Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aga bende senin serenayın neyini sevdiğini anlamadım :D ahmet dursun babayiğit delikanlı çok iyi yarışıyor seviyorum yani :D

@Maskeli Fedai aga askını yorumlamaya gerek yok yakında elenir zaten sevmiyorum :D

aga bende senin serenayın neyini sevdiğini anlamadım :D ahmet dursun babayiğit delikanlı çok iyi yarışıyor seviyorum yani :D

@Maskeli Fedai aga askını yorumlamaya gerek yok yakında elenir zaten sevmiyorum :D
Ben Serenay'ı sevmiyorum hatta o yes bee filan demesine ayar oluyorum ama Serenay gittiğinde Sahra Merveyi yenemeyeceği için gitmesin istiyordum şimdi çok kötü oldu. :D

[HASHTAG]#MilliKazikciMerveAydin[/HASHTAG] TT listesinde ! İste bu sen kimle SMS e cikarsan cik evleneceksin erkek suratli ve Şu an asidi derecede Sahra ya baglandim.

Tolga fena tepki çekmiş.
Olaylar fena gidecek birazdan galiba.

Serenay'ın o yağmur'da ağladığını görünce hüngür hüngür ağlayasım geldi.:T Çok kötüsün Merve şeytansın MERVE.:bağır:
Ve o anda gelip Sahra nin serenaya sarilmasi...

[HASHTAG]#MilliKazikciMerveAydin[/HASHTAG] TT listesinde ! İste bu sen kimle SMS e cikarsan cik evleneceksin erkek suratli ve Şu an asidi derecede Sahra ya baglandim.

Ve o anda gelip Sahra nin serenaya sarilmasi...
Aynen Sahra en büyük alkışı haketti.:bhr: [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Twitter da TT [HASHTAG]#MilliKazikciMerveAydin[/HASHTAG] burada TT yapalim lütfen yardim et birde Serenay twitter a girdi🙂 beni RT yaptı ve FAV ladi🙂 melegim ya [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG]
Her türlü desteğe hazırım meleğimiz için [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG]

bu arada gözün aydın olsun.:DSerenay cidden çok doğal direk bekleneni yapmış.:D

Her türlü desteğe hazırım meleğimiz için [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG]

bu arada gözün aydın olsun.:DSerenay cidden çok doğal direk bekleneni yapmış.:D
Aynen hemen fotoğraf felan çekinmiş bizim için iyi olduğuna dair çok sevindim. 🙂 İnşallah dizi teklifleri gelir ve oynar takip ediyorum sürekli [HASHTAG]#MilliKazikciMerveAydin[/HASHTAG]

Birazda Akını yorumlasan :D

Dün Merve Akına sen kavgacısın falan dediğinde Akın kabul ediyorum dedi.Akın bile kabul ediyor @Bully hala kabul etmiyor :A

@sokak sanati @Harunnn60
aynen ya ben onu @Bully diyecektim araya merve olayı girince unuttum :D
adam bile kabul ediyor bully kabul etmiyor ilginç :D

Bu bir oyun yahuu abartmayın )))

Merve biraz zeki olsa serenayi yazmazdi. Bu oyununun birincisini SMS belirler kimse arkadaşını satan birini birinci yapmaz. Sonra diyorlar bizim sporcular niye basarisiz sebep ortada zekiler oluyor diğerleri sporcu oluyor ))))
beyazsoy abartmıyoruz , ikidebir yazıyorsun sende
ben bilerek öyle yazıyorum yoksa kimse burda survivor hastası filan değil , yarışma bitince 3-4 yarışmacı hariç çogunu unuturuz :)

Gökhan 1. Turabi 2. Yarışmanın sonucu da böyle olacak zaten. :A
sende gökhana kayarsın hemen :D

Merve en doğrusunu yapmış bence. Serenay hiç bi işe yaramıyordu gitmesi en mantıklı karardı
aynısı senin başına gelsin , o zamanda mantıklı karar dersin dimi ?

