Aynen öyle valla yaz tatilinde ne yapcazValla ElMersizlikten kafayı yicez.
Elif'i görmek istiyorum, Elif'in aşk dolu bakışlarını, Ömer'in ne yapacağını bilemediği hallerini izlemek istiyorum.
Ey zaman çabuk geç acelemiz var.![]()
Ben de size önereyim.Aynen öyle valla yaz tatilinde ne yapcaz![]()
Bölüm sayısı az olduğu için tekrarlarınıda hatim ettik enazından bir 30 bölüm yayınlanaydı iyiydi.Aynen öyle valla yaz tatilinde ne yapcaz![]()
Medcezir'i izliyorumBen de size önereyim.
Karadayı? Medcezir?![]()
Karadayı fanatiğiyimBen de size önereyim.
Karadayı? Medcezir?![]()
Evet ya 14 bölüm sezon finali olacakmışBölüm sayısı az olduğu için tekrarlarınıda hatim ettik enazından bir 30 bölüm yayınlanaydı iyiydi.![]()
2.sezonu biraz yavaş ama ilk sezonunun bayağı sarması gerekti.Medcezir'i izliyorumKaradayı pek sarmadı beni ara ara bakıyorum ona
Kenan İmirzalıoğlu adamdır ya.Karadayı fanatiğiyimDaha doğrusu Tuba ve Kenan hastasıyım.
![]()
Ne bilim ya sarmadı beni ağır geldi Kenan'ı çok severim her dizisini izlemişimdir ama Karadayı ile uyuşamadık2.sezonu biraz yavaş ama ilk sezonunun bayağı sarması gerekti.
Kenan İmirzalıoğlu adamdır ya.![]()
İnş birgün Kenan ve Tuba'yı bir dizi ya da filmde görürüz.2.sezonu biraz yavaş ama ilk sezonunun bayağı sarması gerekti.
Kenan İmirzalıoğlu adamdır ya.![]()
Neyse en azından Medcezir var.Ne bilim ya sarmadı beni ağır geldi Kenan'ı çok severim her dizisini izlemişimdir ama Karadayı ile uyuşamadık![]()
Ay Yapım'a duyrulur.İnş birgün Kenan ve Tuba'yı bir dizi ya da filmde görürüz.![]()
İnş. benimde en büyük hayalim bu ikiliyi aynı projede izlemekİnş birgün Kenan ve Tuba'yı bir dizi ya da filmde görürüz.![]()
Esmere esmer uyar dibi olur hemde bak Kenan-Bergüzar, Tuba-Enginİnş. benimde en büyük hayalim bu ikiliyi aynı projede izlemek
Karadayı ilk Tuba'ya gelmişti kabul etmemişti
Karadayı izlemeye devam da Galip Derviş uzun zaman oldu.@Reytinger sen Karadayı izliyon demi bırakmadın Galip Dervişide izliyodun![]()
Müthiş bir espirymiş paylaştığın iyi olduNeyse en azından Medcezir var.Sarma sevmez zaten Karadayı diyerek deminden beri yapmak istediğim espriyi yapmak istiyorum.
Ay Yapım'a duyrulur.![]()
Ben Kenan&Bergüzar'ı pek yakıştıramıyorum yaEsmere esmer uyar dibi olur hemde bak Kenan-Bergüzar, Tuba-Engin)
Ne alakası var dizi 2 haftadır yayınlanmıyor 8.bölüm tekrarı fazlasıyla verildiği için şimdi de kolaj yapıp veriyorlarDün kpa vardi atv kolaj yapmış))). Sanırım reytinglerden pek memnun değil kanal
Karadayı izlemen iyi Galip'i geçen yaz iyi izlerdikKaradayı izlemeye devam da Galip Derviş uzun zaman oldu.Bugün tekrarına denk geldim ama.
![]()
Boyu boylarına uygun hatta Türkiye ortalamalarının üzerinde,Tuba'yla süper çift olurlardı orası ayrıBen Kenan&Bergüzar'ı pek yakıştıramıyorum ya
Tuba&Engin şahane ama uyumun doruk noktası
Ne alakası var dizi 2 haftadır yayınlanmıyor 8.bölüm tekrarı fazlasıyla verildiği için şimdi de kolaj yapıp veriyorlar![]()