Kara Para Aşk 10.Bölüm Fragmanı

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Son düzenleme:
Fragman harikaaaa,Tubam aşk acsı çekiyor ama Ömer'de boş değil.

Helal olsun Elif'e..şimdi sıra sende Ömer Komser :)
kim demiş ki bu aşk karşılıksız....

Ben Hakan Sarvanın hazırladıgı fragmanları beğenemiyorum bir türlü.çok özensiz.

elif çok saf baharada kandı ya :) bahara ben kansam neyse elif niye kanıyor anlamadım?

Ben Hakan Sarvanın hazırladıgı fragmanları beğenemiyorum bir türlü.çok özensiz.
fragmanda değilde konuda sorun var baştan biliyorlardı iki saatlik bölümlerden oluşacağını neden konu çok kısır anlamadım biraz daha heyecan lazım?
ilk bölümleri çok heyecanlıydı hareketliydi şimdi işi gevşettiler ilk bir saat olayların hareketlenmesini bekliyoruz ?

abi dizi süreleri çok uzun 120 dakikayı doldurmak için boş sahneler yazıyorlar burda senaristlerin bir suçu yok bence.:)

abi dizi süreleri çok uzun 120 dakikayı doldurmak için boş sahneler yazıyorlar burda senaristlerin bir suçu yok bence.:)
ona bir çare bulmaları lazım gerçekten artık olmuyor şimdi saat 20 de başladı 12 ye 20 kala falan bitti onca zamanı insanlar niye boşuna ekranlarda harcasın bir saat olsun uzun tren gibi özet yerinede 15 dakikalık hatırlatma olsun hem insanlar sıkılmaz hemde izlenme oranı iki katına çıkar resmen çile tüm dizilerde aynı olay ..

ona bir çare bulmaları lazım gerçekten artık olmuyor şimdi saat 20 de başladı 12 ye 20 kala falan bitti onca zamanı insanlar niye boşuna ekranlarda harcasın bir saat olsun uzun tren gibi özet yerinede 15 dakikalık hatırlatma olsun hem insanlar sıkılmaz hemde izlenme oranı iki katına çıkar resmen çile tüm dizilerde aynı olay ..
Arda'yla Pelo aşkı olurmu birbirlerine yakıştırıyormusun bölümde o da aşkını itiraf etti.:)

Arda'yla Pelo aşkı olurmu birbirlerine yakıştırıyormusun bölümde o da aşkını itiraf etti.:)
onlar zaten uzun zamandır aşık birbirlerine, olursada çok iyi olur bizde genelde başrol aşklarının yanında yan rol aşklarıda yer alır, yani ilk bir saati yan rollerin heyecanlı sahneleriyle doldursalar izlerken daha çok keyif alırız ..

onlar zaten uzun zamandır aşık birbirlerine, olursada çok iyi olur bizde genelde başrol aşklarının yanında yan rol aşklarıda yer alır, yani ilk bir saati yan rollerin heyecanlı sahneleriyle doldursalar izlerken daha çok keyif alırız ..
ilk 1 saati full tuvana yapsalar bari :( en azından ilk 1 saat izlenirler :)

He şimdide Ömer koşsun biraz aşkının peşinden :D
cuma 2.fragmanda sırf Elif&Ömerli olur inş.

He şimdide Ömer koşsun biraz aşkının peşinden :D
cuma 2.fragmanda sırf Elif&Ömerli olur inş.
zaten başta olması gereken oydu elif erkenden pes etti sana daha öncede söylemiştim kızlar ağırdan almalı erkekler koşturmalıki adalet yerini bulsun :)

Arabada Elif Dedim türküsünün çalmasıyla beraber Ömer'in yüzünün gülümsemesi
Şu an için her şey güzel gidiyor ama tek kıl olduğum kısım Metin'in Tayyar'a Ömer'in polis olduğunu ötmesiydi.Hani bu adamın kendince planları vardı,noldu onlara? Kesin planladığı başka şeyler var.