Haklısın, yayın hakları Fox'taysa almalı. Gerçi Fox vermez.Show 1. bölümünden itibaren bu dizinin yazın tekrarını vermeli bence. Ama Fox'tan satın alması gerek bölümlerin. @mrt-06
Bunlar hep botoksun sonuçları haksız mıyım? @dizi kolikKilo almış. Bayağı da asabi olmuş kendisi. Sihirli Annem de daha iyidi.
Yazın tekrarını verirse yeni izleyici kitlesi edinebilir kendisine.Haklısın, yayın hakları Fox'taysa almalı. Gerçi Fox vermez.
Bunlar hep botoksun sonuçları haksız mıyım? @dizi kolik
Ama kilodan ziyade yüzü bir şişmiş gibi duruyor, var bi operasyon yüzünde kesin benceYazın tekrarını verirse yeni izleyici kitlesi edinebilir kendisine.
Botoks yaptırdığını sanmıyorum. Yaşlılık etkisinden kaynaklı, sonuçta kaç yıl geçti aradan...
Kilo demedim, yaşlılık dedim. Botoks olsa daha farklı dururdu yüzü.Ama kilodan ziyade yüzü bir şişmiş gibi duruyor, var bi operasyon yüzünde kesin bence
Boks yapsaydı kasa çevirirdi. Botoks yapmış ne hale gelmiş? 😕Haklısın, yayın hakları Fox'taysa almalı. Gerçi Fox vermez.
Bunlar hep botoksun sonuçları haksız mıyım? @dizi kolik
Hmm. Ama her yaşlanan duba gibi şişecek diye bir şey yok.Kilo demedim, yaşlılık dedim. Botoks olsa daha farklı dururdu yüzü.
😱 Ne diyeceğimi bilemedim şimdi?Boks yapsaydı kasa çevirirdi. Botoks yapmış ne hale gelmiş? 😕
Mantıklı değil mi panpa?Hmm. Ama her yaşlanan duba gibi şişecek diye bir şey yok.
😱 Ne diyeceğimi bilemedim şimdi?
Şişmekten değil işte o, sarkmış eti yüzü vs. O da yaşlılığın etkisi, kilo almaktan ziyade o yaşlanmaktan olur.Hmm. Ama her yaşlanan duba gibi şişecek diye bir şey yok.
😱 Ne diyeceğimi bilemedim şimdi?
Mantıklı mantıklı. Bu dahiyane fikrini Twitter'dan kadıncağıza söylemelisin. .ssMantıklı değil mi panpa?
Burdan tüm kadınlara duyuruyorum o zaman :Mantıklı mantıklı. Bu dahiyane fikrini Twitter'dan kadıncağıza söylemelisin. .ss
Doğru. Şimdi eski haline de baktım yine hafif şişmanlık varmış, yaşlanınca dediğin gibi yüzü sarkmış iyice suratı şişmiş, olayı çözdük.Şişmekten değil işte o, sarkmış eti yüzü vs. O da yaşlılığın etkisi, kilo almaktan ziyade o yaşlanmaktan olur.
Yürü be Akif!Burdan tüm kadınlara duyuruyorum o zaman :
Botoks değil Boks!
Valla yürürdüm ama yoruldum be panpa. Çalışıyom sabahtan beri. Kadınlar yürüsün.Doğru. Şimdi eski haline de baktım yine hafif şişmanlık varmış, yaşlanınca dediğin gibi yüzü sarkmış iyice suratı şişmiş, olayı çözdük.
Yürü be Akif!
Valla yürürdüm ama yoruldum be panpa. Çalışıyom sabahtan beri. Kadınlar yürüsün.
Bu arada kadını çekiştirmeyi de bırakın artık. Azcık balık etli.
Neriman'ı konuşun.
Neslihan oluyor. Ayrıca Beşiktaş'lı kendisi. Serenay ve bu ikisi bu seneki sevdiklerimden.
Neriman ne Atagül'dü, ismini unuttum? Bence çok güzel değil ya, dizide sarışın bir kız var, o daha güzel bence.
Neslihan'ı napmışın öyle ya? 😱 Doğallığı güzel evet.Neslihan Atagül'ün oyunculuğu berbat. Ve hızlı konuşamama problemi var. Çok ahım şahım güzelliği yok, doğal bir güzelliği var. Sanırım o yüzden seviliyor ama oyunculuğu ciddi anlamda sorunlu. Bir başrole yakışan bir oyunculuğu yok.
Öte yandan senaryo klişe ama çok yavaş ilerliyor. İlk bölümden beri sorun bu. Halbuki klişe senaryolar bu denli yavaş yürümez ve olay üstüne olaylar dizini olur. Romanı ben okumuştum, çok ağır bir roman zaten ama romana göre dizi çok hafif kalıyor ve senarist ciddi anlamda şu olayların yavaş ilerleme sorununa bir el atması gerek yeni sezonda...
He Beşiktaşlı hemde. Peki Serenay mı Neslihan mı?Neslihan oluyor. Ayrıca Beşiktaş'lı kendisi. Serenay ve bu ikisi bu seneki sevdiklerimden.
Sarışın da güzel ama bir Neriman tatlığı yok hep makyaj onlar. Bir de gıcık.