- Reaksiyon puanı
- 59,895
- Puanı
- 1,060
Düşünmen yeter aga.He ya burdan belli zaten kitlesisen kaç oy yolladın Akına bende kontör yok olsa belki atardım ben dakika yapıyorum
![]()
Düşünmen yeter aga.He ya burdan belli zaten kitlesisen kaç oy yolladın Akına bende kontör yok olsa belki atardım ben dakika yapıyorum
![]()
Akına atmazdım Gökhana atardım ama senin içinde atardım AkınaDüşünmen yeter aga.Henüz 2 oy attım da annem ve babamın telefonunu ele geçirip atarım 2-3 tane daha Sahra'ya geçilmesin bari.
![]()
aman sendeBaya sert yorumlar yapmışsın![]()
😱Akına atmazdım Gökhana atardım ama senin içinde atardım Akına![]()
görücezTotoş Turbocular işte.İnşallah 1.olamaz akşam diyecem de çok çocuk kitlesi var bu melunun.
Şu ergenler yok mu?
![]()
Eyvallah.agaAkına atmazdım Gökhana atardım ama senin içinde atardım Akına![]()
Aynen çok doğru söyledinEyvallah.agaZaten olur da Akın elenirse benim oylar Yiğit-Gökhan'a. Turbo kazanmasın yeter ki.
![]()
Sendemi Turbocusun 😱aman sende
😱
görücez![]()
turbocu değilim ama seviyorum , ben duygucuyum bilmiyor musun ?Aynen çok doğru söyledin
Sendemi Turbocusun 😱![]()
Duygucu olduğunu biliyodum ama Turboyu sevdiğini bilmiyodumturbocu değilim ama seviyorum , ben duygucuyum bilmiyor musun ?![]()
akından iyidir turabiDuygucu olduğunu biliyodum ama Turboyu sevdiğini bilmiyodum![]()
Valla sinsi olup olmadığını bilmem Turbpyu ben antipatik buluyorum sevmiyorum onuakından iyidir turabien azından akın gibi sinsi değil
![]()
amann , sen zaten duyguyuda sevmiyordun , herşeye bahaneValla sinsi olup olmadığını bilmem Turbpyu ben antipatik buluyorum sevmiyorum onu![]()
Evet onuda sevmiyodum neyse sence bu akşam kim gideramann , sen zaten duyguyuda sevmiyordun , herşeye bahane![]()
4üne katılıyorumKARAKTERLER -GENEL YORUMUM
yiğit: en normalleri bu çocuk gibi duruyor. sessiz, sakin, tartışmayı sevmeyen, pozitif. gönüllüler takımının iyilerinden. turabi ve sahra'ya karşı. ama yine de en normalleri. yarışmalar sırasında bazen dengesi bozuk gibi hareketler içerisinde olsa da performansı da gayet iyi.
akın: tam bir iki yüzlü. karşısındaki insanları oyuna getirebilecek kadar zeki ve daha da tehlikelisi bunun farkında. dışardan çok sakin gibi görünüyor ama polemiği fazlasıyla seviyor. bana göre adadaki en tehkeli insan. gerçek hayatta da bu gibi insanlardan uzak durmaya özen gösterelim.
sahra: hırslı ve bu hırs yüzünden fazlasıyla saldırgan tavırlar sergiliyor. ve bu tavırlar onu çok itici yapıyor.
kendini herkesi kandırabilecek, oyuna getirebilecek kadar zeki sanıyor ama tamamiyle gerizekalı. sadece berna olayında galip gelebildi bu şekilde. 😡
turabi: pek normal olduğu söylenemez. kendisinin de anlattığına göre ergenlik döneminde çeşitli sorunlar yaşamış. bu olayların etkisiyle anormal davranışlar, konuşmalar, ilişkiler içerisinde. ama kötü bir niyeti olmadığını düşünüyorum. saf biri. adaya renk katıyor , ayrıca çok güçlü ve finale gider
tolga: kısaca 'yalaka'.
kazandığı zaman dünyaları ben yarattım havalarında, kaybettiği zaman ya ayağım çıktı der ya şurda şöyle oldu bıdı bıdı. aynı zamanda söylediği yalanların haddi hesabı yok. kameralar var , valla salak ya.
merve: gerçek survivor. başka diyeceğim bir şey yok. ama olmayacak muhtemelen o ayrı.
serenay: erkek gibi kız. ciddi problemleri var. lisede de böyle bir arkadaşım vardı. antidepresanları, psikolog adresleri çantasından fışkırırdı.
hareketleri de bir kadına göre fazla gereksiz. yinede seviyorum kendisini , gitmesini istemem , ayrıca adada en güzel kız
ahmet dursun: erkek olduğu için adadaki kızların daha az yemek yemesini söylemesi, yenileni aşağılama derecesinde azarlaması .. fazla şansı yok zaten bu yarışmada muhtemelen yakın zamanda gider.
gökhan: adadaki en aklı başında insanlardan biri. ama her yarışmada şöyle yap, böyle yap demesi kendisini beğenmesinden kaynaklanıyor. her ne kadar öyle olmadığını iddia etse de.
çoğu yarışmada başarılı ve bunun farkında olduğu için gereksiz triplere giriyor. gerek yok böyle şeylere. birinci olma ihtimali var. yiğit ve turabi'yle kapışır bu konuda muhtemelen.
@Bully
@Maskeli Fedai
@Billy Kane
@Μαнoni
@HachiKo
@sokak sanati
@ABAY_06
ya nerden geliyo bu bilgiler sanaBir kaç bilgi geldi yine bana bi kaç yarismacinin kacinci olduğunu biliyorum ama 10a kadar neler değişir bilemem.
Boşuna fanatik değilim sürekli iletişim halindeyim görevlilerle 😀 şok bir şey olabilir eğer 10a kadar bir şey değişmezse bu arada sen oy attin mi hic [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] a 🙂4üne katılıyorum
ya nerden geliyo bu bilgiler sana![]()
bulgaristandan olmuyomu?![]()
AVRuPA arkanda
nolur az bişey söylesen bi yarışmacıyı söyle yeterBoşuna fanatik değilim sürekli iletişim halindeyim görevlilerle 😀 şok bir şey olabilir eğer 10a kadar bir şey değişmezse bu arada sen oy attin mi hic [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] a 🙂
Nerden biliyorsun 🙂. ?Bu hafta dokunulmazlık ünlülerde.![]()
Anladim🙂 çok isterdim ama keserler beni söylersem olmaz :'(bulgaristandan olmuyomu?
nolur az bişey söylesen bi yarışmacıyı söyle yeterben oy gönderemiyorum
![]()
olsunNerden biliyorsun 🙂. ?
Anladim🙂 çok isterdim ama keserler beni söylersem olmaz :'(
Bu haftaki dokunulmazlıkta Merve yarışacak.Nerden biliyorsun 🙂. ?
Anladim🙂 çok isterdim ama keserler beni söylersem olmaz :'(