Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tolga kıbrısa ilk dört içinde gider demedi demeyin hele ki o iki kızın tolgayı satmasını bizim halk affetmez

Daha dün akşam yarıda kalmıştım sonra buraya dönerim ama Shara neymiş öyle Merve'yş mahfetmiş yarışta.:F

Tolga fena tepki çekmiş.
Olaylar fena gidecek birazdan galiba.

Serenay'ın o yağmur'da ağladığını görünce hüngür hüngür ağlayasım geldi.:T Çok kötüsün Merve şeytansın MERVE.:bağır:

Son düzenleme:
Bölüm çok fenaymış.Yarışta oolanlar yarış sonrası olanlar Serenay'ıın hali Sahra'nın tavrı hepsi çok büyük olaylardı.
Bireysel dokunulmazlıktan sonra gönüllüler Serenay'ı bir kenara çekti ve dedi seni söyler bu kız baksana yanına gelmiyor dedi yok artık ben bu gönüllülerimi tutuyorum diye kendimden şüphe ederken ne kadar haklı oldukalrını gösterdiler.Cidden şaka gibiydi...Gelecek daha o kızım

Oyun oldu ondan sonra ve Tolga melununun oyunu bizim sıkıcı oyuna bin basardı.:FOyun sonrasında olanlar o sıkıcı parkurdan daha dikkat çekiciydi.:D
Sahra Turabi Yiğit hepsi çok haklıydılar.Akın haklı demiyeceğim yine kimsenin içinde konuşmadı Kameralara tek başına Tolga'yı empoze etmek için konuştu abi bu adam bariz sinsi.:D
Sahra ile Merve tartışması olaydı resmen.Merve daha Sahra'mı tanımıyor.Nasıl işler çevirdiğini.Umarım Sahra Serenay'ın intikamını alırsında şu iğrenç kızı diskalfiye edersin.
Şuan Sahra'yı fena destekliyorum.Zaten Turabi'ye yanaşmaya başladı oyunlardada ağır Sahra'cıyım.Sahra sana güveniyorum.En iyui kız olda şu melunu ele.:bhr:

Yarışmadan sonra adada olan Sero merve konuşması cidden Merve'nin gerçek yüzünü göstertti.Eğer mantık duygusuzluk ve iğrençlik ise cidden geri zakalı olmaya razıyım.En mantıksız insansın ve en iğrenç insansın benim için artık Merve.
Sahra'nın Sero'ya destek çıkması ise ciddi anlamda centilmenlikti.Daha bir açıklaması yok tebrikler Sahra ve gönüllüler.

Konseyde Tolga'ya emenet etti Sero adanın saflığına ama yanlış insan.Tabi ünlülerde Sero fanatikliği ile Tolga'ya artık destek çıkıyorum.Serenay'ın mirası bizim mirasımızdır.Tolga'yı yedirtmeyiz...

Turabi'yi ben de hiç sevmiyorum soytarının teki. :A Sen de iyice Acuncu oldun çıktın bu aralar. :A
Melun biz yokken yine döktürmüşsün @mrt-06 şu meluna kanıpta Turabi hakkında bir kötü intiba olmasın sende.:D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...