Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Akın'ın performansında iyiye doğru gidiş var. Kimsenin yenemediği Ahmet Dursun'u yendi adamım benim. :D Sonuna kadar [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG]
Dokunulmazlık oynunu seyredemedim tam ünlüler ve gönüllülerde kim kaç oyun kazandı kaybetti ?

Dokunulmazlık oynunu seyredemedim tam ünlüler ve gönüllülerde kim kaç oyun kazandı kaybetti ?
Akın Ahmet ve Tolga'yı yendi 2 oyun kazandı.

Yiğit Tolga'yı yendi 1 oyun kazandı sanırım.

Turabi 3 oyun kazandı. Sahra da Serenay'ı 4 kez yendi.

Havuz oynunda kim kötüydü Akın çok kötü değildi (b)
Turabi için dedim. :A Yoksa Akın havuzlu oyunlarda affetmez. 😎

Olsun yineden acıdım :D Turabi havuzlu oyunalrı yapamıyor aynısı Akın için olsa ben demezdim öyle şeyler :A
😱 Bu kadar da atılmaz. :A Akın'a yokluğumda neler demişsiniz melunlar göstericem ben size

😱 Bu kadar da atılmaz. :A Akın'a yokluğumda neler demişsiniz melunlar göstericem ben size
Turabi yüzemiyor havuzda:F

Fragmanı izledin mi Tolga Serenayla konuşmuyor :F

Bu arada Akın'ın performansında iyiye doğru gidiş var. Kimsenin yenemediği Ahmet Dursun'u yendi adamım benim. :D Sonuna kadar [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG]
Katılıyorum..Bu arada tolga çok sinsi ve kimse acaba görmüyormu o adamın sinsiliğini anlamıyorumm...(akın bir merve 2 benim için:D)

ence tolga gitmeyecek arkadaşlar evt tolga kötü ama tolganın oy potansiyali var , ahmet de riskte bu arada onuda söyleyeyim :)

Katılıyorum..Bu arada tolga çok sinsi ve kimse acaba görmüyormu o adamın sinsiliğini anlamıyorumm...(akın bir merve 2 benim için:D)
Adamımsın. :D Ben zaten Tolga'dan ilk haftadan beri nefret ediyorum onun gerçek yüzünü hemen gördüm ama millet biraz geç gördü. :D Akıncı kardeşim sana ihtiyacım var daha çok yorum yap buralara. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...