta dolapa alıyorum seni önce zararsız hale getirdim :F

inş :D gerçi @Çiğdem- yufka yüreklidir , özür diler senden :)

hahahha katil sandım ben seni cnm ama tekme atmam iyi olmus sonucta dolapa alıyorum seni önce zararsız hale getirdim :F
kendin için bir önlem alıyorsun yani :)

Şimdi senin osurma sesiyse o se syandınız herkes duydu bunu ama başka şeyse bilemem :F

Yok kız bundan sonra dolap sizin yiyin birbirinizi :F ben bundan sonrasını @destere ye adıyorum :F
olsun tekmeyi yediysemde kızmadım @Çiğdem- e kol kırılır don içinde kalır:) milletin ağzına sakız olmayız biz böyle acımızı dolapta başbaşa yaşarız :))

aynen işte kıza sahip çıkmam lazım , sende çiğdeme sahip çık biraz :)
bana kim sahip çıkacak tekmeyi yiyen benim sen hala kıza sahip çık diyorsun :)

Tamam işte gözde ninde eli serti sana tokat atmıştı hatırlamıyormusun :F
kızlardan yana hiç şansım yok zaten:), gören ağız burun şey demeden dalıyor kaderim kötü :)

olsun tekmeyi yediysemde kızmadım @Çiğdem- e kol kırılır don içinde kalır:) milletin ağzına sakız olmayız biz böyle acımızı dolapta başbaşa yaşarız :))

inş :D gerçi @Çiğdem- yufka yüreklidir , özür diler senden :)

kendin için bir önlem alıyorsun yani :)
hahahah oraya önlem almısım ama kıçını unutmusum batırdın dolapı tühh sana :F:F

Temkeyi yedin ama @Çiğdem- yaralarını sarmak için dolaba çekti sonrada aranızda bişeyler oldu orasını anlamadım ama neyse :D yani birşeyler var elektriklenmede olabilir tam çözemedim :D

kızlardan yana hiç şansım yok zaten:), gören ağız burun şey demeden dalıyor kaderim kötü :)
Olsun kızlardan yana nasıl şansın yok dayakdan sonra dolap ödülünü kazanıyon daha ne olsun :D

Neyse herkese iyi geceler , bu kezde dua edin benim için :)
not : iniglizce sınavı
not 2 : ilk sınavım normal
:):)
Dualarım seninle dedeceğim az sonra haydi başarılar iyi geceler

ohaaaa ne sesi ne sesi 😱😱😱 öyle birşey yaptıysa @destere brakın rezil olmayı dısardakılere ayol ben içeride kaldım boğulup gidicem bunun yüzünden :F
vallahi o hale getiren sensin itiraz yok:) anca beraber kanca beraber dolapta kokuşarak yaşıycaz :))

Neyse herkese iyi geceler , bu kezde dua edin benim için :)
not : iniglizce sınavı
not 2 : ilk sınavım normal
:):)
dualarımız seninledir işe yarar umarım :)

sende dua et bize bari dolaptan sağ çıkalım :)

Evet sen kokudan bunalıp dışarı fırlıcan gene bozdun bütün dolap hayallerini @destere :kiki::kiki:

O değilde ben uyuyorum sanki hemde ayakta .:D
benmi bozdum ? senarist sensin normal bir giriş yapsaydım dolaba @Çiğdem- elinde çiçeklerle karşılasaydı beni orda sarılıp içeri doğru süzülseydik içerde bir çilingir sofrası kurup bakışarak öpüşe pardon :) romantik bir ortamda günümüzü geçirseydik olmazmıydı ?:)

Bende kaçtım yarın okula erkenden uğrayım da kırtasiyenin başına dikiliyim fotokopi çktircem daha :) Haydin iyi geceler

ıyyyy romantizimin bukadar olur senin ben kesin oklavayı geçiriyorum kafana oyüzden gürültü sesleri geliyor :F
oklavayı zamanında kullanacaktın tekmeyi niye vuruyon oklavayı kafama vursan yine bişey olmazdı :)

Bende kaçtım yarın okula erkenden uğrayım da kırtasiyenin başına dikiliyim fotokopi çktircem daha :) Haydin iyi geceler
kaç kaç sıvadın dolabı şimdi kaç ne ala dünya ne ala :))

benmi bozdum ? senarist sensin normal bir giriş yapsaydım dolaba @Çiğdem- elinde çiçeklerle karşılasaydı beni orda sarılıp içeri doğru süzülseydik içerde bir çilingir sofrası kurup bakışarak öpüşe pardon :) romantik bir ortamda günümüzü geçirseydik olmazmıydı ?:)
Sende dolabı 3+1 daire zannettin heralde :A oNları yapmaya imkanmı vardı hee :D

ohh hayat bana güzel vlla üni mezunu olmak kadar güzel birşey yok bu yılı yatarak geçirdim sadece :Z:Z:Z
Allah seni her daim yatan kullarından eylesin :F
Ee birde bayan olmak daha kolay evde otur kısmetini bekle yaa bizz askerlikti oydu buydu vallaha ben tükenmişilk sendromuna gircem meryem çıksında :F