Kanal D Arka Sokaklar - Dizi Yorumları

hiç sorma cevher sayesinde yeniden reyting almaya başlamışlardı ben bile arka sokakalrı takip etmeye başlamıştım yani yeni bölümleri takip ediyordum cevher için nail kırmızı gülü yılan hikayesinden sonra tekrar görmüşüm kaçırırmıyım :kiki::kiki: ama diziden çıkardılar artık yine bakmıcam arka sokaklara haftadan itibaren tekrar retingleri düşücektir

ayrıca mesut bukadar gaddarmıydı cevher ölürken neden cevehrle duygusal konuşma yapmadı
mesutun cevherle duygusal konusma yapıp ağlaması gerekiyordu ve o şekilde bitmeliydi bölüm ama mesutun yaptığı şeyy resmen cinayet polisler suçluyu yakayabiliyorsa eğer öldürmeyecek ama yakaladığı halde öldürüyor şuan mesutun suçludan farkı yook hatta hapise atılması lazım sonucta mesutta cevheri başkalarını öldürüyor diye içeri attırmıs ama şimdi aynısını kendisi yapıyor saçmalıktan başka birşey değil 🙂🙂🙂
Dediklerinin hepsine katılıyorum özellikle cevher gibi birinin sıradan ve basitçe öldürülmesi benimde hoşuma gitmedi.

@papuleoo 24 bolum ustuste oyle olaylar geldikİ mesut 3.tramvasini yaşadı haNi söyle bir soz vArdi korle yatan sasi kalkAr @Çiğdem- birincisinde içeri attılar ama serbest birakmak zorunda kaLdilar Ali komisere tuzak kurdular jandarmayla konuşmasını seyretmedinmi
Ona bir şey demiyorum ama sonunu güzel baglayabilirlerdi. Cevher gibi biri neredeyse hiçbir şey yapmadan dayak yedi yönetmen biraz aksiyon dizileri izlemeli ve ona göre sahneleri çekmeli. O ne öyle mesut tokat atıyor ama iki metre kendide geri gidiyor.

Off gene ağlatacak bu bölüm bizleri :TYa Hüsnülerin başına ya da Mesut'un başına geliyor ne gelirse Suata gelenler başımıza geldiği için kendimi tutamıyorum ama Rabbim çok şükür geçirdi :T