Sıkmasından dolayı mı atlıyorsunSeker'i gördügüm sahneleri atliyorum ben ama o sahneyi izlemistim.![]()
Sıkmasından dolayı mı atlıyorsunSeker'i gördügüm sahneleri atliyorum ben ama o sahneyi izlemistim.![]()
Aynen, bayiyor, uzatiyor anlatacagi seyleri ya.Sıkmasından dolayı mı atlıyorsun(arada sıkıyo çünkü)
![]()
bölüm süper olacak gibi ama bence final değil internette sezon finali olacağını yazmışlar
Ama ne yazık ki final.19.Bölüm bence gelmis gecmis en iyi bölümdü. Kizilelma özellikle son bölümlerde ciddi olarak senaryoyu düzeltti ve heyecanli bir sekilde izlenir hale geldi.
Bu bölüm gerek dövüs/kavga sahnesi, gerek kacirilma sahneleri harikaydi. Akabinde Asker'in annesine haber verilis sahnesi sanki bire bir yansitilmisti duygu, cok duygulandim ve bir o kadar da gurur vericiydi, resmen sahlandim diyebilirim.
Ruken'in olayini da anladik lakin tam olarak amaci nedir kampta onu cikaramadim. Zeynep pür dikkat takip etmis valla helal, Ruken silahi dayadi ama niye Murad hala hayatta diyor. Helal valla.
Murad'in kimyasallari ögrenmesi bakalim diziyi nereye götürecek.![]()
Sanmiyorum ya, o haber dogru cikmayacak gibi bence. Bakalim bugün reytingleri nasil gelecek.Ama ne yazık ki final.![]()
Umarım bitmez izlemiyorum ama sevenleri için üzücü bir karar olur en iyi ben bilirim.Sanmiyorum ya, o haber dogru cikmayacak gibi bence. Bakalim bugün reytingleri nasil gelecek.![]()
Evet, bir seye basliyorsun ve baglaniyorsun, 19-20 bölüm (hafta) olmus hayatinin bir parcasi gibi olmus ve sonra pat diye bitiyor.Umarım bitmez izlemiyorum ama sevenleri için üzücü bir karar olur en iyi ben bilirim.![]()
Ben haftaya o finali nasıl izleyeceğim içim el vermiyor. Keşke bu hafta 5 reyting alsa da yeniden düşünseler.Evet, bir seye basliyorsun ve baglaniyorsun, 19-20 bölüm (hafta) olmus hayatinin bir parcasi gibi olmus ve sonra pat diye bitiyor.![]()
aynen sana katılıyorum abi gelecek hafta da kampı dağıtacaklar bakalım daha bizi neler bekliyor olacak19.Bölüm bence gelmis gecmis en iyi bölümdü. Kizilelma özellikle son bölümlerde ciddi olarak senaryoyu düzeltti ve heyecanli bir sekilde izlenir hale geldi.
Bu bölüm gerek dövüs/kavga sahnesi, gerek kacirilma sahneleri harikaydi. Akabinde Asker'in annesine haber verilis sahnesi sanki bire bir yansitilmisti duygu, cok duygulandim ve bir o kadar da gurur vericiydi, resmen sahlandim diyebilirim.
Ruken'in olayini da anladik lakin tam olarak amaci nedir kampta onu cikaramadim. Zeynep pür dikkat takip etmis valla helal, Ruken silahi dayadi ama niye Murad hala hayatta diyor. Helal valla.
Murad'in kimyasallari ögrenmesi bakalim diziyi nereye götürecek.![]()
Harbi bak o kadar iyi sahneden sonra Seker'i unuttuk adamin icinden "Aci" cikti valla haydar ile dagitti ortaligiaynen sana katılıyorum abi gelecek hafta da kampı dağıtacaklar bakalım daha bizi neler bekliyor olacak
kavga sahnesi enfesti helal sana Murad
şekerde sonunda ustasının arabasını buldu![]()
bu arada totalde biraz düşmüşüz ama ab ve abc1 de iyi bir yükseliş yaşamışızHarbi bak o kadar iyi sahneden sonra Seker'i unuttuk adamin icinden "Aci" cikti valla haydar ile dagitti ortaligi![]()
Yine 4 reyting falan alsak süper olur. Biz bitti demeden bitmez bu dizi.bu arada totalde biraz düşmüşüz ama ab ve abc1 de iyi bir yükseliş yaşamışız
aynen öyleYine 4 reyting falan alsak süper olur. Biz bitti demeden bitmez bu dizi.![]()
Fragmanı izlemiştim yine çok güzel. Murat arsine mitten olduğunu söyleyip öldürecek herhalde.Kızılelma 20. Bölüm Fragmanı
kampı dağıtacak bence veya kimyasalları alıpta kaçabilirlerFragmanı izlemiştim yine çok güzel. Murat arsine mitten olduğunu söyleyip öldürecek herhalde.
Bence kampı şimdi dagitmazlar final veya sezon finaline bırakırlar. Ama arsi game over iyiydi.kampı dağıtacak bence veya kimyasalları alıpta kaçabilirler