Aga fatih terimin bi sözü vardı bak manciniyi sevmediğin için söylüyorum yoksa senle konuşurken söylemem "Bazen yürekli kayıplar , korkak zaferlerden daha önemlidir." diye Bu Fatih Hocayı çok ararsınız ünal aysal çok kompleksli egolu biri belki iyi başarılar kazandı ama bu zaafları onu görevini yapmaktan alıkoyuyor yanlışsam düzeltOff be yıllar sonra tekrar kupayı aldık şükürler olsun
pek bişey yapmadık ama kupayı aldık iş bitti
30 yılın yanında pek bişey ifade etmiyor )))))Tebrikler GALATASARAY.
Vay be 9 koca yıl olmuş..
mancini derhal postalanmalı bu oyunla olmaz zaten her fırsatta söylüyorumAga fatih terimin bi sözü vardı bak manciniyi sevmediğin için söylüyorum yoksa senle konuşurken söylemem "Bazen yürekli kayıplar , korkak zaferlerden daha önemlidir." diye Bu Fatih Hocayı çok ararsınız ünal aysal çok kompleksli egolu biri belki iyi başarılar kazandı ama bu zaafları onu görevini yapmaktan alıkoyuyor yanlışsam düzelt
son 2 sezonda olduğu gibi inşallah yine fenerden alırız süper kupayıBöylece TFF Süper Kupa'da Fenerbahçe'nin rakibi Galatasaray oldu.
Yalnız hala Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanmamış süper kupa maçı var ?son 2 sezonda olduğu gibi inşallah yine fenerden alırız süper kupayı
ee banane bundan agaYalnız hala Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanmamış süper kupa maçı var ?
Sen ne bekliyordun Fenerbahçe'den alırsınızmı kupayı dicektim. @pompy'e ayıp olur.ee banane bundan aga
yokta benim söylediğimle ne alakası var banane bjk-fb oynanmamış finalinden tabi oynanmaz yaptıkları ortada ikisinin deSen ne bekliyordun Fenerbahçe'den alırsınızmı kupayı dicektim. @pompy'e ayıp olur.
Ben o kadar olduğunu bilmiyordum. 4, 5 yıl olmuştur diyordum ama 9 yılmış şaşırdım biraz.30 yılın yanında pek bişey ifade etmiyor )))))
Bjk napmış boş boş konuşmayokta benim söylediğimle ne alakası var banane bjk-fb oynanmamış finalinden tabi oynanmaz yaptıkları ortada ikisinin de
hiçbişey yapmadı dememi bekliyorsan unut aga cas tarafından onanmış cezalardır bunlar tescilli yaniBjk napmış boş boş konuşma
sen hangi takımlıydınBen o kadar olduğunu bilmiyordum. 4, 5 yıl olmuştur diyordum ama 9 yılmış şaşırdım biraz.