yorumların çoğu zaten bildiğimiz eleştiriler ama kpa da tuba sırıtmadı idare ediyor tuvanayla birlikte favorimefenim tubişin mimiği konusuna girmişken kendisi hakkında dizi başladıktan sonra gelen entrylere baktım ekşi sözlükteelçiye zeval olmaz şunları yazmışlar:7
1-(bkz: çürük elma)
2-olağanüstü güzel amma velakin olağanüstü yeteneksiz. bir tek cemberimde gul oyada sırıtmıyordu orda da sanirim hep dizi muhtesemdi hemde kendisi basrol degildi sırıtmıyordu
3-saçlarından hala yüzünün bir kısmı görünebilen çok kötü oyuncu
4-olağanüstü güzel falan olmayan ortalama derecede güzel olan, oyunculuğu vasadın altında olan ve neden hala kendisine rol verildiğini anlayamadığım aktristir..
monica belluci, kendisini reddetmişti hatırlarsanız..kendi hayatının filme çekilmesi için önerilmişti ama uygun bulmamış, beğenmemişti..
türkiye şartlarında orta düzeyde bir güzelliğe sahip..dünya standartlarında ise güzel bile denemez bence..
oyunculuğuna hiç girmiyorum..o hiçbirzaman olmadı zaten..
5-ne çok saçı var bu kadının, valla çok gür. sarımsak sürüp yatıyor mu her gece anlamadım. onun kafadan üç kadına saç çıkar.
6-resim gibi kız. ama lütfen artık oyunculuk yapmasın.
7-muhteşem sese sahip ne idüğü belirsiz kişilik.
8-en az bugünün saraylısında başrolü oynayan hanım kız kadar yeteneksiz olan çoğ güzel bağyan.
efenim görüldüğü gibi Tuba hakkında gelen yorumlar hep olumsuzzaten dizi başladığından bu yana 14 enrty girilmiş hakkında bunların 8i eleştiriyor kalan 6 sı da güzelliğini övmüş
galiba ekşi sözlüğü de anti tubişçiler ele geçirmiş bu konuda dream ve sürgünüm ne düşünüyor bir sosramısınız @destere @ABAY_06
senin favorin olması için güzel olsun yeter çok zor bir iş değilyorumların çoğu zaten bildiğimiz eleştiriler ama kpa da tuba sırıtmadı idare ediyor tuvanayla birlikte favorim![]()
hayır az bişeyde yetenek göstermesi lazım gözüme girmesi içinsenin favorin olması için güzel olsun yeter çok zor bir iş değil![]()
de get alev aleve bayılıyordun ne yeteneğihayır az bişeyde yetenek göstermesi lazım gözüme girmesi için![]()
işte ordaki kadında gösteriyordu.. yeteneğinide get alev aleve bayılıyordun ne yeteneği![]()
haaa o yeteneği kastediyorsunişte ordaki kadında gösteriyordu.. yeteneğini![]()
alev alev de rojda başroldeydide hande soral güzel duruyorduhaaa o yeteneği kastediyorsunorhan bacaktaki orhanların bacak ve yakındaki yerlerini göstermesi gibi
![]()
Tuba'nın annesinin Twitter adresi olduğunu biliyormuydun?Şu sıralarda set Kuruçeşme sahildeymiş![]()
Evet biliyordumTuba'nın annesinin Twitter adresi olduğunu biliyormuydun?![]()
Şuan da 4.bölümü yayınlanıyor yarın akşamda 5.bölümü yayınlanacak fazla vakit kaybetmeden diziye tam olarak başla benceDün gece 1.bölümü verildi.Normalde yazın başlayacaktım ama dün gece 1.bölümünü izlemiş oldum.
Akıcı bir senaryosu var açıkçası. Oyunculuklar da güzel. Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek çok yakışmış. Zaman buldukça izleyeceğim. Belki yaz tam anlamıyla başlamadan dizinin sezon finalini izlerim.
Not olarak eklemeliyim ki, Tuba Büyüküstün'ü Asi dizisinden severdim fakat çok ısınamazdım. Bu dizideki sıcaklığı beni etkiledi. 20 Dakika'da biraz soğumuştum fakat bu diziyle kendisine iyice kanım ısındı.Sevdiğim Ünlü Güzeller listesinde.
![]()
Umarım sezon finaline kadar yetişirsin bize,Ayrıca diziyi beğenmenede sevindim.Dün gece 1.bölümü verildi.Normalde yazın başlayacaktım ama dün gece 1.bölümünü izlemiş oldum.
Akıcı bir senaryosu var açıkçası. Oyunculuklar da güzel. Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek çok yakışmış. Zaman buldukça izleyeceğim. Belki yaz tam anlamıyla başlamadan dizinin sezon finalini izlerim.
Not olarak eklemeliyim ki, Tuba Büyüküstün'ü Asi dizisinden severdim fakat çok ısınamazdım. Bu dizideki sıcaklığı beni etkiledi. 20 Dakika'da biraz soğumuştum fakat bu diziyle kendisine iyice kanım ısındı.Sevdiğim Ünlü Güzeller listesinde.
![]()
Ben de isterim fırsat buldukça izleyeceğim.Şuan da 4.bölümü yayınlanıyor yarın akşamda 5.bölümü yayınlanacak fazla vakit kaybetmeden diziye tam olarak başla bencesenaryosu ve oyuncu kadrosu ile çok iyi bir iş
Benim de düşüncem bu yönde.Umarım sezon finaline kadar yetişirsin bize,Ayrıca diziyi beğenmenede sevindim.![]()