"Wayward Pines" Dizisinin Fragmanı Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,380
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399960231.jpg

Fox'un aslında bu yaz beklenen fakat alınan kararla gelecek sezona ertelenen büyük merak uyandıran dizisi Wayward Pines'ın ilk fragmanı yayınlandı.

Çok satan romandan uyarlama olan dizi gizemli bir şehrin hikayesini anlatıyor.

Dizinin kadrosunda Oscar ödüllü Melissa Leo, Oscar adayları Matt Dillon, Terrence Howard ve Toby Jones gibi pek çok önemli isim yer alıyor.

2015'te yayınlanacak dizi bir mini-dizi ve 10 bölümden oluşacak.

İşte dizinin yayınlanan ilk resmi fragmanı:

Bence normal bir fragman. O zamana göre yorumlara ve puana göre bakabilirim.

toplam 10 bölümmüş evet, ama bence izlenme oranları çok iyi olursa devamı gelir ? gelmez mi dersin ? bizde olsa çok rahat üç beş yıl uzatırlarda onlar daha planlı iş yapıyor :))
Yalnız Matt Dillon karizmatik,yakışıklı ve sağlam bir oyuncu diziyi kesinlikle izleyeceğim.:)

Diğer dizilere kimseyi etiketlemedim ama bunda etiketleyeceğim. :)

Bilmem katılır mısınız ama fragman çok iyi gözüküyor, yılın en iyi uydu dizisi olabilir. Kötü çıkma ihtimali çok düşük gibi gözüküyor. :)

@destere @cevaa @sürgünüm @Forumdash @berkann @yatutarsa @Harunnn60 ve tüm diğer herkes. :):)
Bu dizi zaten takip ettiğim sitelerde de haberini gördüğüm diziydi.Uzun zamandır afişi bile dolanıyordu. O yzunden aklımdaydı:X Dizi tam benlik iç karartıcı soğuk, sırlar dolu gibi altada dayamişlar müzik tek sıkıntım oyunculuk performansları:X Tek aşina oldugum şu işveli garson kadın.Onun başka bi dizisi daha vardı NBC'de yarıda bırakmiştım o role çok yakın.

Bu dizi zaten takip ettiğim sitelerde de haberini gördüğüm diziydi.Uzun zamandır afişi bile dolanıyordu. O yzunden aklımdaydı:X Dizi tam benlik iç karartıcı soğuk, sırlar dolu gibi altada dayamişlar müzik tek sıkıntım oyunculuk performansları:X Tek aşina oldugum şu işveli garson kadın.Onun başka bi dizisi daha vardı NBC'de yarıda bırakmiştım o role çok yakın.
Oyuncu kadrosu sağlam, sıkıntı olacağını sanmam. :)

Fragmana bayıldım ama Fargo gibi mini dizi olmasına üzüldüm.:(
Bazıları da böyle olsun ki izleyebilelim. Her dizi 5-10 sezon olsa belli bir süre sonra yeni dizilere başlayamaz hale geliriz. :):)

Oyuncu kadrosu sağlam, sıkıntı olacağını sanmam. :)

Bazıları da böyle olsun ki izleyebilelim. Her dizi 5-10 sezon olsa belli bir süre sonra yeni dizilere başlayamaz hale geliriz. :):)
Bir sezonda çok az True Dedective'de Matthew McConaughey'e doyamadım mesela :)

Bir sezonda çok az True Dedective'de Matthew McConaughey'e doyamadım mesela :)
Bir sezon olmasaydı Matthew McConaughey ile Woody Harrelson ikilisini bir dizide buluşturamazlardı zaten. :) Kaliteli işler için tek sezonluk diziler de olmalı. Bu da ayrı bir dizi türü işte. Film olmasından iyi mesela o zaman daha da az görmüş olacaktın? :):)

Bir sezon olmasaydı Matthew McConaughey ile Woody Harrelson ikilisini bir dizide buluşturamazlardı zaten. :) Kaliteli işler için tek sezonluk diziler de olmalı. Bu da ayrı bir dizi türü işte. Film olmasından iyi mesela o zaman daha da az görmüş olacaktın? :):)
Oscar'ı almasa belkide dizide devam edebilirdi,şimdi fiyatı arttı ve önündeki seçenekler çoğaldı.:(

Oscar'ı almasa belkide dizide devam edebilirdi,şimdi fiyatı arttı ve önündeki seçenekler çoğaldı.:(
Sanmam Oscar'dan önce de kariyerinde ilerleme yapmıştı. Bu yıl mesela The Wolf of Wall Street'te de oynadı, gelecek yıl Interstellar'da oynayacağı önceden belli olmuştu. Kariyeri çıkışa geçmişken bir diziye hapsetmezdi kendini. :)