Açılmışmıydı yani bu fragman silim mi kafam iyice karıştıYani final fragmanı ama asıl fragman bu değil![]()
Açılmışmıydı yani bu fragman silim mi kafam iyice karıştıYani final fragmanı ama asıl fragman bu değil![]()
Final fragmanı doğru ama o sadece eski yerleri göstermiş bu fragmanda ama final doğru. Ama asıl fragman daha başkaFinal yazıyo orda![]()
Tamam anladımFinal fragmanı doğru ama o sadece eski yerleri göstermiş bu fragmanda ama final doğru. Ama asıl fragman daha başka![]()
Yok bu da kalsın ama bu eski bölümlerden derleme fragmanAçılmışmıydı yani bu fragman silim mi kafam iyice karıştı![]()
Yahu neyi bulamadın. Sevdaluk bitmesin imza kampanyası ama İbrahim Kendirci twitterdan bana yazdı bitiyormuş.Bulamadım da.
Ne imzası? Yine attın totodan.![]()
Tamam youtube'den izledim şimdi, fragman güzel olmuş.Yahu neyi bulamadın. Sevdaluk bitmesin imza kampanyası ama İbrahim Kendirci twitterdan bana yazdı bitiyormuş.![]()
Sevdaluk Facebook sayfasını harekete geçirdim herkes değer verir bana o sayfadaTamam youtube'den izledim şimdi, fragman güzel olmuş.
Işleri büyütmüşüz.Imza falan çözüm değil maalesef.
![]()
Vay, Sevdaluk'un gülü.Sevdaluk Facebook sayfasını harekete geçirdim herkes değer verir bana o sayfadaFragmanda yok ama Orhan rahatsızlanıyormuş bayılıyormuş çok sevindim drama olacak
![]()
Orhan ölecek demedim Orhan bayılacak dedimVay, Sevdaluk'un gülü.
Ama ben demiştim Orhan ölecek bence.Bu arada bu konu 1000 yorumu bulmalı.
![]()
Tamam ama ben ölecek diyorum.Orhan ölecek demedim Orhan bayılacak dedim
Sevdaluk sayfasından beni ekliyor insanlar artık facebook![]()
Buruk biter inşallah oley valla yıkılmak istiyorumTamam ama ben ölecek diyorum.Sonu buruk bitecek bence.
Oha, ünlü oldun resmen.![]()
Orhan ölecek, Adalet evlenecek işte böyle biter. Yalnız dizinin mutsuz bitmesini isteyen birini ilk defa görüyorum. 😱Buruk biter inşallah oley valla yıkılmak istiyorumAma sonu drama olmasın ya sonra daha çok izlemek isterim
Ne sandın oğlum insanlar direk bana geliyor.![]()
nolmuş edalet tecavüz mü etmiş denizeOrhan ölecek, Adalet evlenecek işte böyle biter. Yalnız dizinin mutsuz bitmesini isteyen birini ilk defa görüyorum. 😱
@xemrexxx koş, Deniz ünlü olmuş.![]()
Orhan ölecek, Adalet evlenecek işte böyle biter. Yalnız dizinin mutsuz bitmesini isteyen birini ilk defa görüyorum. 😱
@xemrexxx koş, Deniz ünlü olmuş.![]()
Bu aralar tecavüze takıldın hayırdırnolmuş edalet tecavüz mü etmiş denize![]()
senin psikolojisini çözmeye çalışıyom işteYahu sanki gerçekte ölüyor acıyı iliklerime kadar hissetmek isterim ben dramasını çok seviyorum çünkü
Şu kaktüsü çağırmasan ben küserim
Bu aralar tecavüze takıldın hayırdır![]()
Dizinin başrolüyle Tweetletmiş, imza topluyormuş Face'den bitmesin diye, millet Deniz'e arkadaşlık yolluyormuş falan.nolmuş edalet tecavüz mü etmiş denize![]()
Anladık.Yahu sanki gerçekte ölüyor acıyı iliklerime kadar hissetmek isterim ben dramasını çok seviyorum çünkü
Şu kaktüsü çağırmasan ben küserim
Bu aralar tecavüze takıldın hayırdır![]()
iyi bari bir işe yarasın kot kafaDizinin başrolüyle Tweetletmiş, imza topluyormuş Face'den bitmesin diye, millet Deniz'e arkadaşlık yolluyormuş falan.
Anladık.![]()