Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabi yi seviyorum artık ve duygu gitmesin mm :((((( Boşver bizde Akına antiyiz :A

@Harunnn60 o kadar Turboyu kötüledin diğerlerini övdün bak şimdi kötülediğin adamdan medet umuyorsun :A
Duygu bence kendini kurtardı.İlk 3 garanti diyorum ben onun için.Kızların hepsini geçer her türlü.

Eğer duygu giderse turabi ci olabilirim kızlardan Serenay i desteklerin :)))))
Sen boş yere heyecan yapıyorsun.Duygu gitmez.:ZVe 3turboturabi 'yi desteklemeni her zaman bekleriz.:Z

Son düzenleme:
GünIerden yeniden [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] :)

Ben bugün ki oyunda kimin kazanacağını %100 biIiyorum..

gerçekten turabi yi hiç sevmezdim ama sms de birinci olmasını istiyorum şimdi büyük konuşmamak lazım

benim yarışmadaki yeni favorim serenay dünde çok sempatik geldi gözüme, doğal bir masumiyete sahip

Duygu aday olmuş 😱

Eğer Duygu elenirse Gönüllüler takımı da biter benim için. Yalnızca Serenay ile Merve'yi desteklerim artık :(

Sahra kendini 1.felan zannediyor herhalde Turabiyi gönderecekmiş :F

@Bully @sokak sanati

Akın da sinsi balık tutmuş gidip herkese soruyor yiyecen mi diye.Orda halkın gözünü boyamaya çalıştı bakın ben veriyorum ama onlar kabul etmiyor cinsinden.Akın sinsiliğini çok iyi saklayan birisi.Bunun yüzünden sevilmiyor.Ayrıca oyun performansı da çok kötü
Adam paylaşımcı işte balık tutmuş nezaketen de olsa teklif ediyor insanlara. :D Ayrıca sevilmediğini nerden çıkardın akşam görürsün smslerde Akın'a olan sevgi selini. :D Oyun performansına gelirsek birkaç oyunda kötü olması Akın'ın genel başarısını gölgeleyemez toparlayacaktır. :)

@Bully melunu da hemen kızı sevmeye başlamış :T:
Akın-Yiğit Sahra. :Z Süper bir 3'lü olacaklar. :bhr:

Adam paylaşımcı işte balık tutmuş nezaketen de olsa teklif ediyor insanlara. :D Ayrıca sevilmediğini nerden çıkardın akşam görürsün smslerde Akın'a olan sevgi selini. :D Oyun performansına gelirsek birkaç oyunda kötü olması Akın'ın genel başarısını gölgeleyemez toparlayacaktır. :)

Akın-Yiğit Sahra. :Z Süper bir 3'lü olacaklar. :bhr:
Melun sen ne zaman Sahracı oldun :bağır: birde melun Turabiyi nakavt edecem diyor :F

Görende sanır Sahra 1. alt tarafı sonuncu :A hem Akınla Yiğit de o kadar güçlü değilki sms lerde.Bugün Turbo 1.olacak :Z
Yok artık Yiğit 2 kez üst üste 1.olarak Turabi'yi geride bıraktı. :F [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] da daha 1 kez sms'e çıktı bugün anlaşılır her şey. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...