Çığlık 5.Bölüm (+13)

Bu Bölümü Nasıl Buldunuz,Puanınız Kaçtır?

• 10

Oy: 6 85.7%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 1 14.3%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    7
Sen değilmiydin @Harunnn60 mıydı biriniz irem diye bir kızın fotosunu atmıştınız o irem bu irem :F
Sende varya @destere den aşağı kalır yanın yok Katil'e aşık edeyim sonra ona dönüp aşık oldum sana bin parça beni yapsana :Fdersin

Aminn..Kahretmesin tabii 🙂 Evet münasip bir eyr yazdım dikaktinizi çekerim +18 lisini yayınlıcam dizinin onda herşey serbest gece 00.00 da yayınlancka yazın :F
biz anladık zaten münasip yerin neresi olduğunu ben hala oramı tuta tuta dolapta oturuyorum :)) romantizmi mahfettin :)

sonrada beni içeri çektin ama seni gidi cilveli kız seni :)) önce hadım bırak sonra kapatman yap :) şimdi bu halde dolapta bişeyde yapamayız kanka olduk gibi bişey :))
hahaha zararsız hale getirdim önce seni öyle aldım içeriye :F ama dolapta gürültü patırdı oldu gözlemci neler düşünüyor kim bilir :F

@gözlemci iyi olur aslinda Katille sevgili olalim.Ne iyi olur.Ama beni parcalamasin.Allah muhafaza.
Sonraki bolumde bence ben katilin kim oldugunu goreyim.Cok sexy bir kizmis ben o katile asik olayim oda bana asik olsun ben onun ajani olayim sonrada :) cok iyi olur bu. @destere nin @Çiğdem- i var bnm hicbiseyim yok dizide.Bana katili ayarla :A
sen katile göz süzüyorsun kati sonunda manken gibi bir afet çıkacak üzülme :))

Sorma ne cins insanlar var yolda geçene şey edecek durumdalar bunlar :F
Katile bile yan gözle baktılar ama katil affetmez gözlerini oyar vallaha :F
yalnız şu beyni dağılmıs adamı kaldır yaa böyle eşylere midem çok hassas benim her gördüğüm gün yemek yiyemem vlla şuanda fena oldum 🙂🙂🙂

biz anladık zaten münasip yerin neresi olduğunu ben hala oramı tuta tuta dolapta oturuyorum :)) romantizmi mahfettin :)
Sen sadece dolap dedin gerisine karışmadın bende biraz entrika katayım istedim ne var bunda :D
hahaha zararsız hale getirdim önce seni öyle aldım içeriye :F ama dolapta gürültü patırdı oldu gözlemci neler düşünüyor kim bilir :F
Ne düşüncem siz neler yaptınız kim bilir ben değil @destere ne düşünüyor acaba :F
Iyi geceler.Insallah son resim ruyama girmez. :)
İyi geceelr girmez sorun etme senki katille evlenmek istiyorsun bumu korkutcak seni :F

@gözlemci katil kiz beni oldurmeye kalkarsa ben kendimi korurum sonra bende ona saldiririm icimdeki katili ortaya cikartirim boyle iliskiler hic yipranmiyor.Heyecan hep en ust seviyede :)
katil kız çıkarsa niye saldırıyorsun ? kafanı kullan kap katili götür başka bir dolaba mutfakta on onbeş dolap var :))

Ya eminim öyledir bende öyle tahmin ediyorum :D sen çocuğun şeysine vur gıgı çıkmasın pansumandan gıgı çıksın :A

Aa aslında mantıklı birbiirinize bıçak sokaar keyif alırsınız gerçeğinde bu böyle zaten 🙂
senarist tam psikopat çıktı valla bu senaristten çekeceğimiz var bıçak sokar keyif alırsın diyor ne zevk ama ?? :)))