Kanal D Arka Sokaklar - Dizi Yorumları

dedem bağımlısı bu dizinin 2009'dan beridir hafta içi hergün bölümlerini hiç kaçırmadan izliyor başa sarıyor dizi dedem hala aynı heyecanla takip diyor hafta içi hergün :kiki::kiki:

nail kırmızıgül benim yılan hikayesinden beridir çok sevdiğim bir oyuncu yakın zamanda projelerde yer almıyordu arka sokaklara gelmiş ve çok sevilmiş cevher yani 🙂🙂
diziyi takip eden arkadaşlar cevapalrs sevinirim nail bey kalıcımı dizide yoksa konuk oyuncumu birde hangi bölümde dahil oluyor diziye ilk geldiği bölümü bulamıyorum cevher için takip etmeyi düşünüyorumda diziyi onun olduğu bölümlere bakıp yeni bölümü takip edebilirim eski bölümlerini hafta içi hergünden izlemiştim bizimkiler sayesinde az çok konuyu biliyorum ama yeni bölümlerini sırf nail kırmızıgül için bakmayı düşünüyorum kalcımı bu dizide yoksa konuk oyuncumu 🙂🙂

dedem bağımlısı bu dizinin 2009'dan beridir hafta içi hergün bölümlerini hiç kaçırmadan izliyor başa sarıyor dizi dedem hala aynı heyecanla takip diyor hafta içi hergün :kiki::kiki:

nail kırmızıgül benim yılan hikayesinden beridir çok sevdiğim bir oyuncu yakın zamanda projelerde yer almıyordu arka sokaklara gelmiş ve çok sevilmiş cevher yani 🙂🙂
diziyi takip eden arkadaşlar cevapalrs sevinirim nail bey kalıcımı dizide yoksa konuk oyuncumu birde hangi bölümde dahil oluyor diziye ilk geldiği bölümü bulamıyorum cevher için takip etmeyi düşünüyorumda diziyi onun olduğu bölümlere bakıp yeni bölümü takip edebilirim eski bölümlerini hafta içi hergünden izlemiştim bizimkiler sayesinde az çok konuyu biliyorum ama yeni bölümlerini sırf nail kırmızıgül için bakmayı düşünüyorum kalcımı bu dizide yoksa konuk oyuncumu 🙂🙂
Cevher karakteri geldikten sonra dizi harika gidiyor son haftalar biraz düşşede gine fena gitmiyor Nail Kırmızıgül harika oynuyor Vadi'ye gelse keşke :)

@Çiğdem- cevher olayı bitmişti ama Senaryoya kanal d tarafından müdahale geldi dizi gün değiştirene kadar böyle devam etcek eğer çarşambaya felan giderse cevher olayını bitirebilirler yada sezon finalinde bütün ekibe saldırıp bitircekler. onu serbest bırakan soydan öğüt suriyeden Amerikaya sokulmuş casus

ilk defa yeni bölüm takip ediyorum şuan arka sokakların nail kırmızıgül için izlemeye basladım
diziye dahil olduğu bölümleri izlemeye başladım şimdide yeni bölümü takip ediyorum cevher benide çekti diziye hahaha 🙂🙂🙂

Kanal D'nin sitesinde 229. bölüm fragmanı gözüküyor, dizi sanırım 230. bölümde. Yarın büyük ihtimalle yayınlanmayacak.

Az önce izledim yeni bölümü cevher ölmüş hemde böyle sıradan bir sahneyle hiç olmamış insan biraz güzel senaryo yazar bu ne biçim son 😡😡

Az önce izledim yeni bölümü cevher ölmüş hemde böyle sıradan bir sahneyle hiç olmamış insan biraz güzel senaryo yazar bu ne biçim son 😡😡
hiç sorma cevher sayesinde yeniden reyting almaya başlamışlardı ben bile arka sokakalrı takip etmeye başlamıştım yani yeni bölümleri takip ediyordum cevher için nail kırmızı gülü yılan hikayesinden sonra tekrar görmüşüm kaçırırmıyım :kiki::kiki: ama diziden çıkardılar artık yine bakmıcam arka sokaklara haftadan itibaren tekrar retingleri düşücektir

ayrıca mesut bukadar gaddarmıydı cevher ölürken neden cevehrle duygusal konuşma yapmadı
mesutun cevherle duygusal konusma yapıp ağlaması gerekiyordu ve o şekilde bitmeliydi bölüm ama mesutun yaptığı şeyy resmen cinayet polisler suçluyu yakayabiliyorsa eğer öldürmeyecek ama yakaladığı halde öldürüyor şuan mesutun suçludan farkı yook hatta hapise atılması lazım sonucta mesutta cevheri başkalarını öldürüyor diye içeri attırmıs ama şimdi aynısını kendisi yapıyor saçmalıktan başka birşey değil 🙂🙂🙂

@papuleoo 24 bolum ustuste oyle olaylar geldikİ mesut 3.tramvasini yaşadı haNi söyle bir soz vArdi korle yatan sasi kalkAr @Çiğdem- birincisinde içeri attılar ama serbest birakmak zorunda kaLdilar Ali komisere tuzak kurdular jandarmayla konuşmasını seyretmedinmi