Çığlık 3.Bölüm-Yeni Bölüm (+13)

Lütfen programı Puan Yönünden Oylayınız!!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 2 22.2%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    9
en azından eleştirmek için anlamak lazım:) gözlemcinin senaryolarını anlıyoruz, pompy i eleştiremiyorum çünkü bişey anlamıyorum :))
Anlamıyoruz ama @pompy'in bizden zeki biri olduğunu düşünüyorum.Her adam bağışlasın beni onun kadar sallayıp yazamaz.:)

harika olmuş çok heyecanlandım özellikle hem gözde hem ceyda arasında karar vermem gerekiyorken birde @Çiğdem- çıktı :)hehehehe ne kadar zordayım :))

puanım 10 tabiki
amannn iyice şımartıyorsun sende bunu @gözlemci :F
haftaya maskeli katili yolla bunun yatağına :F

@gözlemci bare kapidaki ben olayim yani.Ben neden yokumki bu hikayede :bağır: Adim alper yani insan bi dusunur.Bu cocuk istiyomu diye
bölümde varsın alper var yani bizimle beraber ieçriye gelip doğum günü kutluyorsun soon kısımda tuvalete gitmek istiyorsun ceyda seni tualete götürüyr sonra yağmurun cesedini görüp çığlık atıyorsunuz :F

Son düzenleme:
amannn iyice şımartıyorsun sende bunu @gözlemci :F
haftaya maskeli katili yolla bunun yatağına :F

bölümde varsın alper var yani bizimle beraber ieçriye gelip doğum günü kutluyorsun soon kısımda tuvalete gitmek istiyorsun ceyda seni tualete götürüyr sonra yağmurun cesedini görüp çığlık atıyorsunuz :F
maskeli katileyi yollasın :) maskeyi çıkarıyormuşki birde ne görelim adriana lima :) o zaman bıçak soksada Allah razı olsun derim :)

bak tam olumsuz eleştiriye başladın @gözlemci anında kaçmayı tercih etti hep böyle yapıyor eleştiriye gelmiyor şimdi üni var yarın falan der cevaplamaz :)
Nereye kaçacam okul olmasa can feda :) @destere
Eyvallah sağolasın her türlü eleştiriyi yapın valla @sürgünüm

Cok guzelolmys @gözlemci .Bu arada insallah katil benide oldurmez :)
Bakacaz artık ama bu hafta birinize elveda, siz seçin en iyisi adadan kimin gideceğini :F
Eyvallah ,sağolasın :)

@Çiğdem- ben ödül verecem bu haftalık @destere ye onu başka zamana saklarız katilde gelir elbet yatağına :F

tanımama gerek yok bayan sonucta erkek olsa üzülmem :F

katil harunn bence ben öyle düşündüm bu bölüm olanlardan :F
aman çiğdem :D ben katil olsam ilk seni kaçırırım :D

/
Harun müzik cd sinin koyar ve irem'i kaldırır ,irem her nekadar moralsizde olsa ve kalkmak istemese de Harun'un ısrarlarına dayanamıp dans etmeye başlarlar,
şu irem nasıl birisi çok merak ettim şimdiden :D öldürme sakın :D