Show Fatih Harbiye - Dizi Yorumları

Show 1. bölümünden itibaren bu dizinin yazın tekrarını vermeli bence. Ama Fox'tan satın alması gerek bölümlerin. @mrt-06

Şişmekten değil işte o, sarkmış eti yüzü vs. O da yaşlılığın etkisi, kilo almaktan ziyade o yaşlanmaktan olur. :)
Doğru. :) Şimdi eski haline de baktım yine hafif şişmanlık varmış, yaşlanınca dediğin gibi yüzü sarkmış iyice suratı şişmiş, olayı çözdük. :X

414216_129518375219866760581_Original.jpg

Burdan tüm kadınlara duyuruyorum o zaman :
Botoks değil Boks! :D
Yürü be Akif! :D

Doğru. :) Şimdi eski haline de baktım yine hafif şişmanlık varmış, yaşlanınca dediğin gibi yüzü sarkmış iyice suratı şişmiş, olayı çözdük. :X

414216_129518375219866760581_Original.jpg

Yürü be Akif! :D
Valla yürürdüm ama yoruldum be panpa.:( Çalışıyom sabahtan beri. Kadınlar yürüsün.:D

Bu arada kadını çekiştirmeyi de bırakın artık.:T: :D Azcık balık etli.:D

Neriman'ı konuşun.:J

Valla yürürdüm ama yoruldum be panpa.:( Çalışıyom sabahtan beri. Kadınlar yürüsün.:D

Bu arada kadını çekiştirmeyi de bırakın artık.:T: :D Azcık balık etli.:D

Neriman'ı konuşun.:J
:D :D

Neriman ne Atagül'dü, ismini unuttum? :D Bence çok güzel değil ya, dizide sarışın bir kız var, o daha güzel bence. :A

:D :D

Neriman ne Atagül'dü, ismini unuttum? :D Bence çok güzel değil ya, dizide sarışın bir kız var, o daha güzel bence. :A
Neslihan oluyor. :T: Ayrıca Beşiktaş'lı kendisi.:D :Z Serenay ve bu ikisi bu seneki sevdiklerimden.:X

Sarışın da güzel ama bir Neriman tatlığı yok hep makyaj onlar.:T: Bir de gıcık.:D

Neslihan Atagül'ün oyunculuğu berbat. Ve hızlı konuşamama problemi var. Çok ahım şahım güzelliği yok, doğal bir güzelliği var. Sanırım o yüzden seviliyor ama oyunculuğu ciddi anlamda sorunlu. Bir başrole yakışan bir oyunculuğu yok. :)

Öte yandan senaryo klişe ama çok yavaş ilerliyor. İlk bölümden beri sorun bu. Halbuki klişe senaryolar bu denli yavaş yürümez ve olay üstüne olaylar dizini olur. Romanı ben okumuştum, çok ağır bir roman zaten ama romana göre dizi çok hafif kalıyor ve senarist ciddi anlamda şu olayların yavaş ilerleme sorununa bir el atması gerek yeni sezonda...

Neslihan Atagül'ün oyunculuğu berbat. Ve hızlı konuşamama problemi var. Çok ahım şahım güzelliği yok, doğal bir güzelliği var. Sanırım o yüzden seviliyor ama oyunculuğu ciddi anlamda sorunlu. Bir başrole yakışan bir oyunculuğu yok. :)

Öte yandan senaryo klişe ama çok yavaş ilerliyor. İlk bölümden beri sorun bu. Halbuki klişe senaryolar bu denli yavaş yürümez ve olay üstüne olaylar dizini olur. Romanı ben okumuştum, çok ağır bir roman zaten ama romana göre dizi çok hafif kalıyor ve senarist ciddi anlamda şu olayların yavaş ilerleme sorununa bir el atması gerek yeni sezonda...
Neslihan'ı napmışın öyle ya? 😱 Doğallığı güzel evet.:X

Yavaş değil ki zaten.:D Son fragman bayağı hareketli, genel olarak da iyi bence.:)

Bu dizi aslında bayağı heyecanlı bir dizi bazen denk geliyorum ama günü bence yanlış. Perşembe drama açığını doldurabilir bence.

Ben diziyi baya kacirdim ya.En son 20. Bolumumu ne izledim :bilmem: bi dahada baslayamayacagim icin bu dizi benim icin kapandi.