ATV Bugünün Saraylısı - Dizi Yorumları

üftade yılın golünü attı ya la :F :F :F ata bey napacak çok merek ediyorum :F @destere @Forumdash

@Çiğdem- sen de ümidini yitirme bak feride gibi kezban bile selim beyi kendine aşık edebiliyor senin için de ümit var demek ki :F ferideyi yılın kezbanı ilan ettim bu arada :F
atıf nasıl bir insan yav yemeğin içinde çıkan kıldan bile daha tiksindirici :(

son sahne savaşı da iyice sinir edecektir, dikkati de dağılır umarım da neslihan:bhr:a ulaşamaz :X
atıf-neslihan iyi ikili oldular:)

fatih daha çok rakı içer bu gidişle :) süreyya var elinde ne diye ayşen diye zırlıyorsa.ss

süreyya ve neslihan aslında başrol olmalı ayşenden daha ilgi çekiciler :X

üftade yılın golünü attı ya la :F :F :F ata bey napacak çok merek ediyorum :F @destere @Forumdash

@Çiğdem- sen de ümidini yitirme bak feride gibi kezban bile selim beyi kendine aşık edebiliyor senin için de ümit var demek ki :F ferideyi yılın kezbanı ilan ettim bu arada :F

son sahne savaşı da iyice sinir edecektir, dikkati de dağılır umarım da neslihan:bhr:a ulaşamaz :X

fatih daha çok rakı içer bu gidişle :) süreyya var elinde ne diye ayşen diye zırlıyorsa.ss

bana bakkk o dilini koparırım senin :ppp::ppp::ppp: ne zaman istersem ozaman bulurum rahatım ben sen kendine bak :kiki::kiki:

Senaristin değiştiği nasıl da belli oluyor))) karagulu senaristlerin yaptıklarını teker teker topluyorlar))) ayşen savaşa postayı koydu Süreya yine deli kız moduna döndü)))

Ali Ersan Duru diziden ayrılıyor diyorlar doğru mu acaba. Fatih Yunanistan'a gidiyormuş güya. Süreyya iflah olmaz artık. Umarım doğru değildir, ben hala ısrarla Fatih'in Süreyya'ya aşık olmasını bekliyordum.

Ayşen ile Savaş da sezon finalinde barışıyorlarmış sanırım.