Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merve'nin serenay'ın elenmesine hiç üzülmedi , arkadaş yaptın bir kalleşlik, bari biraz üzül. kaldın sahra'yla başbaşa.

bugün hayat dersi veren bir eleme yaşandı.malesef merve gibi karaktersizlerin cirit attığı dünyada serenay olmak çok zor.ama olsun sen yine de serenay ol. merve bilmez belki ama bilen elbet bulunur.ve birleşen serenay'lar bu dünyayı yaşanabilir kılabilir.hayatınızdan merve'leri çıkarın.

@Bully
@sokak sanati
@ABAY_06
@Maskeli Fedai
@Yakamoz-Asi
@mrt-06

şok olduk varya , merve tüm soğuk kanlılığı ile söyledi ismini

acını anlıyorum canım arkadaşım , bende duyguda oldum ,
ne yazık ki hayatımızda merveler akınlar gibi insanlar var....
Ne diyeceğimi ne yazacagimi bilmiyorum bundan sonra Erkek fatma merve diye biri yok ünlülerin Ü su olmayacak hatta survivor diye bir şey yok benim için herkese iyi geceler çok çok uzgunum ... Kelimeler bogazimda dugumlendi suan ..

e-tab4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu bir oyun yahuu abartmayın )))

Merve biraz zeki olsa serenayi yazmazdi. Bu oyununun birincisini SMS belirler kimse arkadaşını satan birini birinci yapmaz. Sonra diyorlar bizim sporcular niye basarisiz sebep ortada zekiler oluyor diğerleri sporcu oluyor ))))

Merve en doğrusunu yapmış bence. Serenay hiç bi işe yaramıyordu gitmesi en mantıklı karardı

Merve bence kendini düşündü ve Serenay'ı aday çıkarttı. Merve sürekli oyunlarda oynamak istiyo, Sahra'da oyunlarda Serenay'ı seçiyo, birde dünkü iletişim oyunu sonrası Merve, Sahra ile girdiği diyologdan sonra iyice sinirlendi, oyunlarda Sahra'ya karşı kazanıp en büyük cevabı o şekilde vereceğini düşündü ve Serenay'ı aday çıkarttı bence.

İşin en ilginç yanı ise, sms'te 1. olan Serenay nasıl olurda Tolga'dan düşük oy alabilir? Hele ki Tolga gibi numaracı, iki yüzlü birine karşı.

Bu bir oyun yahuu abartmayın )))

Merve biraz zeki olsa serenayi yazmazdi. Bu oyununun birincisini SMS belirler kimse arkadaşını satan birini birinci yapmaz. Sonra diyorlar bizim sporcular niye basarisiz sebep ortada zekiler oluyor diğerleri sporcu oluyor ))))
Tolga'ya ne diyosun gine oyunlar oyunlar 😱

@Harunnn60 @KayıpSehir gençler bu bir yarışma sakin olun noluyo arkadaş :D yok intihar etseydiniz :kiki:

bende dün biraz izledim tolga karel nasıl bi insan ya ben bu kadar korkak yalaka bi insan ömrü hayatımda görmedim 2 dakka delikanlı ol be 2 dakka :D
zaten önceden de içkicinin tekiydi hiç sevmem yarışmada herkes nasıl biri olduğunu görmüştür
milleti biribirine düşürdü halbuki korkudan oynayamadı her durumda haksız adam her şekilde cevapta veremiyor kimseye :D turabi sporcu benden güçlü dedi ya orda yuhh dedim insan bu kadar korkak olur ya turabi kim sen oraya gittiysen en iyisini yapacaksın kimse senden güçlü değildir korkaklığın ve yalakalığın lüzumu yok
yiğitinde dili açılmış ona buna laf atıyo hiç sevmiyorum o adamı da
turabiyi zaten söylemiyorum sözde delikanlı :kiki: kulağından tutup yarıştıracakmış yav he he :D

adada gökhan keser gibi bi adam yok gerçketen her yönüyle 4 4 lük müthiş bi insan inşallah kazanır aynı şekil ahmet dursunda. bu ikisinden biri kazansın sevinirim
tolga karel nasıl elenmedi şaştım buna kim oy yollar yav :D
diğer bir sinir olduğum yarışmacı ise sahra çok itici bi tip
serenay ın elenmesi de iyi olmuş ama tolgadan sonra gitseydi keşke

@Harunnn60 @KayıpSehir gençler bu bir yarışma sakin olun noluyo arkadaş :D yok intihar etseydiniz :kiki:

bende dün biraz izledim tolga karel nasıl bi insan ya ben bu kadar korkak yalaka bi insan ömrü hayatımda görmedim 2 dakka delikanlı ol be 2 dakka :D
zaten önceden de içkicinin tekiydi hiç sevmem yarışmada herkes nasıl biri olduğunu görmüştür
milleti biribirine düşürdü halbuki korkudan oynayamadı her durumda haksız adam her şekilde cevapta veremiyor kimseye :D turabi sporcu benden güçlü dedi ya orda yuhh dedim insan bu kadar korkak olur ya turabi kim sen oraya gittiysen en iyisini yapacaksın kimse senden güçlü değildir korkaklığın ve yalakalığın lüzumu yok
turabiyi zaten söylemiyorum sözde delikanlı :kiki: kulağından tutup yarıştıracakmış yav he he :D

adada gökhan keser gibi bi adam yok gerçketen her yönüyle 4 4 lük müthiş bi insan inşallah kazanır aynı şekil ahmet dursunda. bu ikisinden biri kazansın sevinirim
serenay ın elenmesi de iyi olmuş ama tolgadan sonra gitseydi keşke​
Hadi Gökhan'ı anlarım da Ahmet'in neresini seviyorsun ? :D

serenay ın elenmesi de iyi olmuş ama tolgadan sonra gitseydi keşke
Birazda Akını yorumlasan :D

Dün Merve Akına sen kavgacısın falan dediğinde Akın kabul ediyorum dedi.Akın bile kabul ediyor @Bully hala kabul etmiyor :A

@sokak sanati @Harunnn60

Birazda Akını yorumlasan :D

Dün Merve Akına sen kavgacısın falan dediğinde Akın kabul ediyorum dedi.Akın bile kabul ediyor @Bully hala kabul etmiyor :A

@sokak sanati @Harunnn60
Akın'ın sinirli bir yapısı var kavgacı olduğunu kabul ediyorum ama sinsi olduğunu kabul etmiyorum. Ama gönüllüler adasına geçince sessizliğe büründü kavga işlerine falan girmiyor artık. :)

Ben hala Tolgada kaldım ya nasıl gitmedi arkadaş 😡
Acun'un oyunları bunlar.. Tolga'nın kaç tane yüzü var sayamadım halk buna nasıl oy atar aklım almıyor. Serenay'a üzüldüm ama Tolga'nın kalması da fena olmadı oyunlara kendini vermez zaten artık. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...