korkusuzlarda pazar katliamı (+13)

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,264
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
btv_logo.jpg

korkusuzlar
14.bölüm
pazar katliamı
ceyhun çiğdemi ve destereyi öldürmek ister çünkü polise haber veren Destere olduğunu öğrenince
Çiğdem tehlikededir pazar katliamı için hazırlanan şehzade adnan ceyhun ve sedenden ve Aslının Abisinden yardım ister rosalin hiç bişey bulamazken o adamın peşinden gider ilk işi rosalini korkutmaktır peşini bıraksın diye uzayda nasa uydusunu patlattırıp ve türko uydusunu bu işe bir uzaylı istilası diyemi denir bir anda enis bir ihale şirketinin patronudur olanlar olur pazara iş arkadaşı ve hoşlandığı bir kız pazarda patlar ve ölür ve trafoya yanaşan hakan komiser bebek beyni bulurlar üstünde bomba ve bomba patlıcak eğilin faruk amirim bu resmen deli psikopat dikkatli olmamız lazım
Çiğdem- i istemeye trabzona giden destere uçak ı korsanlar kaçırır eylem amaçlı uçaktaki bombayı patlatan Akbank genel merkeze düşen uçak ve büyük katliama sebeb olur polis izlerini bulur ama hakan komiserler bulmasın diye ikisini tekneye atıp karadenize kırıma doğru yollarlar ve bomba patlar bu bir kırım topuda üstlerine düşünce ateşler içinde kalan Çiğdem- ve destere
reyhan sultan bune böyle o bir deli periler arasında en delisi onun benden sonra tahta geçmesini istemem hak eden varsa çisemin kızı rozalin Aslı ve eceyi yakalamanın peşine düşen ışık yakalar onu ama diğer gezegene nasa gelir ışık ordan onları alıp dünyaya getirir ve zindana atar rosalin yazık onlara bizim yardım etmemiz lazım bize az kalsın yok edecek gezegene sanki insanlar dünyayı kirletmiyor ve atılan gazlardan dolayı gereksiz yere hava fazla ısındı ozon tabakası iyice delindi madem yukarısı çevreye önem veriyor ne dir bu gökdelenler nedir bu betonlaştırma merakı yavuz sultan selim köprüsünü ve havalimanı yapıcam diye ormanları yok etme hakkınız yok yakında siz bütün parktaki ağaçlaRI SÖKÜP Gökdelen yaparsınız bunun için tarih vererim yıl 2020 yada daha yakında hatta hotel avm köşke olabilir
damla seninkinde liderlik yeteneği var söylüyim çisem ama doğru konuştu ne dönerden zehirlenenlermi olmuş ve ölenler bunu neden çözemediniz mit aldı görevi neyin emriyle aldığına bakın tehditle şantajla olmuş olabilirler mazhar eyvah gözlemci dönerin üstüne benzinciye gider orda zehirlenir ve ogaz benzinciyide patlatır dönerlerde ne var acaba at etimi örümcek etimi yoksa bildiğimiz etlerdenmi onu mezarları açamadan öğrenemeyiz ama aileler korku içinde söylemiyorlar hiç bişey bütün zehirlenenlerin Ailelerini kaçırırlar ardından molotof kokteyi döküp yakarlar gözlemcinin holdingide yanar
rosalin bu olayların zehirlenmeden benzincimi patlar gaz bombası ve tazikli sudan patlar bide biber gazı ve ses bombaları polis tarafından atılan çevik kuvvet müdürü yani bu emri veren yani bu bir katliam
Ankara
gıda bakanı yemek yerken zehirlenip patlamak fırkasında var herkesin
hakan komiser tabi tabi
Halit komiser bir gün yakalancaklar demi erdem müdürüm
Erdem müdür evet bizde burdan kurtulacağız
14.bölüm sonu

olayı anlamadım @pompy ? ben @Çiğdem- i görmek için uçağa biniyorum uçak patlıyor kırım semalarında bu olayda çiğdem niye patlıyor o kısmını kaçırdım :)

oda uçakta sen Çiğdemi istemeye gidiyorsun trabzona Çiğdeme uçakta evlenme teklif ediyorsun @destere Ardından Çiğdemle beraber trabzona giderken uçakta korsanlar patlatıyor bombayı

@Çiğdem- sende varsın uçakta

oda uçakta sen Çiğdemi istemeye gidiyorsun trabzona Çiğdeme uçakta evlenme teklif ediyorsun @destere Ardından Çiğdemle beraber trabzona giderken uçakta korsanlar patlatıyor bombayı

@Çiğdem- sende varsın uçakta
@destere tam zamanında patlatmışlar uçağı tam teklif ederken yine kurtuldum hahah :F

Pompy çalışmış ilk aklına geleni yazmamış düşünerek yazdiginda iyi işler çıkarıyor

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süper olmuş valla başıma gelmeyen kalmmaış @Çiğdem- ve diğer başrol arkadaşım @destere süperdi dimi ama bu bölüm..valla bol bol askyionlu olmuş gönderme yapmadan da duramamışsın haftaya sende Çığlık dizisindesin @pompy demiş olayım :F

polis yaparsın öyle bir katille ancak benim gibi birisi başedebilir babamın sülalesine elazığda imamgillerin delileri deniliyor @gözlemci
Polis diyilde başka birşey yapalım seni polis karışmasın işe :) hadiya babangil ney yapıyor merak ettim doğrusu :) Sendne olsa olsa ne bileyim aktilin yamağı yandaşı çırağı ustası o tür şeyle olur ....

Polis diyilde başka birşey yapalım seni polis karışmasın işe :) hadiya babangil ney yapıyor merak ettim doğrusu :) Sendne olsa olsa ne bileyim aktilin yamağı yandaşı çırağı ustası o tür şeyle olur ....
pompy ucube avcısı olsun bence elektirikli sübürge falan bende katılırım vlla yanına hayalet avcıları gibi :F

öyle olsun ama polis olsun da katilde biraz korksun hatta katil eski bir general çıksın yaninda terör örgütünden birileri olsun patronuda derin devletin Amerika hayranlığı olan kısmı olsun yada şangay istihbaratı @gözlemci

tabii cnm biz ucube avcısı olarak pompy şirketini arayalım ve onu çağıralım bizim eve gelip olayla ilgilensin hayal gücünü geniş tut braz :F
Eee yani yazarsak @pompy e uygun birşeyler olmalı hayal dünyası geniş rnekli bir karakter olmalı dur ben bunu ayarlıyım ama sen halen ucube diyorsun bu laf beni krize sokuyor :F gülüyorum halen :F

öyle olsun ama polis olsun da katilde biraz korksun hatta katil eski bir general çıksın yaninda terör örgütünden birileri olsun patronuda derin devletin Amerika hayranlığı olan kısmı olsun yada şangay istihbaratı @gözlemci
Anamm naptın sen o zaman senaryoyu toplayamam bu korku dizisi :)