Pek sevmiyor google bizi son zamanlarda.Ben google'dan bir haber arattiğimda hep 2.3.sayfalarda çıkıyoruz Google bot bi işe yaramıyor mu ne @OzaN
Sen kopya konu yasak diyorsun ama başkaları kopya konularla #FF'den daha üst sıralarda çıkıyor.İşte bu da benim canımı sıkıyorPek sevmiyor google bizi son zamanlarda.
Google algoritmasını sürekli geliştiriyor sözde ama bence geriye doğru gidiş var. Eskiden aramalar çok mantıklıydı direkt sonuca ulaşabiliyorduk şimdi bizdeki direkt doğru sonucu göstermek yerine gidip başka büyük sitelerde alakasız sonuçları gösteriyor.Sen kopya konu yasak diyorsun ama başkaları kopya konularla #FF'den daha üst sıralarda çıkıyor.İşte bu da benim canımı sıkıyor
admin artık kopya konu geri gelmeli bunun bi yararı olmadı foruma bu site dışında böyle bi uygulama hiçbi yerde yokGoogle algoritmasını sürekli geliştiriyor sözde ama bence geriye doğru gidiş var. Eskiden aramalar çok mantıklıydı direkt sonuca ulaşabiliyorduk şimdi bizdeki direkt doğru sonucu göstermek yerine gidip başka büyük sitelerde alakasız sonuçları gösteriyor.
Yararı oldu. Google reklamları geri geldi. Google reklamları olmasa devam edemeyiz. Google öyle istiyor yapacak bir şey yok.admin artık kopya konu geri gelmeli bunun bi yararı olmadı foruma bu site dışında böyle bi uygulama hiçbi yerde yok
o zaman mesele yok ama niye google tek burda istiyo başka sitelerde de istesinYararı oldu. Google reklamları geri geldi. Google reklamları olmasa devam edemeyiz. Google öyle istiyor yapacak bir şey yok.
Vardır mutlaka istediği başka yerler de. Google'ın ne yapacağı belli olmuyor ama kopya konu olmaması mantıklı bir olay. Bir anlamda hırsızlık olmuş oluyordu.o zaman mesele yok ama niye google tek burda istiyo başka sitelerde de istesin
Yükseliyoruz son zamanlarda yeniden, olduğu kadar.@OzaN Alexa sıralamalarında çok düşmüşüz. Şuan Dünya geneli 234,594, Türkiye'de 3,668.sırada.
Benim ölü kalmış sitem bile ilk 10.000'deyken buranın 4.000'lere kadar gerilemesi hayra alamet birşey değil