Sen de izle destek olsana Azerbaycana.iyi zaten ben gelemezdim benim için iyi oldu
Sen de izle destek olsana Azerbaycana.iyi zaten ben gelemezdim benim için iyi oldu
destek oluruz ama oturup eurovision falan izleyemem benSen de izle destek olsana Azerbaycana.
Oylama çok heyecanlı geçiyor ama.destek oluruz ama oturup eurovision falan izleyemem ben
Bakılır.
Tamamdır 23.15'de kurarım o zaman. İnş gelirsiniz.Yalan Dünya var, bitince gelirim.
tmmm zaten beni herkes unutuyorTamamdır 23.15'de kurarım o zaman. İnş gelirsiniz.
@Harunnn60 seni unutmuşum, senide bekleriz bu akşam Survivor'a.
Fazla oynamıyordun bizimle o yüzden.tmmm zaten beni herkes unutuyor
Gel gel Survivor oynarsın.Ben gelmem artik zaten gecen hafta rezil oldum yeterince. Gittigim takimin yenilme orani yüksek.
Zaten dügün de var yarin..
Dügün'e gideyim belki dönüsünde yetisirim. Tabi bir seyler ayarlamazsakFazla oynamıyordun bizimle o yüzden.
Gel gel Survivor oynarsın.
Düğün yarın dedin? Bu gece survivor oynucaz gelen olursa.Dügün'e gideyim belki dönüsünde yetisirim. Tabi bir seyler ayarlamazsak
Bu aksam gelemem, diziden sonra cikacagim evden.Düğün yarın dedin? Bu gece survivor oynucaz gelen olursa.
Kacta oynucaniz 00.30 gibi olursa bende varimDüğün yarın dedin? Bu gece survivor oynucaz gelen olursa.