ABC Resurrection 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Genel Imdb puanı: 7.8

Bölümlerin Imdb puanları:

1x18.2
1x27.8
1x38
1x48.2
1x58.3
1x67.7
1x78.9
1x88.7

Imdb puanlarına göre en iyi bölümler;

11x7
21x8
31x5
41x1
51x4
61x3
71x2
81x6

1x8 (Sezon Finali)

Daha ne oynadı ki sezon finali anlamadım 8 bölümdür birşey olsun diye beklerken sezon finali yani insanı salak yerine koyuyorlar...Ulan dizinin girişi ne etkileyiciydi ,Bende umutlandım küresel bir dizi galiba diye..Sonra soktular amerikanın taşra kasabasına ..yok arkadaş bana göre bu dizi yayından kalkar.

Bence dizinin sonu ve konusu belliydi.Sınırlıydı.Jacob diziyi sürüklüyordu.Gizemliydi.Dr teorisi üretene kadar dizinin sonu belliydi.Sonra herşey yavaşladı diziyi zamana yaydılar. Arıların ölümü ilginç son sahnede gelen grup bence iyilerden.Arıların toplu ölümü iyiye alame değil.Albert Einstein'ın dediği gibi; 'Dünyadan arılar yok olursa insanlığın 4 yıl ömrü kalmış demektir.'

İşler epey karışacak gibi. Öldüremedikleri insanlardan nasıl korunacaklar merak konusu. Tabi birinin önce onlara ölselerde yerine hemen yenilerinin geldiğini anlatması gerek.

Bence o kadın vurulunca diğerlerinin de geri dönmesini sağladı her geri dönenlerden birinin öldürülmesi bir çok kişinin geri dönmesine neden olabilir.

8/10

sezon finalini izledim sonunda :X
jacob ile babasının sahnesinde hüzünlenmedim desem yalan olur. freddeki de ne öfkeymiş herkesi yakttı:( işin içine hükümüetin girmesi diziyi şu anki seyrinden uzaklaştıracaktır seneye umarım bozmaz

jacob ile babasının sahnesinde hüzünlenmedim desem yalan olur. freddeki de ne öfkeymiş herkesi yakttı:( işin içine hükümüetin girmesi diziyi şu anki seyrinden uzaklaştıracaktır seneye umarım bozmaz
5 te takılıp kaldım yarın bu diziye dalayım en iyisi :)

1x6. bölüm 5. bölümün finali heyecanlı bitmişti 6. bölümde hareketli geçti , dizide sıradışı olayların çoğalıp sıra içi olaylar haline dönüşmesi biraz rahatsız etsede fena değildi bölüm :)

rachel güzel kadın ama janine in çekememezliğine kurban gidecek gibi bölüm sonunda öldürmeye götürdüler sanırım umarım rachel e bişey olmaz maggie gibi diziyi güzelleştirenlerden biri :)
zen ajan sanırım maggie ye abayı yakmış durumda kıskançlık belirtileri başladı gibi..
caleb in aniden yokoluşundan kasabalının tepkisi kilisede papaza yöneldi halk orta çağdaki gibi cadı avına çıkmasa iyidir ?

1x7. bölümde bitti bu bölüm çok çok iyiydi @Forumdash dizinin ortalarında sıkılmıştım ama 7. bölümde izlediğime değdi yani başlaman lazım diziye :)) orjinalinide izleriz bunuda izle bence :)

rachel in öldürülüşüne üzüldük geri dönüşüne sevindik rachel güzel kadın ölmemeliydi zaten ..
sonlara doğru tüm kasabanın ölüleri teker teker evlerine döndü ama maggie nin annesi evine değilde sevgilisinin evine gitmeyi tercih etmiş kadında evlat sevgisi değil çükündürük sevgisi ağır basmış :))

@xemrexxx bu dizide senlik birini buldum sonunda, papaz tam senlik ? :)

Genel Imdb puanı: 7.8

Bölümlerin Imdb puanları:

1x18.2
1x27.8
1x38
1x48.2
1x58.3
1x67.7
1x78.9
1x88.7
Imdb puanlarına göre en iyi bölümler;

11x7
21x8
31x5
41x1
51x4
61x3
71x2
81x6
imdb puanları tamda doğruyu yansıtmış :)

çok sevdiğim diziler ard arda iptal edildi resurrection haberi braz teselli oldu vlla :Z:Z
ama sen braktım izlemeyi demiştin 2.sezon bakıcakmısın 🙂🙂
sezon finalini izlemişmiydin?

1x7. bölümde bitti bu bölüm çok çok iyiydi @Forumdash dizinin ortalarında sıkılmıştım ama 7. bölümde izlediğime değdi yani başlaman lazım diziye :)) orjinalinide izleriz bunuda izle bence :)

rachel in öldürülüşüne üzüldük geri dönüşüne sevindik rachel güzel kadın ölmemeliydi zaten ..
sonlara doğru tüm kasabanın ölüleri teker teker evlerine döndü ama maggie nin annesi evine değilde sevgilisinin evine gitmeyi tercih etmiş kadında evlat sevgisi değil çükündürük sevgisi ağır basmış :))