@Harunnn60 @KayıpSehir gençler bu bir yarışma sakin olun noluyo arkadaş :D yok intihar etseydiniz :kiki:

bende dün biraz izledim tolga karel nasıl bi insan ya ben bu kadar korkak yalaka bi insan ömrü hayatımda görmedim 2 dakka delikanlı ol be 2 dakka :D
zaten önceden de içkicinin tekiydi hiç sevmem yarışmada herkes nasıl biri olduğunu görmüştür
milleti biribirine düşürdü halbuki korkudan oynayamadı her durumda haksız adam her şekilde cevapta veremiyor kimseye :D turabi sporcu benden güçlü dedi ya orda yuhh dedim insan bu kadar korkak olur ya turabi kim sen oraya gittiysen en iyisini yapacaksın kimse senden güçlü değildir korkaklığın ve yalakalığın lüzumu yok
yiğitinde dili açılmış ona buna laf atıyo hiç sevmiyorum o adamı da
turabiyi zaten söylemiyorum sözde delikanlı :kiki: kulağından tutup yarıştıracakmış yav he he :D

adada gökhan keser gibi bi adam yok gerçketen her yönüyle 4 4 lük müthiş bi insan inşallah kazanır aynı şekil ahmet dursunda. bu ikisinden biri kazansın sevinirim
tolga karel nasıl elenmedi şaştım buna kim oy yollar yav :D
diğer bir sinir olduğum yarışmacı ise sahra çok itici bi tip
serenay ın elenmesi de iyi olmuş ama tolgadan sonra gitseydi keşke
valla aga senden kendini kvp izlerken kaptırıyorsun , hatta hayat felsefen olmuş neredeyse , biz birşey diyor muyuz ? :D

Şimdi ciddi ciddi Serenay mı elendi?

İyiki izlemeyi bırakmışım ...
duygudan sonra bozdu zaten , izleme bencede , herkes birbirinin ardından 1000 tane oyun çeviriyor :)

Son düzenleme:
Aynen hemen fotoğraf felan çekinmiş bizim için iyi olduğuna dair çok sevindim. 🙂 İnşallah dizi teklifleri gelir ve oynar takip ediyorum sürekli [HASHTAG]#MilliKazikciMerveAydin[/HASHTAG]

Çok fena takip ederim.:Dİnşallah oynar hakkımızda hayırlısı olsun.:bhr:Özleyeceğim bu lafı.
Bu arada son sahnede dediği güzeldi.Eğer burada kalırsam nasıl kalırım bilemiyorum dedi sahiciliğini konuşturdu.:bhr: [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG] 😡

@Harunnn60 Ya arkadaşım bende hiç oyun kazanamasam, benim ismimi söylemesi mantıklı olur tabi. Orda herkesin bi hedefi var, takımı düşünmek zorunda, Serenay yüzünden dokunulmazlığı kaybettiler.

Çok fena takip ederim.:Dİnşallah oynar hakkımızda hayırlısı olsun.:bhr:Özleyeceğim bu lafı.
Bu arada son sahnede dediği güzeldi.Eğer burada kalırsam nasıl kalırım bilemiyorum dedi sahiciliğini konuşturdu.:bhr: [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG] 😡
valla bana yapılsa ne olur bilemiyorum

@Harunnn60 Ya arkadaşım bende hiç oyun kazanamasam, benim ismimi söylemesi mantıklı olur tabi. Orda herkesin bi hedefi var, takımı düşünmek zorunda, Serenay yüzünden dokunulmazlığı kaybettiler.

Ama Merve onu söyleyerek yani Serenay sen kötüsün o nedenle seni söyleyeceğim demedi Merve senin Tolga'yı eleyeceğini düşündüğüm için seni söylüyorum dedi.:D

valla bana yapılsa ne olur bilemiyorum

Bende hiç kestiremiyorum Adayı inletirdim her halde yada direk öldürürdüm.😡

serenay oyun kazanıyordu , son haftalarda biraz kaybetti
bence sen yaşamadığın için böyle konuşuyorsun , mervenin yaptığı ayıptı
beni şok ettin :):)

Ama Merve onu söyleyerek yani Serenay sen kötüsün o nedenle seni söyleyeceğim demedi Merve senin Tolga'yı eleyeceğini düşündüğüm için seni söylüyorum dedi.:D

Bende hiç kestiremiyorum Adayı inletirdim her halde yada direk öldürürdüm.😡
eğer bana yapılsa , zaten eğlendiğim için merveye dalardım valla
zaten acun reyting için birşeyler arıyor gider ayak süper olurdu :D

eğer bana yapılsa , zaten eğlendiğim için merveye dalardım valla
zaten acun reyting için birşeyler arıyor gider ayak süper olurdu :D
Elenme hüzününden öyle şeyler düşünemezdim ama Sahra'ya sarılırdım [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG] .😡

beyazsoy abartmıyoruz , ikidebir yazıyorsun sende
ben bilerek öyle yazıyorum yoksa kimse burda survivor hastası filan değil , yarışma bitince 3-4 yarışmacı hariç çogunu unuturuz :
Sakin ol hacı. Unutacağın insanlar için bu kadar sinirlenme bence ))) ayrıca survivordan ünlü olan kimse yok aksine katılan ün kaybediyor. Çok kafaya takılacak bir yarışma değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...