TRT 1 Kızılelma - Dizi Yorumları

Murad Altay, Sinan Okçu ile yaptığı planla, Arat'ın işini bitirmeye karar vermişti. Kimyasal silah olayını girilmesi, hiç hazmedilecek bir olay değildi. Murad, Ruken sayesinde planı anladı ve Sinan ile Arat'ın işini bitirecek planı kurdu. Hasan ile Zeynep, gelip gitmeye devam ediyor. O sırada Zeynep, Archie ile yine burun buruna geliyor ve Zeynep, Archie'ye darbeyi vuruyor. Olanlar oluyor. Archie'nin elinden Zeynep Gevher'i, Murad Altay kurtarıyor ve MİT'ci olduğunu söylüyor öldürürken. Buraya kadar her şey tamam. Büyük ihtimalle Murad ile Sinan, beraberindeki Hasan ile Zeynep'te dahil olursa, Arat'ın kampını dağıtacak. Kimyasal silahlarla da dağıtabilir. Archie ölecek. Emil'i belki sorgulamak için götürülebilir. Thomas dahil hepsi ölür. Belki Ruken yaşar. Aralarındaki en masumu Ruken. Her şey tam anlamıyla muamma ama şu bir gerçek; bu bölüm, hareketli bir bölüm olacak. Murad Altay ile Sinan Okçu, kaç gündür tutuyordu kendini, artık kendilerini daha iyi gösterebilecek. Normâle dönecekler büyük ihtimalle ve bu sevindirici. Belki daha uzayabilir ama bu bölümde bunun gerçekleşeceğini düşünüyorum. Bu dört isim, özellikle Murad ile Sinan, kahraman olacak yine. Arat görevi böylece bitmiş olacak ve dinleneceklerdir. Yeni görevleri de, en az Arat kadar zorlu olabileceğini düşünüyorum. Önce Somali, yani başkent Mogadişu'ya giden Murad, Sinan ve Zeynep; şimdi de Arat görevine gittiler ve başarıyla geri dönecekler. Arat görevinde bir de Hasan Kırımlı vardı, onu unutmayalım. Arat görevinin bitimi ve sonrası neler olacak bakalım. Umarım daha da uzamaz olay ve ekip, Arat'ın ipini çeker. Umarım normâle dönerler yani.

Benim yazdığım yorumu üşenmeyip, okuyan var mıdır acaba? :A

evet,orda archie'ye mite çalıştığını söylecek ve vuracak ama kampı hemen dağıtırlar mı orasını tam bilemiyorum

meryemde destek yollamayacak çünkü
Destek yollamasına gerek yok. İlk bölümde Murad ile Şeker nasıl bitirmişti onlarca kişinin işini? Murad diyelim yani kısaca. Murad ile Sinan tek başına yeter. Bir de işin içine kimyasallar girince, rahat bitirirler işini. Kafalarında bir plan var ve gerçekleştirirlerse rahat dağıtırlar ortalığı. :)

Destek yollamasına gerek yok. İlk bölümde Murad ile Şeker nasıl bitirmişti onlarca kişinin işini? Murad diyelim yani kısaca. Murad ile Sinan tek başına yeter. Bir de işin içine kimyasallar girince, rahat bitirirler işini. Kafalarında bir plan var ve gerçekleştirirlerse rahat dağıtırlar ortalığı. :)
olabilir o muratın son sahnedeki halini görünce bence sinana bile gerek kalmayabilir :D

20.bölüm iyiydi yine. Archie'nin ölüm sahnesi ve Muradın Aşk itirafı, Zeynepin karşılık vermesi güzel sahnelerdi. Bakalım Emil bu ölüme ne tepki verecek.

21. Bölümü bekliyorum. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy