Benim psikolojim tecavüz üzerine mi kurulu kot kafa.senin psikolojisini çözmeye çalışıyom işte![]()
Benim psikolojim tecavüz üzerine mi kurulu kot kafa.senin psikolojisini çözmeye çalışıyom işte![]()
Kaçarı yok bi-te-cek.iyi bari bir işe yarasın kot kafa![]()
tecavüze uğramışın ya onu diyorumBenim psikolojim tecavüz üzerine mi kurulu kot kafa.![]()
Çarpık bacak sen de diziyi seviyor musun sevmiyor musun karar verKaçarı yok bi-te-cek.![]()
Sicilim temiz sana bakmak lazımtecavüze uğramışın ya onu diyorum![]()
Bu totoş Emre beni yoldan çıkarıyor.Çarpık bacak sen de diziyi seviyor musun sevmiyor musun karar ver
Sicilim temiz sana bakmak lazımBeni Türk polisleri akladı
![]()
polisler mi tecezüv etti sana vah vahÇarpık bacak sen de diziyi seviyor musun sevmiyor musun karar ver
Sicilim temiz sana bakmak lazımBeni Türk polisleri akladı
![]()
O kendi de yoldan çıkmış zatenBu totoş Emre beni yoldan çıkarıyor.![]()
Tecezüv ne ola kipolisler mi tecezüv etti sana vah vah![]()
O kendi de yoldan çıkmış zaten
Tecezüv ne ola kiSevda Demirel'in bir repliğiydi o
![]()
dedikodu dedikodu hep dedimkodumu yapıyonuz sonra emre nedne bu ka mesaj yazıyo.ssBu totoş Emre beni yoldan çıkarıyor.![]()
Kes tırıvırıyıdedikodu dedikodu hep dedimkodumu yapıyonuz sonra emre nedne bu ka mesaj yazıyo.ss
kalite getirdim sayfaya ağır ab liğimleKes tırıvırıyıSevdaluk sayfamı kirlettin pis totoş
![]()
Eski defterleri açtırmakalite getirdim sayfaya ağır ab liğimle![]()
Olum senin çene artık değirmene dönmüş, biz yazsak ne olacak.dedikodu dedikodu hep dedimkodumu yapıyonuz sonra emre nedne bu ka mesaj yazıyo.ss
Sen ünlü oldun, ne bu havalar? Tanımazsın yakında bizi.O kendi de yoldan çıkmış zaten
Tecezüv ne ola kiSevda Demirel'in bir repliğiydi o
![]()
deniz helal olsun tek başına 42 sayfa doldurmuşsunEski defterleri açtırma![]()
😱Eski defterleri açtırma![]()
kokutmuş bak kokusu sana gelmişdeniz helal olsun tek başına 42 sayfa doldurmuşsun)
senin kadar olmasada biraz kokutmuş sayılır yani😱
kokutmuş bak kokusu sana gelmiş![]()
Olum senin çene artık değirmene dönmüş, biz yazsak ne olacak.
Sen ünlü oldun, ne bu havalar? Tanımazsın yakında bizi.![]()
Atacan ve Emre sağolsundeniz helal olsun tek başına 42 sayfa doldurmuşsun)
Kokutan sensin kokarca gibisin yabancı mekana girdiğinde koku salıyorsun😱
kokutmuş bak kokusu sana gelmiş![]()
Uyy hamsi kafalıya bak hele, her çıkışın bir inişi vardır.Tanımam tabi adın neydi çıkaramadım
Atacan ve Emre sağolsun
Kokutan sensin kokarca gibisin yabancı mekana girdiğinde koku salıyorsun![]()