korkusuzlarda pazar katliamı (+13)

öyle olsun ama polis olsun da katilde biraz korksun hatta katil eski bir general çıksın yaninda terör örgütünden birileri olsun patronuda derin devletin Amerika hayranlığı olan kısmı olsun yada şangay istihbaratı @gözlemci
hahahah senin konun değişik yerlere gidiyor @gözlemci :F destere dolap diyor pompy general diyor ben ucube diyorum hahaha :F

Arka sokaklarda denmiyormu deliye ancak öyle hayal güçlü bir polis gerekir @gözlemci
Tamma bende ona göre ayarlıcam donatıcam seni göndericem diziye :)

hahahah senin konun değişik yerlere gidiyor @gözlemci :F destere dolap diyor pompy general diyor ben ucube diyorum hahaha :F
Ne hayallerle diziye başlamıştım dizi nereye vardı ahh ahh biri bişey der biri başka şey :) şeytan diyor kendimi sokayım diziye herkesi öldüreyim sonra kendimide keseyim :F

@destere tam zamanında patlatmışlar uçağı tam teklif ederken yine kurtuldum hahah :F
ama tek değilim sende patlamışsın nasıl olmuşsa :))

Süper olmuş valla başıma gelmeyen kalmmaış @Çiğdem- ve diğer başrol arkadaşım @destere süperdi dimi ama bu bölüm..valla bol bol askyionlu olmuş gönderme yapmadan da duramamışsın haftaya sende Çığlık dizisindesin @pompy demiş olayım :F
dibimizde bombalar patlıyor uçak kırk parça oldu sende halinden memnunmusun diyorsun :)) neremle cevap vereyim her yerim paramparça :))

oda uçakta sen Çiğdemi istemeye gidiyorsun trabzona Çiğdeme uçakta evlenme teklif ediyorsun @destere Ardından Çiğdemle beraber trabzona giderken uçakta korsanlar patlatıyor bombayı

@Çiğdem- sende varsın uçakta
şimdi anladım olayı zaten ölüme bile @Çiğdem- le el ele dizidize dudak pardon:) yanyana yana gideriz tek gitmem bireye :)

Tamma bende ona göre ayarlıcam donatıcam seni göndericem diziye :)

Ne hayallerle diziye başlamıştım dizi nereye vardı ahh ahh biri bişey der biri başka şey :) şeytan diyor kendimi sokayım diziye herkesi öldüreyim sonra kendimide keseyim :F
dolaba bişey olamsında dünya ters dönse umrumda değil :)

Son düzenleme:
ama tek değilim sende patlamışsın nasıl olmuşsa :))

dibimizde bombalar patlıyor uçak kırk parça oldu sende halinden memnunmusun diyorsun :)) neremle cevap vereyim her yerim paramparça :))

şimdi anladım olayı zaten ölüme bile @Çiğdem- le el ele dizidize dudak pardon:) yanyana yana gideriz tek gitmem bireye :)

dolaba bişey olamsında dünya ters dönse umrumda değil :)
Haklısın kardaş napalım :F banada olanlar olmuş yaw he he diyip geçelim :F

başımıza gelmeyen kalmadı ama iyi tarafı herbölümde ölüp diğer bölümde tekrar canlanıyoruz artık ölüm bize vız gelir :)
Çiğdem- ve destere'nin başına daha ne gelecek bakalım.:)
Herkes ölsuün kurtulan dolap olsun :F dolapla birlikte @Çiğdem- ile sen @destere

Ehh yani alışmış olman lazım :F ama ben alışamadım gitti :F
haha sormayın yaaa her senaryoda karşıma bu çıkıyor :kiki::kiki:
@cookies senaryosundada bize yer vericekmiş ben vampir olucakmısım destere benim hoşlandığım insan olucakmıs yeni maceralarıma bekleriz sizleri hahah :F