@xemrexxx bu dizide senlik birini buldum sonunda, papaz tam senlik ? :)

imdb puanları tamda doğruyu yansıtmış :)

sezon finalini izlemişmiydin?
evet izledim tabikide
şerif denen adamı iyi birii oalrak bliyordk ama sezon finalinde foyası ortaya çıktı karşısına kötü davramıyormus zaten jacoplarada kötülük yapmaya absladı ayrıca bellamy denen polisinde o ortaya çıkan zenci ailenin oğulları olduğunu anlamıştım hemen 2.onayı almalarına çok sevindim :Z:Z

1x8 de bitmiştir... sezon finalide bir önceki bölüm kadar güzeldi diyebiliriz dizi her gittikçe açıldı gbi :) @OzaN bıraktığına pişman olacaksın tekrar başla :)

şerif in karısından yediği kazığın acısıyla herkesi spor salonunda toplaması kötü oldu olaya devlet el attı gibi ne yapacaklar acaba imhamı edecekler karantinada imha ederlerse onlar tekrar dönecektir, rachel mesela dönmüştü geri dönenler için endişe etmeyi bırktım artık çünkü giden geri geliyor :) maggie yi korumaya almak lazım ona bişey olmasın :)

son sahnede jacob un ajan belamy nin omzuna el atmasıyla aslında ajan belamy nin geri dönen zenci çiftin kayıp bebekleri olduğunuda anlamış oldukm ..

ama acaba nasıl ajan belamy bu yaşa geldi eğer kayıp bebek olsa bebek haliyle dönmesi gerekmezmiydi , eğer ölmediysede şimdi 70 inde olmalıydı yaş olarak orda bir ilginçlik var ..

evet izledim tabikide
şerif denen adamı iyi birii oalrak bliyordk ama sezon finalinde foyası ortaya çıktı karşısına kötü davramıyormus zaten jacoplarada kötülük yapmaya absladı ayrıca bellamy denen polisinde o ortaya çıkan zenci ailenin oğulları olduğunu anlamıştım hemen 2.onayı almalarına çok sevindim :Z:Z
ajan belamy nin sırtında hilal vardı yani zenci çiftin kayıp bebeği olduğu anlaşıldı , ama bu hale nasıl geldi acaba o konuda yorumun nedir ?

1x8 de bitmiştir... sezon finalide bir önceki bölüm kadar güzeldi diyebiliriz dizi her gittikçe açıldı gbi :) @OzaN bıraktığına pişman olacaksın tekrar başla :)

şerif in karısından yediği kazığın acısıyla herkesi spor salonunda toplaması kötü oldu olaya devlet el attı gibi ne yapacaklar acaba imhamı edecekler karantinada imha ederlerse onlar tekrar dönecektir, rachel mesela dönmüştü geri dönenler için endişe etmeyi bırktım artık çünkü giden geri geliyor :) maggie yi korumaya almak lazım ona bişey olmasın :)

son sahnede jacob un ajan belamy nin omzuna el atmasıyla aslında ajan belamy nin geri dönen zenci çiftin kayıp bebekleri olduğunuda anlamış oldukm ..

ama acaba nasıl ajan belamy bu yaşa geldi eğer kayıp bebek olsa bebek haliyle dönmesi gerekmezmiydi , eğer ölmediysede şimdi 70 inde olmalıydı yaş olarak orda bir ilginçlik var ..

ajan belamy nin sırtında hilal vardı yani zenci çiftin kayıp bebeği olduğu anlaşıldı , ama bu hale nasıl geldi acaba o konuda yorumun nedir ?
geri dönen baba şeyy dedi bir çocuğunun tekini denizde kayp ettiklerini sçyled yanı bellamy ölmedi ailesi öldüde kendisi kaybolduğu için kurtuldu birisi buldu baktı büyük ihtimalle öyle başkası bulup yetiştirmiş olmalı 🙂🙂 ölüpte geri dönenlerden değil yanı bellmy

aaa sen ne ara başladın bu diziyede sezon finaline geldin hiç fark etmedim ben seni :kiki::kiki:

geri dönen baba şeyy dedi bir çocuğunun tekini denizde kayp ettiklerini sçyled yanı bellamy ölmedi ailesi öldüde kendisi kaybolduğu için kurtuldu birisi buldu baktı büyük ihtimalle öyle başkası bulup yetiştirmiş olmalı 🙂🙂 ölüpte geri dönenlerden değil yanı bellmy

aaa sen ne ara başladın bu diziyede sezon finaline geldin hiç fark etmedim ben seni :kiki::kiki:
fırtına gibi estim ben :)

o kadar bahsediyoruz maggie ler nerde olursa olsun güzel oluyor diye :)

bu arada rachel de var eee ben nasıl olmam böyle bir dizide :)

fırtına gibi estim ben :)

o kadar bahsediyoruz maggie ler nerde olursa olsun güzel oluyor diye :)

bu arada rachel de var eee ben nasıl olmam böyle bir dizide :)
hahah ayoll @xemrexxx emreye dedim ben onu sen emremisin :F geçenlerdede harun bana souru soruyor benim yerime cevap verip konusuyordun bu seferde emrenin yerine konusuyorsun hahaha :F

hahahah sen eskidende tuhaftın ama şimdi iyice uçmuşsun vlla hiç iyi görmüyorum ben senin durumunu diğer üyelerin yerinede konusmaya başladın :F
hem senin sorun boşta kalmamış oldu ben yetişip cevaplıyorum ne güzel sevinmen lazım birde kızıyorsun :))