Galatasaray.hiçbişey yapmadı dememi bekliyorsan unut aga cas tarafından onanmış cezalardır bunlar tescilli yani
sen hangi takımlıydın
Bizimkiler o kadar beceriksiz insanlar ki şike bile yapamaz güldürme insanı Fenerbahçe ile ilgili yorum yapmıyorum.hiçbişey yapmadı dememi bekliyorsan unut aga cas tarafından onanmış cezalardır bunlar tescilli yani
sen hangi takımlıydın
valla o konuya girmek istemiyorum yapan yapmıştırBizimkiler o kadar beceriksiz insanlar ki şike bile yapamaz güldürme insanı Fenerbahçe ile ilgili yorum yapmıyorum.
aga niye sordum çünkü fb yi 5-1 yenerek aldığımız kupayı nasıl unutmuş olur bir gs li diyecem ve dedim galiba futbolla pek aran yokGalatasaray.
@sürgünüm başbakana kız uefanın içine imam soktular halk tvden gördüm beşiktaş ismet inönünün takımı fenerbahçede Atatürkün takımı olduğu için ceza verdiler bide gezi eyleminde destek verince fenerbahçe taraftarları ve çarşı ardından olan oldu bide Aziz yıldırımın sözü rüşvet yolsuzluklara ve diktatöre rağmen 2010 2011 şampiyonu fenerbahçe Ankaragücü fenerbahçe maçında tuzak kurdular ankaraya para veren hükümet fb gole yaklaşınca frikik ve penaltı yapmasını istedi
Tamam onu biliyorum ama ben yıl olarak o kadar oldu mu diye şey ettim. Futbolla ilgiliyim ama sizin kadar değil.valla o konuya girmek istemiyorum yapan yapmıştır
aga niye sordum çünkü fb yi 5-1 yenerek aldığımız kupayı nasıl unutmuş olur bir gs li diyecem ve dedim galiba futbolla pek aran yok