Favoriforumum.Net Dünyada İlk 100.000'de ! Türkiye'de İlk 1500'de !

Ben google'dan bir haber arattiğimda hep 2.3.sayfalarda çıkıyoruz:( Google bot bi işe yaramıyor mu ne (b) @OzaN

Sen kopya konu yasak diyorsun ama başkaları kopya konularla #FF'den daha üst sıralarda çıkıyor.İşte bu da benim canımı sıkıyor:(
Google algoritmasını sürekli geliştiriyor sözde ama bence geriye doğru gidiş var. Eskiden aramalar çok mantıklıydı direkt sonuca ulaşabiliyorduk şimdi bizdeki direkt doğru sonucu göstermek yerine gidip başka büyük sitelerde alakasız sonuçları gösteriyor. :(

Google algoritmasını sürekli geliştiriyor sözde ama bence geriye doğru gidiş var. Eskiden aramalar çok mantıklıydı direkt sonuca ulaşabiliyorduk şimdi bizdeki direkt doğru sonucu göstermek yerine gidip başka büyük sitelerde alakasız sonuçları gösteriyor. :(
admin artık kopya konu geri gelmeli bunun bi yararı olmadı foruma bu site dışında böyle bi uygulama hiçbi yerde yok

@OzaN Alexa sıralamalarında çok düşmüşüz. Şuan Dünya geneli 234,594, Türkiye'de 3,668.sırada.
Benim ölü kalmış sitem bile ilk 10.000'deyken buranın 4.000'lere kadar gerilemesi hayra alamet birşey değil :)

Atağa kalkmışız son dönemde ve yeniden ilk 200 bin içindeyiz. Gün itibariyle sıramız 199,395 Türkiye'de de yeniden ilk 2500'e girmişiz 2442. sıradayız. Devamı gelir inşallah. :):)

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco